Kär & Galen!

Det kan man verkligen säga, saknar min älskling så grymt mycket just nu! Försöker få honom att komma hit, får se hur detta går! Saknaden blir stor när man har en sån underbar pojkvän som jag har, dödskär tror jag!?

Men för övrigt så har jag det bra här uppe, det är så härligt att äntligen få träffa mina kusiner igen, även om det var första gången jag såg den minsta så vill man inte lämna dom! Grymt söta ungar på ett och ett halvt och fem månader, Nathalie & Julien är så söta så!

Hoppas även på att få träffa mina andra kusiner som är i utlandet för tillfället, fuskisar! Dom kommer hem på lördag så efter det kanske det blir ett hej innan jag åker, hoppas!

Nu får ni alla där hemma ha det toppen tills jag kommer hem igen för då ska det köras rejält!

Kalle Johansson, jag älskar dig mer än någonting annat! <3

HejHej!

Det går bra nu!

Får se när jag pallrar mig hem igen, tidigast måndag, senast onsdag som det ser ut nu!

Umeå

Nu drar jag, slänger förmodligen in ett inlägg då & då, hej på ett tag!

Klar!

Detta tog drygt hela dan så vart ingen utekväll för mig, attans! Men jag känner mig rätt nöjd ändå, packningen är äntligen klar, naglarna är fixade & allt annat som skulle fixas idag!

I morgon blir det en tidig uppgång för min del, nio är sjukt tidigt för mig! Tar sedan tåget in till stan där jag träffar morbror för att sedan åka vidare till Umeå, spännanade!



Jag är sjukt sugen på det här nu, att äntligen få träffa mormor och all släkt där uppe är mysigt!

Den här tjejen är grymt duktig!


Fix Fix!




Sockersöta naglar i sommarens färger!

Dagen då allt ska fixas!

Idag har jag fullt upp!

Packning står på schemat! Även lite annat som jag måste fixa dagen innan resan, tvätt, naglar och annat så man är i tipp topp när man åker! ;D



Får se om jag får någon tid över efter detta!

Väldigt farande!

Först hem till mig, hämta grejer tills på Lördag då jag åker till Umerå, ska bli så skönt att träffa alla där igen! Träffas bara två gånger om året, inte bra!

Har även varit i stan idag för att träffa Kristina innan jag åker eftersom hon åker iväg idag, snyft! Har varit med min underbara pojke också såklart!



Hoppsan! Glömt att berätta att jag handlade lite grejer, ett naglelack i en orangerosa färg & lite nya blommor för att "pimpa" naglarna med.

Nu är jag med mina underbara pinglor, vi har bakat & spelat en massa spel, även kommit med lite alkohol i bilden (a)

Mysig kväll i Gävle

Blev en mysig kväll i Gävle, spenderade min kväll med två härliga grabbar! Vart Tv - spel, Mys i stan & även en titt vad Sommarkväll har att erbjuda, såg the moniker & E - type där, häftigt att se, även fast tekniska problem uppstod, pinsamt Gävle!

Morgondagen är planerad, ska fixa saker inför lördag då jag beger mig långt härifrån, skönt! Efter detta ska jag träffa min pangbrud!

Gävle

Idag har jag hunnit med målning & fix för att åka till Gävle! Det blir så när man vänt på dygnet & lägger sig tre och vaknar ett varje morgon, sånt är livet!



Beger mig snart in till Gävle för att träffa lite grabbar & sen får vi se vad som händer!

Creepy!

Vart en heldag med Patrik & Sara, gjorde grym mat tillsammans! Egna köttbullar, potatis, kantarellsås & lingon till, vi är grymma! Lyssnade även på Timon & Pumba samtidigt, vi hade en rolig stund där!

Kikade även på film, handlade gott & kom på en läskig sak! Hur läskigt är det inte att både Sara & jag är 92 or, födda samma dag & månad och att våra syskon är tio och tolv år plus att en av våra syskon fyller samma dag, månad & år! Även att våra babes fyller samma månad, vi är som gjorda för varandra!

Amazing!

Vad erbjuder denna dag?

Vart en kväll med spelet Talisman, sjukt kul men tar sin lilla tid att spela, la oss vid tre & spelet var fortfarande inte färdigspelat, men anyway! Fick mig en lyckad kväll med dessa två snuttar & en hel del information!



