havskänslan

Hejsan

Det va riktigt härligt i Öregrund / Gräsö. Åker gärna dit igen! (:
Det började med att jag tog bussen till till uppsala o mötte upp dom andra och sedan blev det buss i 1 tim o 30 min tills vi kom till Öregrund (: Jag älskar verkligen havskänslan! Det är lixom roande på nått sätt. Vi tog oss ialf ner till färjan och åkte till Gräsö där vi blev hänvisade till våran stuga. Den va verkligen jätte mysig! Ett kök och en liten hall o ett rum. Vi tog oss en promenad ner till stranden senare på kvällen blev det massa prat i stugan (: Morgonen därpå gick vi ner till stranden o solade på klipporna och tog oss sedan en titt på Öregrund och det blev lite glass ätande där såklart (; Fick faktiskt ganska mycket färg och lite solbränna dock, men det får man ta när man solar! :p Nästa morgon så känndes det riktigt jobbigt att lämna stället faktiskt, jag kmr sakna det! Men vi måste dit mer i sommar tycker jag (y) Jag längtar redan!

Tror nog att alla håller med mig där (;

Bilder kmr ska ni se (y)

Öregrund och Gräs ö

Godmorgon (:

Det blev inget badande för mig i dag, hinner inte helt enkelt :p Bli ändå massa badande o solande på klipporna i Gräs ö! (; Det kmr bli riktigt härligt att få komma bort lite och bara ta det lungt (: Ska ta med mig kameran så jag kmr antagligen lägga ut lite bilder här på bloggen, det är bara o vänta o se (: Nu ska jag fortsätta med packandet och sen ska jag möta Felicia och Rebecca i stan, sedan möter vi upp Vanya och resan kan börja! ;)

Blir inget bloggande undertiden jag är borta, finns inget internett x) Men skriver om allt som har hänt när jag kmr hem (y) Mobilen är med om det skulle vara nånting (:

Hare riktigt bra nu!

Puss <3

Härligt väder

Dagen började med att jag åkte till Tierp en sväng o handlade lite gott (: Sedan blev det lite stek i solen och efter det en ridtur (: När jag kom hem så blev det en dusch och sedan en timmes promenad (y)

I morgon så ska jag bada o sola lite på Vendelbadet i örbyhus och senare på kvällen så bär det av till Öregrund och tar sedan färjan till Gräs ö (y) Stannar där antingen tills på torsdag eller till fredag ej bestämmt en x)

Blir ett inlägg i morgon också inann jag åker (:

Ha det bra sålänge!

God Damn't You're Beautiful to Me ♥



Underbar låt <3

Beskriver precis hur jag känner :/

Only you (:


Summertime

I dag så har jag solat nästan hela dan och faktiskt lyckats att få lite färg (:
Jag har hört att det ska bli sol resten av veckan, riktigt härligt! Hoppas verkligen att det blir så nu!
Ebba kom också en stund och vi såg film (: Det har också blivigt en timmes promenad, skönt!
I kväll så blir det mys framför Tvn och kanske en film :)

Sommarlåt!
 



Hoppas på en varm o skön vecka (y)

Puss (:

Midsommar

Hejsan

I torsdags så sov jag hos becca och det blev chill i stugan med adde och Vanya, riktigt kul (y)
Morgonen därpå så bar det av till Nortälje ganska tidigt, för vi skulle träffa lite av beccas släkt och sedan fara ut på landet. Det blev dans runt midsommarstången och senare på kvällen så drog vi in till stan och träffade Ivan och Robert.
Vi gick upp på ett berg, så man kunde kolla ut över hela Nortälje, riktigt mysigt! (: Blev såklart också många skratt!
 Kmr aldrig glömma den kvällen! (:
 På lördagen så åkte vi hem ganska så sent från Nortälje. Jag hade tänkt att de kanske kunde bli en tidig kväll för mig, eftersom sömnen inte har varit så högt prioriterad på sista tiden (a) Men så blev de inte! Jennie och Lisa ringde o ville hitta på nått, så vi begav oss till Vendel.
Vi åkte till Uddnäs och kollade där vi hade varit när vi var små och sen blev de en runda med epan o moppen och lite filmtittande (;
Vi blev sedan skjutsade av Jennie o Lisa hem till mig och sen va de bara att sova :p

