Flytta?

hejsan :)) I da så har jag varit runt i en massa affärer och sen så har vi varit i en jätte fin lägenhet på mariestrand. Det va typ senaste desinen på lägenheter som dom har konstruerat och alla möbler och allt va helinne! Fyfan så snyggt :D Flytta? :) Seriöst har börjat att tänka mer och mer på att flytta nu, tänk så skönt att slippa föräldrarna och pressen hemma o allt! Vilken lättnade det skulle vara liksom :) Men det blir antagligen efter gymnasiet :D Nån som sulle tänka sig att dela en lägenhet med mig?

Kraaaam! :))

Vinterdag

God morgon, Vaknade typ vid 6 -.- Katten jamade hela natten och morgonen.Men sen somnade jag om till typ 7 ialf :P  Får se vad som händer idag men vi ska troligen åka till elgiganten och köpa nå grejs :P Vi kankse också ska hällsa på några som vi inte har träffat på länge :P Men vi får se vad som händer. Skön dag i dag :)) Sol och -2 grader, helt perfekt vinterdag :)) Ska försöka att vara ute i dag!

Skriver mer i kväll, puss :D <33


Trött, snart sängen :))



Sista inlägget för dagen. Nu har jag varit ute på en skön promenad och nu känner jag mig väldigt trött så det blir film och sen sängen. Får se vad som händer i morgon.

puss på alla och sov gott :))

Ps : Glöm inte att gosa med kudden x)

Ögonen berättar mycket om hur en person är.. <3


promenad :))

Hejsan, Gick en långpromenad med mormor ,sköönt! :)) Sen kollade vi på jeans, men jag hittade inga :/ Vi ska kolla i morgon med, så kanske hittar några då :P Vi åkte och handlade lite mat till middan och i dag så blir det god mat :D Jag fick välja och vi ska äta sallad i massa olika sorter med melon,mango,tomater och massa annat gott i ! krm bli as gott :)) När vi hade handlat och vart hemma ett tag så bestämde jag mig för en till promenad så jag gick själv längst vattnet i solnedgången, snacka om mysigt, fast as kallt !! I kväll så får vi se om Janne och Cecilia krm och i så fall så kanske vi hittar på nått, annars så blir det nog tv el film :) Jag har börjat att ägna mig mer åt bloggen nu. Förut så blev det bara några inlägg då och då men nu så försöker jag skriva regelbundet och det blir bara roligare och roligare att skriva här på bloggen :)) Tycker ni att det är kul att läsa min blogg? el ska jag börja skriva om nått nytt? Ge gärna förslag :))

Hoppas alla får ett bra slut på året! <33

Hejsan alla bloggare x))

Hejsan :)) Dagen började med en varm dusch och sedan gjorde jag en hårinpackning och en ansiktsmask,Håret blev fett lent! :)) Sedan blev det frukost, som bestog av fil och flingor och ett kokt ägg :) mums! Snart blir det en långpromenad ner till vattnet med mormor! :) Lite senare på dan så ska jag försöka hitta några snygga jeans, Hoppas på det bästa x)) I kväll så blir det en promenad till och då ska jag prova att gå med stavar, ska bli kul att pröva :D Skriver senare i kväll också.

Hej så länge, kraam :))

Skriv vad ni tycker om mig :))


Min dag :))

Hej i dag så har man varit ner på stan en sväng :) Sen åkte vi en snabbis till Ivan, men har mest varit hemma i dag. Jag känner mig lite trött eftersom katterna har hålligt mig vaken nästan hela natten, för dom har jamat nästan hela tiden och sen har dom sprungit runt och busat med varandra x) Jobbigt läge säger jag bara!! Men i natt hoppas jag verkligen att dom e tysta :P Har försökt att hålla dom vakna under dan så då hoppas man att dom är trötta i kväll :)) I kväll så blir det mys framför TVn. I morgon så ska jag och mormor gå ner på stan och så ska mormor kanske köpa några jeans till mig, om vi hittar några vill säga x)) Sen så får vi se vad som händer resten av dan.I morgon så ska jag verkligen hinna med en promenad! Jag har sakt det flera dar nu att jag ska det, men i morgon då jävlar!! :))

