sol ljuva sol!

Det har blivit sommar nu i det lilla solariumet, kändes skönt att ta det lungt och steka under solen (; Fick en fin rand, kanske mer i morgon, vem vet?

Har även tränat på träningscykeln och tränat styrka, fin träningsverk nurå!



Men sattsar på att bli fin till sommaren, vill kunna vara lika fin som alla andra.. Värt ett försök!

Tandläkaren

Idioterna har inte fyllt mina tidigare två hål som proffs direkt.. båda behövdes göras om, kul.. riktigt kul! -.- Men för övrigt inga hål och var tydligen duktig på att borsta tänderna!

Träffade även Kristina efteråt och vi hade ett rejält snack, för länge sen vi träffades!

Har sedan jag kommit hem bara skött om mig själv, rakat och smörjt on benen, noppat ögonbrynen och fixat naglarna, nu ska det se bra ut här!



Hur gör ni för att känna er snygga?

Era komentarer räknas!

Vad ska jag skriva om?

Vad för bilder ska jag lägga upp?

Fler frågestunder?

Komentera vad ni vill läsa om och vad ni tycker är intresant och roligt, vad ska finnas med i en blogg enligt er?



Låt höra!

Babbel babbel

Praktiken gick bra idag, körde ett träningspass efteråt! Var lite lat idag så det blev bara 2 varv runt kvarteret, men bättre än ingenting förmodligen (a)

I morgon börjar jag vid åtta igen, kör några timmar fram till 12 då jag tar tåget till Uppsala för att tandfen ska kika på mina tänder om det finns några hål, vilket det förmodligen gör med tanke på allt godis jag äter, ajabaja!
Åker efter det hem till mig för att fixa och trixa lite inför en skoldag som väntar och en härlig idrottslektion på onsdag!

Nu väntar jag på min kalleskrutt som tränar, gymma med mig någon?

Ingen kan ana hur tråkigt det skulle vara att gymma själv, när man knappt kan några maskiner och får sitta och träna själv, med låg musik i bakgrunden, ingen höjdare skulle jag tro!

Nej, nu ska ni slippa höra på mitt babblande, tjarå!

Bara för att jag är kär i min Kalle..









Sommar nu!



Skinnjackan ska ialf kunnas ta på!

Vårväder!



Ute i det härliga vårvädret!

In i huvudet på mig

Lärde mig en massa nytt på körskolan igår och hade även gjort några framsteg tydligen, toppen!

Har nyss varit till skolan och gått på min första stödmatte lektion, hoppas matte sätter sig lite i huvudet på mig nu! Ska iväg om en stund igen, då har jag min kära engelska b lektion och efter detta beger jag mig hemmåt till kära Vendel igen.

Kommer verkligen sakna mig kära älskling eftersom jag inte har någon möjlighet att träffa honom under hela helgen! Men jag får ist sattsa på körningen och pluggandet denna helg.



Jag behöver mitt studiebidrag här med basta!

körning på g!

Ska snart iväg på körlektion igen, hoppas på det bästa! Vill känna mig duktig efteråt för en gångs skull, så nu jävlar!

Idag har jag slitigt som ett djur med ungar i sju och en halv timme, körde ett träningspass, jobbade lite med engelskan och nu är jag slut!

Men mina mål fortsätter, inte ätigt något onyttingt hittills bara en bulle, men den sprang jag bort erteråt! Igår vart jag frestad av kalle som åt toblerone och drack cola medans jag mumsade i mig frukt och drack vatten, nyttig chey!

Även bokat in ett träningspass med en av mina nära och kära och solning är även på g!

Springa

Var ute & sprang med älskling, gick riktigt bra!

Skönt att komma ut och röra på sig, nu börjar jag sattsa för sommaren 2011!

Mål

1. springa minst en gång i veckan
2. gymma en gång i veckan
3. börja sola för att få en bra start till sommaren
4. äta nyttigare

Nu sattsar jag!

Avklarat prov!

Skrev prov idag och det gick helt okej, hoppas jag! Firades med en åktur med några cheyer till hemköp för en sallad, mjau va gott!