I dag så har jag solat lite här på morgonen och senare så blir det bara chill och kanske en film (:


Här kmr lite bilder, kmr fler senare (;







Hoppas att eran midsommar har varit lika bra som min (:

Puss

Tierp

Hejsan

I dag så va jag i Tierp i dag igen och ska kanske dit även i kväll (; Vi får se vad som händer helt enkelt :p
Åker ialf till Tobo i kväll och övernattar där tills i morgon, då jag drar till nortälje med becca o hennes familj (:
Tänk i morgon är det äntligen midsommar!

Vad ska ni göra denna midsommarafton? (:

Hoppas ni får en trevlig midsommar allihopa!

Puss hejs

Rubrik?

Hejsan

I dag så blev det sommarskola, men det blev inte så mycke jobb för min del x) Har juh fixat gratis sms nu, så jag messade hela lektionerna (a) Så om nån vill vara social med mig på sms så äre bara att messa! (:
Efter jag hade varit i Tierp så drog jag till Örbyhus för att träffa Jonny och det va riktigt kul (: 
Jag har också tagit ett snack med mamma o pappa nu och det blir sommarskola för mig till på tisdag nästa vecka.
Har också fått 500 kr i förskott på mitt barnbidrag och det känns skönt, eftersom jag va så gott som pank innan (a)

I morgon så åker jag till Tierp och så möter jag becca dära för att sedan dra hem till mig för att packa o lite sånt och sedan så övernattar jag hos becca  (;

Midsomarn spenderas i Nortälje med becca och man kanske träffar på några fler där också? Det kmr ialf bli riktigt nice (;


Puss på sötisar! (:

16 juni

I dag så åkte jag och några vänner in till Uppsala o chillade och åt glass (; Riktigt mysigt!
Härligt att vädret börjar bli bättre nu! Hoppas det blir sol resten av veckan också, så man kan steka lite o få lite färg (;

I morgon så ska jag försöka att komma mig iväg till sommarskolan och sedan hoppas jag att de händer nå kul (;


Skriver i morgon, puss (:


Förvirrad

Hejsan

Det har inte hänt så mycket i mitt liv på senaste tiden, Ingenting som är värt att skriva om ialf :p
Men i går hände det ialf nått. Åkte till Uppsala med Feffe, Becca och Kristina (: Vi bestämde sedan oss för att bara ta en random buss nånstans ;) och den här gången så blev det Årsta (y) Har aldrig varit där förut, så de va kul att se nått nytt (: Becca sprang runt o kollade var hon hade bott o vi följde efter x) Åkte sedan hem med 10 bussen. Just nu känner jag mig helt förvirrad :/ Jag vet inte vad jag ska göra längre :( Jag vill verkligen inte gå på "sommarskola" För jag behöver de eg inte det eftersom jag redan har godkänt -.- Om jag inte går så skulle jag tydligen inte få mitt barnbidrag o nu har dom tagit med dator också -.- Men jag är juh smart o lånar pappas (osmart lösenord dära)  x) Thaha så ägda! ;)

Vi får se  lite vad som händer i dag, men jag har väldigt stor lust att träffa Jonny, för jag har inte träffat han på ett tag nu :/

Saknar sötnosen! (:

Får se om det blir nå mer inlägg i dag, beror väll lite på om jag får tillbaka min dator x)

Puss på er nu! <3

Avslutning - 09

Tjena snyggingar (;

