UNITED STATE OF POP 2009



Låtarna om var i topp år 2009 i remix, sjukt bra!

Tisdag

Dagen gick hyffsat bra ändå även fast tröttheten tog över mestadels, fast inte så konstigt med tanke på att vi nu har övergått till sommartid. Hade Engelskaprov i dag och hoppas på ett högt betyg där faktiskt, vill verkligen ha Mvg i den kursen. Vi skulle egentligen ha dataprov i dag, men vi flyttade det till veckan efter lovet ist, skönt! Blev repetition i dag ist, lär behövas.

I dag blir det chill och fix hemma och i morgon blir det stan förmodligen, behöver nytt smink, ungdomskort och lite annat grejs nere på stan. Det efterlängtade studiebidraget kmr äntligen då! Men lär ta slut väldigt snabbt eftersom jag behöver massa viktiga saker plus att jag också är skyldig folk pengar så har åter igen en snål månad framför mig. Men för att se det på den ljusa sidan så får jag tagga inför nästa ist, då jävlar!

Nu väntar bild, dagens sista lektion, puss så länge!


Blää

Nu kan snön bara ta sig nånstans, fyfan va deprimerad man blir när man ser att det börjar snöa igen! Helt sjukt med tanke på att det är i slutet på Mars och att vi faktiskt har ställt om klockan till sommartid, då ska våren börja komma, men ice.

I dag har pappa ialf varit snäll och köpt lysdioderna som fattades till rummet så vi satt upp dom i dag. En bakom datan så det lyser upp lite snyggt sådär och resten över spegeln på väggen, super najs! Nu är det bara en lampa till och en förvaringslåda, plus tapeten som jag ska välja till fondväggen.

I dag har jag försökt att plugga lite på Engelskaprovet som vi ska ha i morgon, men koncentrationen finns bara inte /: Vi ska även ha dataprov i morgon, bara fan på allt!

Nej nu väntar läsningen igen..


Ställ om klockan!

Gårdagen blev riktigt najs ändå även fast jag inte hade några resor och inte kunde ta mig nån vart. Sara (min syster) Hade party här hemma så massa godis och mumsigheter blev det + sjukt bra musik eftersom jag fixade skivan :D! Värsta dunket, ända från Källaren upp till övervåningen, de ni! Jimmy och Henrik ringde och försökte få med mig på fest, men eftersom jag jag var rätt sliten sen i fredags så banga jag. Hade även tänkt att vara med Lisa och Jennie en stund, men ice.

I dag har vi fixat lite mer inne på rummet, småsaker kvar nu, men det kmr bli bra när allt är klart! Fixade upp en spegel över sängen, lysdioder som lyser upp spegeln och lite annat smågrejs. Övningskörde också till Månkarbo, riktigt kul! Övade, dragläge, växlar, stopp vid vägkant och annat kul, snart sitter det! Resten av kvällen har varit chill och avslutades med en varm och skön bastu, gillart!

I morgon börjar en ny vecka, kan inte säga att jag är taggad precis, men det är bara och kämpa på in i det sista,  sen lov! Blir förmodligen en helg i Dalarna, inte så taggad på det eftersom jag missar Erikas fest, fast ska ändå bli kul att få träffa kusin och alla igen. Påskveckan drar familjen till England för vistelse av släkt mm. Jag blir antingen hemma eller så åker jag iväg till Umeå och träffar lite släkt där, vi får se helt enkelt!

Nu växlar vi från vintertid till sommartid, gillar!


Videoblogg? Fest jao



Så jävla klockren!

Fest @ Lisa







Sjukt najs kväll! Film kmr senare ;)

Pic's from Uppsala









Peace out <3

Vendel by night

Vart en toppen dag i stan, träffade bästisen och Ivan och även massa andra filurer, alla var i stan i dag, lite läskigt sådär (a) Träffade även på lite Gottröra folk, kul att se dom igen.

Nu sitter jag här med becca och taggar med musik och en massa godis! Mums, mums! I kväll bär det iväg till Lisa, ska blir riktigt kul och det kan inte bli annat än en toppen kväll!

Nu skålar vi och beger oss, finns inga gränser denna fredagkväll!