Allt för i dag! Pussen! <333 :))


Kameran <33

Hej :)) Nu så har man laddat upp lite egobilder också :P Har juh inte laddat upp bilder på länge så nu blev det lite bilder ialf:P Dagen har gått fort och har mest suttigt vid datorn och TVn :P I morgon så ska jag motionera :) Inte sitta hemma och slöa :P Nu så har jag börjat att andvända kameran igen :)) Den har legat i sin kameraväska länge nu.. Men nu ska det fan bli fotning ska ni se :D Skriver i morgon med :)

Puss på alla som läser bloggen :))

Ge mig kärlek! <33


:))


Ska försöka att börja fota lite mera nu :))


Älskar mina vänner!! <33

hejhopp :)) Dagen började med en varm dusch och sedan blev det frukost :P Varma mackor (muums!) När jag hade gjort mig klar så blev det en kort promenad till stan :P Handlade ett halsband,bh och trosor XD Var as nöjd med allt :)) Nu har jag 500 över med :P Men 400 går till stövlarna x)) Senare i dag så blir det nog att vi åker till Ivan :P Men vi får se.. Ska kanske hjälpa han med att inhandla lite till hans nya lägenhet x)) Sen så får vi se vad som händer, kanske blir myyss framför TVn :)

All for now kiss me ? ;)

Stan <33

Nu har man vart nere på stan och handlat :)) Det blev ett par benvärmare och lite underkläder :)) Vart as nöjd! I morgon så blir det resten :D Tror att jag ska försöka hitta skor och nått halsband som man kan ha till tunika och sen så får vi se vad pengarna räcker till :P Önskar mig massor!! Typ jeans,Tunika,Parfym och massa mer :)) Resten av kvällen så blir det nog til att nörda framför datorn och TVn :P

Puss på allt! <33

Humöret på topp :)))))

Gårdagens kväll blev lyckad :)) Några av Jannes barndomskompisar kom hit och vi hade skit kul! Man satt och skratta  mest hela tiden:P Lite senare så drog Janne ut med grabbarna och för mig så blev det myys framför Tvn med popcorn och läsk, såg en as bra deckare :)) I dag så tror jag att jah ska ut och motionera lite och sen kanske det blir stan el nått :P Det har blivigt massa korta inlägg här på sistone :/ Men jag kommer inte på vad jag ska skriva om. Vad tycker ni? Har inte så bra fantasi har jag kommigt på x)) Kanske blir ett liten inlägg senare :))

Hejs svejs :))


tjotjiing!

Hej,Vart lite sugen på att lägga in ett inlägg :D Nu så har vi varit på en långpromenad (sköönt) Vi stannade en stund hos Ivan och fikade lite :P Mums! Senare i dag så tror jag att det blir mys framför TVn,med en kopp te el nått :P Nu har jag nästan bestämt mig för vad jag ska köpa för pengarna som jag fick :D Det blir nog några stövlar som jag har sett och sen kankse nått långt halsband att ha till nån tunika el nått, sen så behöver jag nå nya kläder och typ benvärmare, men vi får se :P Vi får se om jag hinner slänga in nått inlägg i kväll annars så blir det ett i morgon :))

Puss på bästaste! <3

Glad :D

Nu så har man fått alla sina presenter då :) Det blev pengar och en massa småsaker och sen en övningskörs skylt XD Nu är det bara till att skaffa tillstånd och börja plugga och sen klistra på lappen där bak och köra iväg från de hära skit stället, Nu drar vi!! :D haha! Det var en jätte kul kväll i går,har inte träffat släckten på länge så det va jätte kul! Jag har märkt att jag har mycket gemensamt med många dära :D I dag så blir det promenad och sen så får vi se vad som händer.

Puss :D

God jul!