Åt även en annan sallads variant från Hemköp till middag, man kan bara inte få nog av det goda!

Nu sitter jag hos pojken min och vi ska snart bege oss ut på en prommenix ut i det fina vädret, sedan blir det mys för fulla muggar eftersom vi har varit duktiga och pluggat lite idag (a)

I morgon har jag praktik igen, mot kvällen körning med bildskolan, längtar till tusen!

Nu ropar Kalle, hejvejs!

The weekend

Fredagen bestod såklart av mys med min underbara älskling hemma hos mig då vi både åt god mat och myste framför let's dance och csi, myspys!

På lördag morgon begav jag mig till stan för shopping! Köpte en gul nalletröja till sommaren och även yttligare en prickig sommartopp! Införskaffade även några enkla shorts att ha då man går ner på stranden. Men man hittar ju alltid mycket mer än vad man har råd med, nästa månad blir det inhandling av en blommig hög kiol, ni har kanske märkt att jag flitigt andvänder min svarta så behöver en ny variant (a) Hittade också ett supersnyggt halsband! Ojoj pengarna kommer ta slut innan jag hinner blinka (a)

Åkte efter shoppingrundan till Norrtälje med becca och hennes syrra, spenderade natten hos hennes kusiner, riktigt kul att få träffa becca igen må jag säga! Träffade även en filur under våran lilla kvällsprommis och söndagen spenderades med mer av beccas släkt plus en saknad kalle under kvällen och natten! Vi firade ju faktiskt hela 11 månader då, en månad kvar tills ett helt år, detta är ofattbart!

Idag började min praktik på Vallskoga förskola, ett riktigt mysigt ställe med söta små ungar, vissa har precis lärt sig gå och hur gulligt är det inte när dom druttar på rumpistumpen och börjar skratta? (a) Älskar småttingar, dom är ju för goa!

I morgon blir det praktik igen och efter en lång dag till fyra så ska jag bege mig hemmåt till Vendel igen. Skulle egentligen ha kört i morgon, men fick en ny tid på torsdag ist då körskolan var uppbokad.

Ojoj, hängde ni med ända hit? Bra jobbat!

11 månader!



Bara för att jag älskar den här bilden <3

Min sötnöt & jag har nu varit tillsammans i 11 underbara månader, underbart!

Norrtälje

Beger mig strax till uppsala för en shoppingrunda med bv! Beger oss sedan till Norrtälje, övernattning där, det här ska bli en busig kväll med bus!


Engelska b

Sitter på min första och sista lektion innan helg, jag längtar ut till friheten!

Hoppas man kan ta sig hem i det här vädret, deprimerande med mera snö! Hit med sommaren!

Bara för att..

Min saknade älskling kommer hem till mig idag! Vi ska ha myspys hela fredagen, fredagsmys ni vet? (a)



jag älskar dig! <3

Alla vi som hatar kommunaltrafiken..

821, 40 min sen, stog ute i kylan och väntade, bestämmde mig för att ta tåget till Örbuhus och vänta på bussen där vilket överraskande nog var försenad med tio minuter, jag älskar Ul! <3

När jag kom hem frusen som jag var, vart det en lång och kokhet dusch i flera timmar (a) Lite överdrivet, men väldigt länge ialf! Vart helt slut efter det och hostan började ta över.. Bestämmde mig för att läsa lite i Engelska boken, vilket slutade med att jag somnade och fick boken i ansiktet (y) Vaknade nån timme senare och hade fortfarande frossa.. Vilka jävla bussar! Chauförerna kan definitivt inte köra, dom kör som idioter, bussarna är alltid sena, på vintern inställda eller ifall dom faktiskt kommer så åker dom i diket eller fastnar så man ändå inte kommer fram!

Körkort nu tack!

Tack och hej!

School

Sitter i skolan, jag har turen att vara klar med uppgiften som vi ska göra så jag får roa mig bäst jag vill! Nu ska jag ringa till min APU - plats och bestämma vilken tid jag ska dit eftersom våran praktik börjar måndag nästa vecka, ska bli riktigt roligt!

Skriver ikväll, hörs bloggisar!

Cool nails




Fixt by me today!