Towntowntown

Nu ska jag fixa det sista och sedan bege mig in till "storstan" Träffar bv där och sedan Ivan förmodligen, mot kvällen tar vi bussen till lilla Vendel igen, taggning på bussen ohja! Fixar det sista här innan vi blir skjutsade till Lisa, det här kan inte bli allt annat än lyckat!

Pusspåallt


Town / Partey

I morrn skiter jag i skolan, en lektion yey (y) Kände mig hängig i skolan i dag så det kändes bara bajs, tröttheten och huvudverken tog över. I morgon blir det en sovmorgon och hoppas på att man känner sig lite bättre ialf, har ju varit lite sådär halv krasslig ett tag nu, känns fördjävligt, friskna till nu? ja tack! Efter utvilningen beger jag mig till stan för att träffa becca och kanske även Ivan och Vanya där, who knows. Hoppas ialf på en riktigt varm och härlig dag, skulle verkligen behövas! Mot kvällen åker jag och becca till mig för att fixa det sista innan vi beger oss till Lisa för lite partaj, ska verkligen blir superkul! Supi och sköna människor är inte fel! Blir sedan en sleepover att my house, gillas!



You mean so mutch 2 me <3

Slänger förmodligen in ett snabbt inlägg i morgon bitti innan jag beger mig, puss så länge!

Ge mig sommar!



I lördags var det riktigt vårväder, snön var nästan borta och det kändes varmare i luften.
I söndags kom snön tillbaka..


"Kära snöstorm, jag säger härmed upp mitt abonemang"


Handelsbanken



Hm?                 Färsk?             Aha (I)                 Usb!

Arton år och färsk.
Alltså färsk vuxen. Det är nu det börjar.
Du kankse gör den där resan, Köper den där lägenheten,
Tar det där körkortet.
Vad du än gör kommer du få minnen.
Minnen värda att spara.

Titta lilla Louise får också post ibland (a) Fick en liten present av Handelsbanken, gulligt av dom att ge mig en present även fast jag inte har den baken. Har swedbank, lite busigt att få en present mitt i veckan ellehur? Men titta det fick jag!


Dunder bra!

Tune Up- Ravers Fantasy



This is my reality and it's just the raver's fantasy.
Tune Cause I know if you´re in love with me tonight,
Up we're ravin' through the night.


Vi får inte glömma dom gamla godingarna

Adore You - Lil Rain

Every day (day), Every night (night)
I wanna see you baby, stayin' by my side. (by my side)
I'm going down on my, on my knees for you. (you)
For your love I'd do it, for your sake, believe I do. (do)
If you don't love me, why do you raise my hopes?
no matter what happens, I can't let you go.
You got it wrong, I didn't wanna hurt you.
I wanna be all the world to you.




Bild från Kalas i Uppsala



Alla vimmel bilder hittas på : Kalas.nu


My room

I Lördags var jag in till Ikea en sväng med pappsen, fick massa mumsigheter! Tre lampor, ett lapptoppbord, datastol, byrå, lysdioder, spegel, superfina sängkläder och lite annat småplock, ska även införskaffa mig ett skrivbord men hittade inget passande just då (a) Bilder på rummet kmr när allt är klart, supernöjd hitils! I sommar ska jag även ta tag i målningen och päronen får hjälpa mig med fondväggen, inte så bra med tappetsering sådär (a) Blir nog vita väggar, vitt tak och en supersnygg fondväg som jag tidigare har sett som är vit med gråa konturer av palmblad hade jag tänkt (Y)

Vad tycker ni?

Kalas

I går tog jag bussen in till stan vid 7 tiden. Fick sällskap av robin på bussen, taggande på bussen, you sexy bitch! ;) Mötte Rebecca, Kristina och Tove i stan hängde ett tag på Max innan becca och kristina skulle iväg till bion, dom skulle se filmen Sebbe, verkar faktiskt riktigt bra! När dom hade kilat så vart det förfestande för våran del och begav oss sedan till Kalas, inte så mkt folk när vi kom, men sedan strömmade det bara in mer och mer folk. Vet ni? Även Kissie skulle ha varit där även fast jag inte såg henne. In i dimman? det kan man verkligen säga! (a) Mkt dans, prat med nytt folk och massa mumsig dricka är inte fel även fast det va sjukt dyrt, 70 spänn för en grogg eller cider, Illa! Jag och Robin tog bussen hem vid halv 3 och kom sedan hem vid halvfyra tiden, slitet!