God jul på er alla! :) I går så kom jag äntligen till Umeå! I dag så blir det till att åka till Ivans nya lägenhet och fira jul där med Annie,Viola,Mormor,Janne,Cecilia och Ivan såklart :) Vi ska dit vid 3 nångång så man hinner se Kalle ffs! och tomteverkstan och allt! Hoppas att man får julkänsla då :) Men det brukar jag få när man ser på kalle, tradition.se :P Nej nu så ska jag göra mig klar och vara social under julafton :)

Puss och god jul! <33

hejsan

Jag har gjort massor i dag! Först så blev det till att gå och hämta jannes bil (jobbigt) Sen blev det till att följa med och handla mat och fixa massa mat som vi skulle ha med oss :P Köpa kattburar och pressenter och en massa annat XD I morgon så blir det till att göra klart allting innan vi kan åka mot Umeå! :D Jag krm förmodligen vara framme sent på kvällen / natten :D Krm blir jätte jobbigt att åka ungefär 6 - 7 timmar med bil.

Puss! <33

Guru Josh project - infinity 2008


Jag saknar tiderna! <3


Sthlm :D

Hejsan :) I går så kom jag till Sthlm då:P Jag blev skjutsad till Ö-hus av pappa och sen blev det till att ta upptåget till Upplandsväsby och sen byta till Pendeln :P När jag va framme och hade mött Janne och Cecilia så blev det till i att gå i en massa affärer :D Sthlm ffs! När vi hade kommigt hem till dom så blev det att gosa lite med deras sjukt söta katter och sen fick jag bada dom också,vilken skillnad :D Senare på kvällen så drack vi glögg och tittade på tv (myyss) I dag så blir det en promenad till stan för att hämta Jannes bil X) När det är fixat så vet jag inte riktigt X) Vi får se.. Men i morgon eftermiddag så blir det ialf Umeå! Ska blir skit kul :)

Pussen X)

hejsan

Nu har jag kommigt fram till Sthlm och det är jätte skönt att komma i från landet :P På tisdag så blir det Umeå och de ska bli jätte kul att träffa mormor och släkten,för det va jätte längesen sist :D Kanske skriver nått mer i morgon innan :p

Många kramar <3


Presenter :)

Nu har man fått alla sina presenter av familjen :D Jag fick en data-väska,en tavla,linser,presentkort på filmstaden och en bok :D Var jätte glad :P Men ialf,I morgon så bär det av till Sthlm,för att träffa morbror och hans flickvän, så i morgon så blir det förmodligen inget inlägg och kankse inte på måndag el tisdag heller :p Men ni kan juh alltid kolla försäkerhets skull XD Allt känns super nu,först träffade man <3 sen presenter,sen sthlm och sen Umeå och julen och nyår!! Jippii! :D
Men nu så ska jag klä granen och packa lite till och sen sängen.

 
god natt allihopa! Puss! <3

Jätte kul dag :D

Hejsan :D Humöret är på topp :D:D undra varför? <3 Dagen började med att vi gick ner till Carola för att vi skulle ta gran och vi väntade på Crister och Marcus med  när dom hade kommigt bilen så hoppade vi på traktorkärran och de bar iväg till skogen XD Alla hittade en varsin gran,sen blev det fika hemma hos Tull och Åke.Det va jätte kul :D Vi satt och skrattade mest hela tiden:P Spec när Marcus spillde läsk over hand byxor XD Jätte kul morgon har det varit :D Snart så ska vi åka och äta julbord snart,så jag måste göra mig klar nu XD I kväll så blir det pressent öppning, för jag ska inte fira jul med familjen :P Skriver kanske en kortis i kväll om det som jag har fått :D