Skolavslutningen va riktigt sorlig! Blev lite tårar :/  Vi fick också våra betyg och jag hade lyckats att få två VGn till (y)
Kändes riktigt bra eftersom jag inte hade ansträngt mig nånting extra utifrån de jag behövde :p
Sen blev det att krama om alla och ge sig av mot Uppsala där pappa  bjöd på middag och det blev lite kläder också (a)
Jag fick också lite roser och 10.000 kr till körkortet! (a) Senare mot kvällen så kom becca hem till mig och vi gjorde oss klara för att sedan åka till Lisa där Daniel, Johan, Margit och Jennie väntade :p Hade riktigt kul där alltså ;)
 Vi tog sedan bussen till Ö - Hus och gick hem till Pontus, där det va lite folk och sedan blev det att åka bil med stefan,Niklas,Rebecca,Jennie och några till runt i Örbyhus. Det va riktigt drag i den bilen alltså ;)
Vi åkte sedan hem till Viktor, där det typ va fest och sedan mot Österby, vidare mot Vendel o Storvreta på ännu en fest! Fyfan va kul de va! Älskar folket alltså ;) Riktigt kul i bilen med mycket trevligt folk och hög musik ;) Blev sedan skjutsad till Rebecca och sov där dåra :p



Bild från avslutningen <3


I dag så bar det av till Uppsala med mina sötnosar, Chill där dåra och sen hem (: Riktigt trött nu! Blir nog en tidigt kväll för mig (a)


Ha en fortsatt trevlig helg!
 Puss påre (:



I morgon smäller det!

Hejsan
I dag så hade vi klassens dag, då vi skulle bada och äta på Gullans, men vädret blev juh inte de bästa precis.. Så det va bara vissa som badade och resten satt o pratade och frös! Vi åt senare på Gullans och det va riktigt gott, mums! (; Vi övade också inför i morgondan med placering o sånt. Det kmr bli grymt sorligt att lämna våran underbara klass! Jag kmr sakna vissa riktigt mycket! :/ Jag säger hej då 9:2 och hej gymnasiet! :/ (:




Vi fick äntligen våra avslutningskort i dag och man såg juh hemsk ut som vanligt!
Bilder på det kmr, ni får tålas (a)


Nu är det bara att börja längta!

Skolk

Tjau

I dag så fick vi sovmorgon till kl 9. När vi kom dit så märkte vi att det bara va få folk i skolan, för dom flesta hade sjukanmält sig.Dom tre första timmarna så skulle vi få sitta i spåret och prata och dom sista lektionerna så skulle vi få se på film. Så vi som va där tyckte att det verkade ganska så värdelöst.. Så jag och några till drog hem vid 10, kändes ganska så skönt eftersom jag har känt mig väldigt slut efter gårdagen (;

I morgon så blir det bad hela dan och käka på Gullans ;) 

På fredag blir det äntligen sommarlov! :D

Puss på de!

Bal - 09

Tjo

Balen va riktigt kul! :D Blev mycket dans, många skratt och god mat (:

Här kmr bilderna i från balen (y)







 









Skolbal - 09


Bal

I kväll blir det bal (:
Det kommer bli riktigt kul :D
Vi har juh lärt oss bugg och foxtrott, så det ska dansas i kväll! (;
 Känner mig lite nervös faktiskt, första balen!
Ska ta med mig kameran, så bilderna kmr senare ut på bloggen.

 Ni får vänta tills dess (a)

Nu ska jag börja gör mig klar och hoppas på att allt går bra!

Ha en trevlig kväll gott folk

Bal i morgon

Känner mig väldigt nervös inför balen nu! Jag vet att det inte kan vara så farligt, men tänk om nånting skulle gå fel? Om håret inte gick att sätta upp på ett bra sätt eller att sminkningen blev otroligt ful eller nånting annat.
Men jag tycker att det ska bli riktigt kul! Första balen lixom (y) Längtar riktigt mycket nu! ;)

Smakprov kmr ska ni se (;

Nu ska jag fixa lite till och sen blir de sängen! (:

Puss <3

Stan

Hejsan

Gårdagskvällen blev riktigt lyckad! (: Alltid lika kul med er sötnosar! (;

I dag så åkte jag, Rebecca och Vanya in till stan och jag hittade äntligen den bikinin som jag ville ha i min storlek :) Hittade också en kjol som jag jätte länge velat haft och det va ett jätte bra pris på den nu! Så blir antagligen stan i morgon med,  bara för att jag måste ha den! :D

Har testat en provsminkning i dag och jag tror jag ska ha den (: Nu är det bara hur håret ska vara som är kvar.. Hmm..