Ny jacka

Fick en jacka av älskling i morse eftersom jag klagade på det varma vädret och att jag inte hade min skinnjacka med mig (a) En vit fin och enkel jacka som han hade vuxit ur, som passade perfekt på mig, toppen!

I morgon har vi utedag på Natur och Friluftsliv, yttligare några redovisningar ska göras, men jag har turen att jag redan har fått det överstökat!

Dagens diss idag är att förkyldningen vägrar att gå över, snorrunge, med hosta, ont i halsen och på tpp av allt det här lock i ena örat, sjukt irriterande!

Dagens hiss, fick skjuta fram vårat prov som vi skulle ha skrivit idag eftersom ingen verkade ha pluggat (y)

Possitivaklubben

Huvudet spränger, hostan retas, sidan gör ont och halsen med.. Vilken otrolig tur jag har!? eller naa..

Nej, possitiva klubben! Redovisade en uppgift idag vilket gick bra, efter skolan körde jag med bilskolan igen och det  gick hur bra som hälst kändes det som! (y) Ska även snart se en läskig skräckis med min gos snart, får nog gosa ner mig under täcket med honom så jag inte blir mördad eller uppäten (a) Skräckfilm, vi är redo för dig!

Mohaha!

Higher of the ground than ever!



En av mina favoriter just nu




En av dom bästa låtarna i Melodifestivalen 2011

Dagens klädsel + min älskade blommiga tröja



När en låt fastnar på hjärnan



Spelas om & om igen mitt huvud!

Stek & snack

Åt en riktig god middag här hemma, pepparstek med potatismos, rödvinssås och pannakotta med blåbär till efterrätt, mums!

Efter det lite små snack med päronen, var ett tag sen nu!

I morgon blir det en lugn dag, övningskörning om jag har tur annars plugg och lite kalle om jag har tur igen! (a)

Nu en mysig kväll framför Melodifestivalen!

Blommor




Övningsköra

Vart ingen tandläkare idag eftersom jag tydligen missade min tid enligt dom, hade skickat hem fel tid till mig, aja! Får bli en annan gång! Därför vart det inget stan idag, men jag är nöjd eftersom det vart stan igår istället då jag äntligen kom hem med min fina blommiga tröja!

Ska snart bege mig hemmåt och då äre övningskörning som gäller! Passa er gott folk!

Krasslig..

Hade en grymt mysig kväll igår med min pojkvän, kikade på sveriges värsta bildförare och vissa där är lite fail om man säger så! Resten av kvällen blev det bara mys och en massa kärlek!

Han skyndade sig iväg till skolan vid tiotiden och nu sitter jag här hemma hos honom och väntar tills jag också beger mig iväg till skolan för min första och sista 80 minuters lektion, alla hurrar lixom! -.-

Efter skolan ska jag och Kalle kika runt lite i affärer innan vi beger oss hem till honom, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda! Men eftersom jag är lite krasslig så får vi se vad jag orkar med.. Vaknade med feber, halsont och dunkande huvudvärk. Varit såhär ända sen i onsdags, var nog inte det bästa att springa beep testet tror jag :( Hoppas på en friskare tjej tills i morgon så jag och älskling ska göra stan och efter lite spenderade pengar har jag en tid hos tandläkaren, inte alls kul!

Men nu måste jag börja göra mig klar, annars hinner jag aldrig i tid! Puss!

Tierp

Har gjort en massa klart i skolan idag, känns otroligt skönt! Har dock engelskan och fritiden kvar, men det här måste jag fixa på nått sätt! Behöver lov igen tror jag (a)

Nu fixar och packar jag för att bege mig till tierp för att träffa min otroligt söta pojkvän!



Att sova tillsammans är nog bland det mysigaste som finns!

Today's




Svart kofta & pojkvännens föredetta tröja som jag nu tagit över, mys! :)

Urbanisering? Flyttar från landet in till städerna!

Nu börjar flytten komma igång, det är flyttlådor som ska monteras och saker som ska plockas med hela tiden. Vad ska med och vad ska slängas? Men allt börjar komma i sin ordning, det gör väll det så småning om, men det tar tid!