Men en mkt lyckad kväll, tack för det!

Krogen!

I kväll ska vi röja the town, ska träffa lite folk i Uppsala, lite förfestande där och sedan in på Kalas, ni vet den där krogen i stan? ;D

Vi kankse ses där? Bye bitches


Ge mig värme



Snart ska den fram!

Sjukling

Nej nu kan den här förkyldningen bara ta sig nånstans! Varit förkyld ända sen den där festen i Skutskär för ca tre veckor sedan. Polisen skickade ut oss utan jackor i minusgrader, fyfan! Den här förkyldningen verkar inte vilja ge sig heller, varit lite krasslig ett tag nu, snuvig, hostig osv, men man tycker ju att den skulle kunna ha gett sig nu, men ice. Hela förra veckan var jag jätte dålig och kände mig hängig, men pallrade mig ändå i väg till skolan, men i dag funkade det bara inte, sprängande huvudvärk, hosta och snuva, bara fan på allt! Så stannade faktiskt hemma i dag eftersom pappa tvingade mig (a) Ringde honom och skulle berätta att jag skulle komma direkt hem efter skolan i dag ist för att åka till stan, så slutade det med : Du stannar hemma hela dan, lyssna bara hur du låter, krya på dig nu ist. Så en fredag hemma, inte hänt på mkt länge. Ska snart lägga mig en stund kanske slumra lite också, huvudet dödar mig och måste vila upp mig till i morgon för då äre krogen som gäller.

Jag ska bli frisk till i morgon för då jävlar!

Film i Aspenskolan

Gårdagen rullade på riktigt bra, bara tre lektioner, svenska, hälsopedagogik och uls eftersom matten var inställd pga vistelse i Aspenskolan där vi skulle kolla på en film som tydligen var obligatorisk. Handlade om hur lätt man kan få människor att göra som man vill, rätt intresant film faktiskt även fast jag slumrade till lite sådär i början (a) Ett plus var att filmen slutade 50 min tidigare än sagt, men väntade ändå till fyra eftersom bästavän skulle till stan. Kom hem vid femtiden och gjorde faktiskt klart svenskan som vi skulle göra till i morgon eftersom våran läskiga svenska lärare skulle vara borta (y)

Jag: Jessica jag har fan as ont i ärslet sen i går (hon smiskade min röv) x)
Läraren: För mycket information.

Man bah vaddå perv? Han skrämmer mig (a) Resten av kvällen spendrades framför film och data.
Sovmorgon i morgon, börjar 11.20 och slutar 14.00 ;D

Pusspåsovmornar!


Pusspå't

Nu börjar vårkänslorna komma, härligt! Bara det blir lite varmare på mornarna så kmr skinnjackan fram! Kanske i morgon vem vet? Hoppas på varmare dar och mornar ialf! Dagen började med färg och form, vårat individuella val i ettan. Målade gipsfigurer, riktigt kul! Efter ett långt hål då vi gick till hemköp hade vi Uls, utveckling livsvilkor och socilisation, pratade om hur nerverderade kvinnor egentligen är och hur man skulle kunna ändra på detta. Dagens tredje lektion var väll inte lika lovande, matteprov, alla jublar! Hoppas på ett G, men lite mkt att hoppas på skulle jag tro (a) Så grymt dålig på't så det inte är sant! Efter provet hade vi engelska då några fortsatte på sin skriftliga bokredovisning och på måndag blire muntligt, önska mig lycka till förfan!

Morgondagen ser inte lika ljus ut, slutar 15.30 fast vi egentligen skulle sluta 14.00, inte okej! Börjar som vanligt med dom vanliga lektionerna svenska, hälsopedagogik och uls, tror vi ska skippa matten för att bege oss till Aspenskolan där det blir film för hela årskurs 1 från kl 13.00 tills vi slutar, hur ska man orka? :o Hoppas ialf på ett litet möte med min gos (a)

Mer i morrn, pusspå't!