Många stora kramar till alla mina vänner! <333

Looov! ffs! :D

Hejsan,I dag så började d med att vi gick upp till spåret.Vi fick våra betyg,blev inte så jätte nöjd, men ändå rätt okey.Äfter lovet så ska jag sattsa som fan! :D Vi fick godis också! mhihi! Sen så blev det promenad till idrottshallen och så kollade vi på olika uppträdanden och lyssnade på närlärarna pratade en massa :P Äfter d så blev det ett sorligt hejdå till mina vänner! <33 :/ Nu har jag äntligen kommigt hem, äfter att jag har väntat på bussen som körde fel -.- Den började köra mot Tobo! Jey! Skaffa gps ffs :P Så vi gick in och väntade i entren.. Sen såg vi bussjäveln komma så vi sprang och han med den :D Sen så får vi se vad som händer resten av dan :P

Pussen <3

Pysseldag

Hejsan, I dag så hade vi pysseldag i skolan,Jag gjorde tvål och tovade :P Mycket rast och en skön dag :) Nu ska jag försöka att packa lite och fixa lite grejs :D

Puss på er! :D

Fixat bloggen :)

Nu har feffe hjälpt mig lite med bloggen :D Va tycks? Jag tycket att de blev as bra :D tack bulliiii!! Så äntligen så blir de lite förändringar här med :D

Puss på er! <3

Onsdag

Hejsan, I dag så var det sista riktiga skoldagen (skönt som fan!) I morgon så blir det pysseldag och på fredag så går vi bara till tio :) I dag så ska jag försöka att packa lite,som jag inte pallade att göra igår :P Men ska ner ett tag nu,slänger in ett inlägg senare :))

PUSS!

Topmodelz- when you`re looking like that


Tisdag

Först skola och då åkte vi till Tierp och kollade på när några från estet sjöng, Det va bra :) När jag kom hem så fikade jag lite och sen blev de datan:P (pallade inte ridningen) XD Snart lov ffs!! Ska till sthl på söndag och sen blir de till att bila till Umeå i ca 7 timmar på måndag el tisdag kväll XD Men skriver en kortis senare kankse..

Puss :)

Vill bara glömma alla bekymmer nu! :/


Myys!

Har suttigt lite vid datorn nu är på kvällsidan :p Men jag har också varit hos Familjen Åstrand på fika (myys) Tända ljus och gott fika,börjar faktiskt få lite julkänsla nu :) Det är mysigt med julen! Men det ska bli fett najs nu med lov och allt! :D Skönt att få komma bort lite och bara njuta :) Slippa pressen liksom.

Men nu ska jag ner och dricka te,hörs i morgon puuuss! <3

En Måndag.

Hejsan, Dagen skulle börja med dans,men Björn va sjuk,så vet blev mentorstid istället :) (skööönt) Andra lektionen så hade vi Engelska,Vi fick lyssna på julsånger -.- (Örbyhus-skola krm inte på nått bättre och orkar inte anstränga sig -.-) När engelska var över så vart det Matte och som sakt.. ett oförberätt-prov -.- (Dom fördröjer tiden) Sissta timmen så hade vi musik och då fick vi veta betygen och jag hade ett starkt G, så ska försöka att jobba upp det nästa termin :) När jag hem så städade jag mitt run (stolt) :D

Slänger in ett inlägg senare i dag med :)

Men hejs så länge <3

Lucia

Åkte och kollade på Lucia i dag :) Blev skjutsad av Carola och sen åkte vi och hämtade adde också :D <3 Alla som va med i Lucia tåget sjöng väldigt bra och det va jätte fint (: Efteråt så blev de glögg och pepparkakor (mys) Nu har jag komigt hem för en stund sedan och snart blir det nog att se tv och dricka te.Efteråt så blir de till att fixa lite grejs för morgondagen och sen väntar kudden :)

Pussen och god natt (:

Tråk!

Tjo snart blir man skjutsad av Carola till kyrkan,där vi ska kolla på Lucia :P och Ebbiiis XD sen blir de hem och dricka te och data,sen blir d sängen :)

Mitt liv suger!! Döda mig!

Puss <3

Förlåt!