Ska bli härligt att få ett helt nytt rum, en helt ny start, inget småplock överallt, det nödvändiga ska med och inte skräp! Men jag har turen att jag är bra på att slänga, ibland lite för bra (a) ehe!

I mitt nya rum har jag en egen svit, vad sägs som det? ;) En privat toalett där jag kan sminka mig på mornarna osv, ska bli härligt! Nästan som två rum som jag har att inreda!



Nu är jag taggad på flytt!

Nytt linne & fixade naglar




Hot or not?

Körlektion avklarad!

Fyfan vad duktig jag är! Min första körlektion är avklarad och jag känner mig lite stolt faktiskt!

Sjukt nervös innan! Men det gick rätt okej, kör mycket bättre hemma där jag är van vid bilarna, men ingen överkörd kärring eller liknande anyway! Alltid ett plus? Eller vafan dom ska ju ändå snart dö (a)

Körläraren tyckte att jag körde bra, så det känns skönt att höra! Inte alltid roligt att vara körlärare enligt honom eftersom vissa kör som galningar! Men han gav mig komplimanger för mina snittsiga rivstarter och min kontroll över bilen.



4 nya körlektioner bokade, nu ska jag sattsa hårt!

Min första körlektion

Nervös! Om en timme bär det iväg så håll er borta ifrån vägarna!

Sjukt nervös, hur ska detta gå? Önska mig lycka till!

Vintern 2010




Ut med vintern! In med våren!



Ut med vintern!



In med våren!

Svar på tal

1. Vilken är den mysigaste stunden du haft :)?

Svar: Svår fråga, finns så många mysiga stunder som jag har haft. Men jag har en favorit och det var när jag träffade Kalle för första gången. Vi var nykära och kunde inte hålla oss borta från varandra en sekund, han sa så fina saker till mig och det värmde verkligen. 

2. Hej,

Igår när jag och mina mannar var ut på plundring med långbåten (som vi förövrigt har målat om nu såhär på vårkanten) så uppstod en konflikt, och jag vill ha en utomståendes åsikt gällande, om jag gjorde rätt eller fel.

Vi hade precis lagt ut från Söderfors, då vi plundrat en mack som såg lite sliten ut. Och skulle ta lunchrast precis som vi brukar efter dagens första plundringsinsats. Vi hade en ny kandidat vid namn Sigleik, som höll hand om förrådet (utrustning och dylikt dvs, väldigt simpla arbetsuppgifter). Jag hade mitt vanliga förråd med Skogaholms limpa , (då jag inte äter allt för mycket runt lunchen) Och fantiserade gött om att få ta mig en ostmacka.
Tyvärr visade det sig att kandidaten inte hade matlåda med sig just idag, och snodde sista biten bröd av mig, då han antagligen trodde brödet var för allmänheten.

Jag blev givetvis rosenrasande och gick bärsärkar gång igenom lunchhallen, slet mackan ur näven på det fula aset, slog han i ansiktet med en bit bordsben, som jag i all hast råkade slita loss, och kastade pojken överbord.

Nu har jag inte hört någonting om Sigleik på väldigt länge, och är rädd att han farit illa.
Då är alltså frågeställningen, gjorde jag rätt? Skulle jag kanske bara skällt ut honom och avlägsnat en hand eller något? Jag känner mig väldigt klyven för tillfället.

MvH
-En vilsen Viking

Svar: Lång historia dedär! Men jag tror nog att du skulle ha berättat hur det var, alltså att brödet inte var för allmänheten och att det var ditt. Sedan frågat om att få tillbaka det, då hade han förstått hur situationen var och ingen hade råkat illa ut. 


3. redo för summer 2011?!

Svar: Ska bli sjukt najs med sommar! Känner inte riktigt för att visa min bleka kropp i bikini och måste även köpa en ny inför denna sommar. Men om jag solar lite på hemmaplan med min nya bikini, hinner få lite färg så är jag redo, grymt redo!

4. Hur många har du haft sex med?

Svar: Skrev att jag inte ville svara på allt för personliga frågor och denna tycker jag är för personlig för att lägga ut på bloggen. Du får fråga mig igen när du vågar stå för vem du är och inte skriva annonymt. 