Sötnowsar





En skoj måndag med Ebbiisen :)

Vaddå party? yeah!




You look kinda cute when you're mad
your eyes are pretty when you look sad
nothing's like a salty kiss
tasting the tears, the tears on your lips

we always forgive and forget
it's funny how we feel no regret
cats and dogs and black and white
picking a fight, we're feeling alright

we should break up cuz baby I love when we kiss and make up
we should break up cuz baby I love when we kiss and make up
we should break up cuz baby I love when we kiss and make up
we should break up cuz baby I love when we kiss and make up


The summer is magic


Replay?



It's like my iPod stuck on replay

Mysmysmys

Riktigt mysig lördagkväll, blev bla en tripp till tobo fixande där tills vi bestämde oss för Oppsala? Träffade Ivan där, donken nästa? Klart vi har ett roligt liv som chillar på donken ;) Ivan tog sedan tåget mot Upplandsväsby och vi åt det motsatta hållet, Tierpskommun, olala! Fick sällskap av beccaplutten på tåget, hoppade sedan av i Tierp medans becca hoppasde av stationen innan Tobo x) Träffade min gos där och vi begav oss hem till honom, en sleepover helt enkelt, mys!



You make me smile

Hey baby

I går var det som sakt "fruktens dag" Sjukt mobbat! Vad dom kmr på asså! Gårdagen var riktigt najs! Snön smälter, vårkänslorna kmr och skoldagen gick riktigt bra faktiskt, förutom att jag var jävligt flum hela dan och riktigt förkyld /: Begav mig till stan ändå även fast hostan och allt började komma igen (a) Tog ialf 2 tåget, mötte även Vanya på tåget, alltid lika najs med sällskap. Mötte Rebecca, Tove, Kristina och Ivan i stan, sjukt kul att träffa alla igen och vet ni? Den där skinnjackan för 600 som jag ville ha vare REA på! 300 spänn? Jublar! Nu får man bara hoppas på liiite varmare dagar så den kan börja andvändas! Åkte sedan till grannarna blev mat och prat där innan jag fick gå hem och lägga mig, sjukt hängig /: Somnade lite på soffan sådär (a) I dag känns det faktiskt bättre med förkyldningen, känns bra. Nu får man bara hoppas på att hitta nån fest nånstans eller en helt vanlig chillkväll med mina pinglor. Får se om jag pallar mig in till stan för att träffa cotten eller hur det blir :o Skulle ju också träffa Alexander fast han verkade också lite krasslig så vi får se hur det hela slutar.


Nu, pepp!


Hey

Jag lyckades övertalade päronen om helgen (y) Var egentligen tvungen att hänga med till Borlänge och åka slalom, men fuck no! Jag hade ju redan bestämmt andra saker (a) Blir en härlig fredag i stan med mina pinglor, becca, Tove och Vava. Lördagen spenderas med min beccilibus, kanske fest!?  vem vet? :) Resten av kvällen och natten spenderas med Alexander, mys (a) Söndagen äre chill och plugg som gäller, matteprov på onsdag, sug! Måndagen ska bli bra! Hitta på nått? :)



Pusspåminabusfrön!

Don't be surprised


Videoblogg?



Roligt på jobbet? Åka skärtlapp från taket (y)

Helgens minne <3

Ni är bra

Riktigt bra kväll spenderades med mina sötnosar, alltid lika kul att träffa er! Tog 18.10 bussen hem, resten av kvällen har spenderades framför tvn lite chill sådär. Har nu precis kommit ut ur duschen, skönt!

Sängen ser väldigt lockande ut, en tidig kväll helt enkelt (a)

Seyah

Tobo

Kort dag i skolan i dag, bara 2 lektioner, idrott och en engelska lektion utan lärare, inte fel (a) Ska snart träffa becca och vi tar 2 bussen till Tobo där vi även möter Vanya, tjejsnack och annat kmr det bli. Alltid lika behövligt,l tack tjejer!