Förlåt att jag skrev ner en massa  problem (kul att läsa liksom) Men i dag så ska jag försöka att vara lite gladare ialf :/ Fast de har hänt en sak till som jag inte vill minas.. Men nu sak jag skriva om nå kul :) I dag så kommer några hit på fika som har en jätte liten söt unge :) Så det blir till att umgås lite med dom :P Sen så vet jag faktiskt inte vad jag ska göra,men man får ta dagen som den kommer :P Lägger in nått inlägg senare med :)

Pussen <3

Jag är inte värd att leva!

Jag mår skit nu! Allting går åt helvette! Jag tror aldrig att jag kommer att klara det här, varför?? för att jag e så ful så det inte finns ord för det? Vad ska jag göra? Operera hela skiten! Jag hatar mig själv! :'( Snälla, vad ska jag göra!? Jag vill inte leva så här! Jag vill inte dö men jag vill inte leva heller!

Förlåt!

Marcus Granat! (du fattar inte hur mycket du betyder för mig!

Tack alla som bryr sig <33


Jag klarar inte mer!! :'(



Jag kan inte sluta tänka, jag kan inte sluta minnas och jag kan inte sluta gilla dig! <3 Du finns alltid där och jag blir alltid lika ledsen varje gång jag tänker på att du inte gillar mig! :'( Hur ska jag göra? Jag fattar att du inte gillar mig, med tanke på hur jag ser ut! Men jag klarar snart inte mer :/  Jag skulle nästan kunna göra vad som hellst för dig!  Tre hela år! Marcus Granat,du är det finaste som finns!! <333

Kobojsarna - jag vet du vill ha mig



Har diggat den här i dah :P Music is my life!! <33

tjenixen XD

Dagen började med att jag åkte till stallet och red :) När jag kom hem så blev det en varm dusch och film (: Kollade på 2 fast 2 furious (vette fan inte hur de stavas) :P Men bra va den ailf. Sen blev de till att slå in alla julklappar so jag köpte i fredags, och de blev några stycken XD Sen tänkte jag att jag skulle gå ut ett tag, men då lyckades jag halka på trappen och slå i ryggen rejält ! Fyfan va ont de gjorde!! Så nu blir de till att ta det lungt och inte va uppe och gå så mycket :/ Trodde först att jag hade brutigt skiten, men tydligen så blev det bara en rejäl stukning. I kväll så blir de mys framför TVn,får de om jag ser en film också ;) Kankse skriver ett kort inlägg i kväll med :)

Kramis <3

Kväll,snart sängen (:

Kvällen vart bra, men lite läskig XD såg (rec) Den va läskig i bland men mäst äcklig! shoolli :P Men nu ska jag göra mig klar och sen blir det sängen (:

God natt och sov gott,puuuss! <3


Äntligen helg! (:


Helg!! (:

Hejsan, dagen har varit bra :) Fösta lektionen så kollade vi på Lucia.Andra lektionen så hade vi dubbeltimme i slöjd,det va jätte kul! :) Dom två sissta lektionerna så hade vi svenska,första timmen så pratade läraren om olika julsåger typ XD Andra film ;) När skolan var slut, så blev det stan med Ebba.Jag köpte några julklappar till släkten.När jag kom hem så blev det datan :D

Puss (:

Torsdag

Dagen har gått fort i dag :) Inte överdrivet jobbig dag :) När jag kom hem så duschade jag och sedan data :)
Senare så ska jag laga mat (pasta carbonara) Min favvis! :D Sen blir de att fixa mer musik till datan!!

Puss och kram

hej hej (:

Stan i dag (: Provade t en tunika som mamma köpte, så nu vet jag en sak som jag kommer att få i julklapp xD Kom hem typ halv åtta och sen så har jag nördat vid datan (: Skolan va rätt okey.Pratade om Alfred Nobel hela dan och sen fick vi "nobelmiddag" -.- Men de va faktiskt gott för en gångsskull! :D