5. Vad är din högsta dröm just nu? :)

Svar: Också en väldigt svår fråga, har många drömmar som jag vill ska gå i uppfyllelse, men jag tror att körkort ligger i topp just nu. Skulle vara skönt att kunna ta sig hit och dit och tänk att glida runt med sina kompisar, med skön musik och strålande sommarväder! En annan dröm är att mitt och Kalles förhållande ska hålla för all framtid! (a) 


6. Är du kåt ofta?

Svar: Också en personlig fråga, våga stå för vem du är istället för att skriva annonymt. 


7. vad är det skönaste du vet? :)

Svar: Helt klart att bli kliad på ryggen, så otroligt skönt!


Det var alla frågor från frågestunden, hoppas på en till lite längre fram i vår!


Frågestund Passa på & fråga mig tusentals frågor!

Kan vara perecis vad som hälst, om min blogg, mitt privatliv, vänner, familj, mitt uteliv eller om min pojkvän.

Ta er en funderare & passa på att fråga massor nu när ni har chansen!



Jag svarar på allt! Dock inte allt för personliga frågor tack!

Chill lördag

Blev en chill lördag ändå, känner mig så grymt seg, hade tänkt att det kanske skulle bli bättre mot kvällen, men så va inte läget. Men det är faktiskt riktigt skönt att ta en lugn helg ibland!

Tobias skulle egentligen ha kommit hit och sett film med oss, men det sket sig också. Hade tänkt att se the social network, men ice!

Nu ska jag ha en mysig lördagskväll med min älskling, vi ska mysa så det står härliga till!

Därför säger jag god natt bloggen eftersom jag inter har någon mer tid ikväll för bloggande, är med älskling och vissa saker kan ta tid! ;)

Uppsala med älskling

Blev en lugn och skön morgon, massa mys och gos innan vi orkade oss upp (a) Sen kom tanken shoppa upp i mitt huvud och jag blev sjukt shoppingsugen! Blev ett snabbt beslut om Uppsala, en halvtimme att duscha, sminka sig och äta frukost för att sedan vara utanför dörren och påväg till tåget var inte dåligt om jag får säga det själv! Vi var tvugna att åka dirrekt eftersom älskling har träning mitt på dan. Fick med mig lite smått och gott hem som ni såg i förra inlägget, jag verkligen älskar prickar och har nu en helt ny uppsättning av sommarkläder och prickigt, asnajs!

Snart kommer älsklingen, får se vad vi hittar på! En lugn lördag eller inte? De är frågan! Fick en erbjudning om krogen ikväll, annars blir de en lugn helg och tagga till inför nästa. Vi får se helt enkelt!

Uppdaterwer senare ikväll mina söta läsare!

Prickigt





Nyinköpta kläder från idag!

Crazy!







Funderar..

Ska jag eller ska jag inte? Det är frågan. Min lilla vän Rebecca har fixat såna hära fina naglar och nu fick jag erbjudande jag med! En hundring för en fin fransk manikyr, kan fixa dom billigt hos min vän Jennifer.

Snyggt eller inte?



Jag tycker detta är sjukt snyggt & funderat på det länge, ska man ta chansen?

När man inte pallar trycket av skolan

Jag orkar inte, nu känner jag verkligen att jag har gått in i väggen..

För mycket plugg...

För svåra uppgifter...

För många saker att göra...

Jag pallar inte trycket, vill bara gå i ide ett tag eller att ett litet ynka vårtecken kan krypa fram, Deprimerande årstid må jag säga.




Plugg med min älskling

Pluggdag igen, vi har så mycket att göra nu i skolan så jag tror jag stressar ihjäl! När man precis har gjort klart en grej så kommer nya och så går det runt.. Men hoppas på en lugnare vecka snart så man får ta igen sig efter det här!

Nu har jag varit duktig och pluggat både engelska dvs rättat osv senare ikväll ska jag börja läsa en bok som heter "Animal Farm" oj så intresant, not! Har även hunnit med lite på Fsf, den ska bli klar inom kort!

Nu blir det godisätande med min gos, tisdagsmys heter de! :)

RSS 2.0