Snart kommer Sara hit eftersom Patrik jobbar, får se vad denna dag kan erbjuda!

Ungdomsmottagning

Dagen började med en storhandling, köptes in en massa gott!

Gjorde en god pastasallad till lunch på detta & som efterrätt glass, det är sommrigt det!

Har även varit till ungdomsmottagningen en sväng idag, införskaffade lite nya P - piller, härligt att slippa gå dit förän om ett år igen!



Ikväll kommer förmodligen lite folk hit & myser med oss!

Klarade inte mitt löfte!

Hej Tierp!

Ja, sådär blir det ibland! Rastlösheten tar över & jag bestämde mig för att spendera kvällen i Tierp ist, med älskling. Skulle egentligen ha träffat Patrik & Sara också, men det blev ändrat, i morrn kankse!

Vi ska ha mysigt!

Rastlös tjej!

Fick för mig att börja storstäda, ja ibland får man fnatt! Dammat hela rummet, dammsugit, moppat, skurat, putsat fönster & speglar och gjort en storstädning helt enkelt! WOW va fint det blev!

Men nu är jag rastlös igen.. Förslag?!

Hej Vendel, hej!

Igår begav vi oss till Vendel & körde på en skön chillkväll, det är så skönt att komma hit ibland & komma bort från allt ett tag. Vi kikade film, åt en massa gott & hade det sjukt mysigt!

Idag kom familjen hem & jag bestämde mig för att spendera lite tid med dom för en gångsskull! Kalle åkte hem idag så blir själv här med dom tills i morgon troligtvis. Smått sugen på att hitta på någonting mot kvällen, men ska försöka att hålla mig hemma, inte ofta det händer!

Passade på att träffa Henrik en sväng då jag inte sett honom på ett tag, trevligttrevligt!

Nu blir det mat, skriver ikväll igen troligtvis!

Etage

Gårdagen var en awsome kväll, vi sjöng karaoke ( inatt, inatt & mikrofonkåt ) Sjukt kul att folk buggade till våran låt & att folk tjoade när vi sjöng, vi borde ha varit sjukt duktiga! eller?
Fick även en mystisk lapp av en kille där, hm?! (a)

Även fixat mina naglar igen, hiss eller diss?




Krogen, hej Etage!

Ikväll blir det krogen för min del, ska bli gott med lite mumsigheter där!



Innan dess blir det fix här & i Uppsala, spenderar även natten där!

Gårdagen

Gårdagen blev asnice! Lite folk kom hit, vi började med att spela ett lite wedo spel som går ut på att döda alla typ, var rogivande ialf! Och fyfan va fula alla var i spelet, omg!

Sedan spårade allt, Patrik & Sara stannade så gott som hela kvällen, vi var galna pingisspelare & dansare, whut?! Vi hade askul ialf & vi bestämde att nästa gång ska spriten fram, då blir det galet kan jag lova, kan det bli galnare än igår kväll? Tveksamt!

Idag får vi se vad dagen har att erbjuda, finns lite olika alternativ!

hej folket!

Snart kommer lite folk hit, home alone you know? ;D






Känner mig lite taggad sådär!


Ge mig!



Nelly.com

Tog mig samman!

Vart ingen mer sömn för min del, cyklade till affären ist & köpte en massa gott inför kvällen! Jag & älskling har ju  ett två hus för oss själva så varför inte göra det bästa av situationen? ;)

Efter detta lagade vi en tacogratäng, så sjukt gott! Började måla efter detta så ännu mera cash slinker in i plånboken, två sidor kvar nu på garaget så minst fyra timmars arbete till!

Vi har även fixat & donat inför att våra gäster ska komma, jag har plockat undan, diskat osv & älskling har klippt gräset, duktiga människor!

Snart kommer gästerna & ikväll får vi se om någonting kommer upp eller om det blir en myskväll för oss två!

En helt vanlig Torsdag

Vart väckt klockan tio av att kalles släkt kom och knakade på, fick panik för att få på mig kläder och fixa till min morgonfrilla, inte den bästa väckningen dirr. Blev fika med dom innan jag la mig igen.

Snart kommer lite mer släkt & jag är totalt slut! Men jag ska försöka genomlida denna dag av trötthet..

Orkar inte fixa någonting idag känns det som, blir förmodligen ingen målning & heller inte dom andra tusen grejerna jag ville få gjort, fan!