Puss på de :D

Datan har kommigt! :D

Hej dagen har varit lång.Först så hade vi so, då vi fick ha ea :P sen b-eng,då vi fick jobba med vanliga engelskan,sen no,då vi labborerade och sen lunch XD Vi hade matte och sen engelska dom två sissta timmarna :) När jag kom hem så kollade jag på min nya dator,som va skit snygg! Det är typ en vit lapptopp med inbyggd webcamera :P Sen cyklade jag till ridningen och nu har jag nyss kommigt hem :D

Puss på er! <3 :)

Dj Cammy - Move your body


Wiiiha! (;

Skolan söög XD Hade typ mentorstid första och då vart de prat :) Andra engelska och då hade vi ingen lärare :P Sen matte då jag fick reda på att jag klarade no n :D as glaaad bah! :D Musik sissta suuug :P Nu är jag hos becca (hm hm) Vi har något kul bara:P elle hur becca?:P njah skoj! I morgon så kommer äntligen min data!! något glad :D

Pussss på becca! <33 :D

Tjotjiing (: Grattis rebecca, som fyller 15 år i dag!! <333

Hejsan allihop! Förlåt att jag inte har skrivigt på ett tag,men jag har inte haft tid hellt enkelt.Men nu blir det ett långt inlägg i stället :D Fredan spenderades med Rebecca,Vanya,Jennifer,Felicia,Linn,Ebba,Kristina och Emelie! Vi spelade klä-pocker och straff-pocker :P as kul baaah! Sen hem och då bytte jag om och cyklade i väg till Corall och red (skoj,skoj) När jag kom hem så blev det en varm dusch och sen kom Carola,Jörgen,Tull,Åke,Kevin,Martin,William och Andreas på middag! Fan va kul vi hade alltså! Vi körde pocker och ringde massa folk :P Runt ett gick dom hem och då blev de sova för min del eftersom jag va as trött sen gårdagen då vi ha uppe till tre? :P I dag så har jag gjort musik läxan och kollat på film (: (Myyss) (: Snart blir det Andra Avenyn!! wiha!

Puss på de! <3

skoj! :)

Kvällen spenderas med Ebba,Linn,Felicia,Kristina,Vanya,Jennifer,Emelie och Rebecca :) krm bli as kul! skriver mer om det i morgon. Nu ska jag ha kul med töntarna :D

Puss och kram <3 (:

DU <3



DU FINNS ALLTID I MITT HJÄRTA <3

Kväll <3

Blir ett kort kvällsinlägg i dag också :)

Saknar dom gamla tiderna! Då allt kändes bra, och de hände saker <3 Jag saknar dig seriöst mycket! Jag hatar mig själv för att jag förstörde allt! Jag hoppas allt kan bli bra igen,så allt blir som förr, men tiden är förbi.. så jag får försöka att glömma och börja om på nytt :( Jag försöker att tänka på att glöma mina bekymmer för i morgon kommer nya! Men det är svårt att glömma dig <3


Puss på en mycket omtyckt person! <33

Hoppas på de bästa!

I dag så hade vi prov andra timmen,för första timmen så fick vi plugga.Det gick åt helvette,så jag har typ varit på dåligt humör hela dan :/ Först så kastade jag mobilen i golvet så att skiten gick sönder,sen så fick jag rådamp på småglinen som larvar sig som fan och springer runt och skiker :/ Men förövrig så har de vart bra,förutom att jag nästan höll på att missa bussen :/ Dunkat musik hela dan :) Nu så sitter jag här och funderar på vad jag ska göra... Längtar till nyår som fan asså! Hoppas allt blir som jag hade tänktXD isåfall,puss på de! <3

Kram <3

Fest hos mig remix :)


Livet leker...

Dryg dag i dag :/ Finns inte så mycket att säga om den,bara att vi har haft grymt jobbiga lektioner-.- När jag kom hem så vart de en varm dusch och några varma mackor och läsk :) Vi har prov i morgon och jag kan inte ett skit,men ni får önska mig lycka till :P Nu måste jag försöka att plugga lite.. (suck)

Puss på er! <3

Johan Badh ft walle-jag ar brat Det har-r min livsstil


RSS 2.0