Hoppas på ett inlägg i kväll

Party

Lördagen började med en mysig bussresa till lilla Tobo, taggande och fixande innan jag och becca tog tåget till Tierp, mötte även skrutten Tove på tåget och vi tog sedan bussen vidare till Skutskär, lång resa, usch! När vi äntligen kom fram träffade vi Linus och Jonas där, blev nördande framför film innan vi begav oss till folketshus, mkt folk redan när vi kom och rullade även in massa folk under kvällens gång, 500 pers stog det i tidningen (a) Bra musik, dans, mys och härliga pinglor och en massa folk, kan det bli mer lyckat? :) Kall kväll och jobbig resa hem eftersom tåget var inställt, men sällskap av Kim, Pontus, Robin och mina pinglor är inte fel, tack för det! 5 tåget hem till becca och bums i säng.

Tack för en trevlig kväll gott folk!

Party @ Skutskär












Lollo goes wild!

Nu jävlar kör vi gott folk! Festen i Skutskär ska röjas med storm!

Tagga, nu blire massa supiii (a)

Dagens inköp




Väska - accent
leggings - gina tricot
skärp - vero moda
linne - new yorker
party topp - new yorker

Lite nya partajkläder till morgondagens fest i Skutskär, runt 600 pers, får se hur det här slutar och hoppas på att man kmr in (a) Drar ialf till becca tidigt i morgon bitti, taggar inför kvällen och beger oss sedan till Skutskär på tåget möter vi sötnosen Tove och sedan får vi se hur det hela slutar och vad en härlig lördagskväll kan erbjuda, de ni!

Nu sängen, puss! <3

Fredagsmys

Det är fredag och helgen har äntligen börjat, Den här helgen ska bli den bästa! Börjar som den alltid gör, stan ni vet? (a) Tar bussen vid halv 2 och beger mig in mot staden, träffar min lilla bus där och sen äre väska och möjligen skor som står på inköpslistan denna fredag, behövs verkligen och ja.. inpulsköp blir det ju alltid (a) På lördag hoppas vi på att hitta en riktigt najs fest! Tove snackade om nån fest mot Gävle, Alunda hållet, men det skulle tydligen bli lite trixigt att ta sig dit, en fest i Söderfors, en i Skutskär, vi får se hur det hela slutar helt enkelt! Men hoppas starkt på att ett litet partaj dyker upp! Skulle även hinna träffa både Cotten och Alexander, men det blir nog lite tajt känner jag kanske tar det i veckan ist? hm.. Nu ska jag börja göra mig klar och medans taggning till spotify, sjukt bra fan!



Taggagga!


En ledig fredag

Så sjukt najs, nu äre helg för min del! Fick ledigt hela fredan från skolan, smöra, det som gäller! Pröva ni med? (a) Fick dock lite hemuppgifter men vafan!? Gjort på ett kick! (a) Vet ni? Andra Avenyn har börjat igen, super! Kikade lite igår så klockrent! Längtar redan tills nästa avsnitt (a) 



Det är så synd att du är så söt

Gamla pic's






Alltid lika kul att kolla på gamla bilder, vilka minnen! <3

Dagens inlägg

I går var jag faktiskt riktigt duktig och städade hela rummet! Damsög, dammade och hela rubbet! Hur härligt och skönt som hälst att lägga sig i en mysig säng med rena frächa lakarn och ett rum som luktar mums, me like! :) Nu sitter man här igen och lyssnar på spotify, hääärligt! Ska snart försöka plugga lite, har lite engelska att göra, nu ska jag vara duktig! Jag fattar inte var orken har försvunnit? I veckorna är jag hur trött och slö som hällst, men på helgerna är man piggelin! Tror det är snön och trist väder som orsakar det mesta.. Ge mig sommar nu förfan! Tänk er en härlig varm sommardag på stranden, man solar, badar och mummsar massa glass och umgås med dom bästa eller varför inte en sommarkväll framför elden med någon mysig sak (a) Ge mig och jag är en glad piggelin igen! 

Dagens hiss spotify (y)
Dagens diss spotify reklamen (n) 

Puuusss!

Music is my drug



But either way baby, I'm gone

Goodnight bitches!

David Guetta



Yeah, the memories never die..


New look

Alltid lika härligt med ny design!



Tack Ebba :) <3

RSS 2.0