Några förslag? (:


6 juni

Nu är det helg förfan! (;

I dag så bär det av till Tobo och stannar även där tills i morgon (y)

Vad ska ni göra denna lördag?


Puss <3


Sötnosar

Dagen har vart chill (;
Efter den "extremt" jobbiga skoldan, så bar det av till Tobo med mina sötisar! x) Alltid lika kul med er! :D

Jag är ledsen att jag inte har laddat upp bilder på ett tag, men jag har haft extrem bildbrist eftersom alla bilder jag tar blir grymt fula! speciellt dom på mig! -.-' Går inte att få till de :/ Jag måste verkligen förbättra mitt självförtroende asså! Ussh ja..

Men nog pratat om de :p Bilder ska komma, så fort jag får tid o lust! (;

I morgon så blir det kanske lite övningskörning och senare mot kvällen hittas det nog på nå kul med vännerna igen (:

Men nu blir det sängen!

puss <3


Dans

Dagen började med att vi gick till idrottshallen, för vi skulle dansa hela dan. Vi dansade mest slow fox men även bugg, riktigt kul! (: och mysigt dessutom (; Kändes typ som att man kramade olika folk hela dagen :p thaha! men riktigt kul att lära sig nått nytt! Hoppas bara att man får mycket andvändning av det här i framtiden också! Inte bara till balen :p

Efter skolan så begav vi oss till stan. Jag skulle kolla bikini och hittade faktiskt en som va riktigt fin, men den fanns såklart inte i min storlek, så jag åker antagligen in till stan på söndag eller måndag och ser om den finns då. Hoppas verkligen på att den finns då eftersom jag behöver den till på torsdag då vi ska bada med klassen. Vi  åkte hem ganska så tidigt eftersom det blev strömavbrott i både Uppsala,Tobo, Vendel och kort varit på andra ställen också :O Så alla affärer stängde såklat :p Men hann kolla på det jag skulle kolla på ialf (:
Nu längtar jag till balen! :D

Vi hörs


Mys

Hej :)

I dag så va det en slapp dag i skolan och det kmr det förmodligen vara resten av dagarna i Örbyhus skola med :) Känns riktigt skönt att vi snart slutar! (; Kommer faktiskt bli riktigt skönt att få börja gymnasiet och hålla på med det man verkligen vill (: Hoppas bara att man har valt rätt nu :O Men det tror jag nog (: Det blir ialf barn och fritid på högbergs :p

Efter skolan så åkte jag till Tobo för att träffa Jonny (; Vi kollade bla på film, riktigt mysigt (:

Hare bra nu! (:

2 Juni

Dagen började med att jag va riktigt trött och har vart det nästan hela dan :/  Brukar jämt sova bra, men nu börjar jag vakna på nätterna och sedan inte kunna somna om! :/ Hoppas verkligen att det blir bättre snart.
När jag kom hem så cyklade jag en mil, för att hällsa på Corall en stund och begav mig sedan hemmåt (:
Har precis tagit en varm dusch och i kväll blir det chill framför datan (:

I morgon så ska jag träffa Jonny igen, blir skoj (:


Vad har ni gjort i dag?

Puss (;

Stora planer

Hejsan

I dag så blev det stan med becca :)
Köpte ett sommarlovskort och godis! (: mums!
 Nu kan jag åka hur mycket som hällst! Bara att säga till så kmr jag ;)
Håller också på att planera sommaren för fullt! Grönan,tältning ja allt! ;)
Har också stora planer inför midsommar! :) Blir nog Nortälge med becca för min del (y) Vi har planerat massor! Det kmr nog bli superskoj! :D

Den här sommaren ska bli den bästa!
Om inte? så gör jag den till det ;)

Puss på er nu! <3

RSS 2.0