Muppsala & wie wie bryggorna

Vart en sen tripp till Uppsala för att hänga med dom bästa, Patrik, Sara, Henke, Jenn, Feff, Kristina, Kalle, Carro & några till :)



















Myskväll i Uppsala med härliga prickar!

Last night!

Drog till Gävle igår kväll med min älskling, Hamnade hemma hos Felix!

Planerade på att dra till Ön eftersom mycket folk skulle dit och flera ville att vi skulle hänka på, men skulle bli för omständigt att komma dit och hem eftersom dom flesta med körkort drack så vi skippade denna kväll på ön.

Istället så kikade vi på skräckisar hela kvällen & hade det allmänt mysigt, blev även kebab och annat gott, mkt värd kväll!









Leker med kameran!



TaggTagg!



Inatt natt är det du e det jag?

Efektiv chey!

Målat en del för att tjäna money! Sedan fixat & haft en liten "sköta om mig själv dag" Då ansiktsmask, hårinpackning och sånt grejsimojs är inblandat! Fräch chey, jag vet!



Ikväll beger vi oss till Gävle & mot kvällen kanske vi hamnar på Ön, vem vet?

Dagens look





Music, lalala!

Trippar till Uppsala

Vart två trippar till Uppsala idag så jag först träffade Kristina, blev chill & smått shopping, drog sedan till Tierp igen när hon skulle agera "barnvakt åt småttisar"

Runt nio tiden bestämde jag mig för att åter igen göra stan, med Ivan denna gång! Blev energidryck och snacks nere vid ån, massa småsnack om allt & ingenting.

En najs dag + kväll helt enkelt!

Tequila shottar

Var nog inte det bästa.. Sjukt bakis idag & helt slut!



Men nu taggar jag om för att spendera kvällen i Uppsala

Oplanerat är alltid bäst!

Älskling & jag bestämde oss för att sova i Tierp ist då vi hört med vänner om att ses osv. Vart en drick kväll med gratis sprit & massa prat & skratt! Kollade även på the Osbornes, sjukt kul!

Mvh en packad brud!

Sjukt mysigt!

Har haft en sjukt mysig helg i Stugan med min älskade prins, familj & släkt! Tror att Kalle har gått igenom hela min släkt nu eller? Stackarn!

Torsdagen
- Mys & fix i stugan! Massa bad & kortspelande.
Fredagen - Träffade släkt & vänner, även jordgubbsätande & andra mumsigheter!
Lördagen - Körde go kart, jag börjar få sjukt bra tider! Rallyförare tror jag (a) Tog även båten till andra sidan sjön där det blev fika hos vänner.
Söndagen - Tåg & buss åkande, packning & annat! Ikväll vidare till Tierp där man träffar på lite filurer!

I morrn träffar man vännerna igen, det är najs!

!







Min söta lilla skruttis!

Hejdå!

Åker till Stugan en sväng, hemma på söndag igen!



Tjao

Pensel & Målarburk!

Nu är vi igång! Målning av garaget som gäller idag, sedan far vi genast hem till mig med all packning som jag fortfarande inte tagit hem sen Frankrike, har inte varit hemma på två veckor nu (a) Opps!

I morgon bär det iväg till Dalarna med familj, släkt & vänner, ska bli så sjukt mysigt!



Att äntligen få träffa alla där betyder sjukt mycket!

Frankrike 2011














































Massa skit!

Införskaffat mig

örhängen
väska
nagel klistermärken
en kofta
två tröjor
Kallingar till älsk



plus mat & alkohol på en fin uteservering nere på stan.

Shopping time!

Drar till stan & shoppar lite!


Bästa vän

Mat på KinaGarden & lite vin på det! Filmmys blev det också, en riktig bioklassiker! <3

Fågelsundet

Kul att äntligen få träffa mina vänner igen, många saknade prickar!

Idag är jag sjukt trött & därför blir det en lugn kväll i Fågelsundet med älskling, mysa på klipporna, äta gott & bara spendera tid med varandra, jag älskar min älskling! <3

Till texten får ni ett provsmak på Frankrike resan


Taggarå"


Hej Sverige!

Jag är tillbaka brun & fin!

Taggar dirrekt för en fest i Ekonomikumparken, ses där!

RSS 2.0