Nu taggar vi nyår!



Nyår 2010 blev otroligt bra, denna ska bli lika bra!

Nu äre bara att tagga satan!

Albino?

Igår var jag & några grabbar riktigt busiga, tihi (a) Körde epa med släp? Så kan man kalla det när grabbar åker bakom på både pulka, tefat och bob, riktigt jävla kul att sitta i en sladdande epa när man slänger iväg folk i snödrivor!

Idag har jag städat mest hela dan & fixat inför i morgon. Börjar känna mig smått taggad inför nyår, jajjamensan! Beger oss först till Carro & festar lite där innan vi fortsätter mot Enköping troligtvis.

Ansiktsmask? En fin hy på nyår!




Grabbar, Omg!




Langrabbar

Nu sitter jag hemma hos älskling igen med 6 langrabbar, det är ju sjukt!? Vilket liv asså (a)

I morgon blir det förmodligen stan med Ivan & träffa den saknade Kristina som förmodligen kommer till Uppsala igen efter att ha varit i Norge hos sina päron. Mot kvällen kanske även träffa lilla My, myspys!

Torsdag blir det förmodligen fotande med bästa Ebbis, det blir buskul!

Mina planer är i full gång, nu ska lovet utnyttjas!

Nytt!

Åkte in till stan för att träffa bästa Nathalie & Tove, hur mysigt som hälst! Åt på kina, gick på bio, fikade på wane's coffe och kikade på stan. 

Det var då jag hittade dom här godingarna





Nagellack, svart & rosa - Cubus
Mascara, maybelline - HM
Blusher, tawny rose - HM
Ring, silver - HM

Bio, easy A - Filmstaden
 


Klockren!

Home sweet home

Hemma igen. Jag och älskling har kikat på film, Iron man 2! Även varit ute och åkt skidor och gissa hur det slutade? Båda låg i en varsin grop och kunde inte komma upp igen, klockrent!







I morgon åker jag till stan och träffar bästa Tove & Nattis! Kikande på stan & även bio!


Min jul var kul!

Fick även lite fler presenter än vad jag redan hade fått, Fick presentkort på HM, Biocheck & Underkläder, mumsiga presenter! Får även några fler av släkt senare, mjau!

Firade jul med kalles farmor, bror och pappa. En mysig julafton med min älskling!

Dagens middag



Gurka, körsbärstomater, sallad, kassler med annanas och ost med jasminris, yummie!


Julen 2010, Del 2









Julen 2010, Del 1











Grymt goda bullar!

Vårat bak blev lyckat, riktigt gott! Nästan svårt att sluta äta (a) Men nu äre jul & då får man faktiskt feta lite!

Vi bestämde oss för att åka till Möcklinta i morgon ist så vi kunde passa på att packa det sista och baka lite juliga bullar!

Men i morgon beger vi oss iväg, denna julafton kommer bli riktigt mysig!

Baka lustiga katter!



















En ganska stor prosess, men resultatet blev gudomligt!

Grymt god frukost!

Vi åt en riktigt julig frukost i morse innan vi började baka.




Ciabatta bröd med rödbetssallad & köttbullar, en klassiker!

Lussebak

Idag blir det lussebak med kalleponken.




Vi är grymma på att baka! (Y)

In the snow










Det är kallt ute, otroligt kallt!

Mys med min älskling hela natten

Nu ska jag mysa med min älskling hela kvällen och natten!

Skönt med lov nu när man kan vara uppe länge & sova länge, det är bland det bästa jag vet! Nu ska jag mysa hela kvällen & natten med min underbara älskling som jag älskar otroligt mycket!



Han är så otroligt söt <3

Juliga naglar






En salig blandning då jag andvände mig av dom här två röda nagellacken som är riktigt bra att måla på samtidigt, det ena täcker bra och det andra håller längre. Andvände mig även av en vit penna, men bara att peta under naglarna med denna gång, även en nagelfil såklart och ett lack som stärker naglarna. Inte så snyggt resultat just nu, men det överflödiga går bort efter en dusch, sen blir dom helt perfekta, fylliga med färg och bra!

Fix & Trix

Prövade mina nya kläder & jag vart riktigt nöjd med allt och jag måste erkänna att den nya koftan är otroligt mysig! Jag som älskar prickar så mycket, mums! Bestämde mig även för vad jag skulle ha på jul, kanske även nyår får peröva lite mer där men den rosa paljettoppen ska ialf på, sen får vi se vilka strumpbyxor / leggings och smyken jag ska ha, smycken är en viktig del i en outfit enligt mig, man kan göra så mycket med dom, antingen andvända många eller bara ett få. Jag tycker att smycken kan förändra en hel outfit och göra den perfekt till olika tillfällen, mycket smycken till fest tex och mindre till vardag. Känns ialf toppen med nya kläder och outfits man kan mixtra med.

Idag har jag varit i Fågelsunda en stund och även börjat packa lite smått eftersom jag och älskling beger oss mot Sala hållet i morgon till ett ställe som heter Möcklinta där hans farmor bor. Även där vi ska fira jul. Det blir en mysig liten julafton där med hans farmor, bror och pappa. Stannar även där till annandan eller lite längre vi får se helt enkelt.

Nu blir det lite mer fix & trix inför julen, puss!

Outfits







Julens outfit, denna outfit andväns på julafton!




Basic outfit







Party outfit, andvändas på nyår? hm

Frulle Rulle!

Nu är jag igång igen! Firade som sakt åtta månader med min älskling igår och det var typ hur mysigt som hälst! Hade även presentutdelning med familjen + syskonens mormor. Köpte en prydnadsängel till dras mormor eftersom hon samlar på änglar, gratis barnpassning till föräldrarna, spargris med prickar på till min bror, hårspännen med pärlor och blommor på till syster. Av familjen fick jag hårstyling hos frissan ink färgning. Fick även en platt, våg och krulltång, nya bågar och 2300 kr! Jag är nöjd, grymt nöjd!

Åkte såklart till stan idag och började mitt shoppande!
Kunde äntligen fylla på min mobil, så nu kan ni äntligen nå mig gott folk! Mina inköp för dagen blev : Deodorant, nagellacksborttagning, en partytröja, prickiga strumpbyxor och en prickig kofta eftersom jag älskar prickar! Även en randig basic undertröja.

Mina första julklappar + kläderna jag köpte idag & min lilla nörd!




Puss på dagen!

Åtta månader med älskling



Finaste på jorden!

Julis

Nu börjar faktiskt julkänslorna krypa fram, lite mysigt sådär.

Nu har jag precis kommit ut ur en varm och skön dusch, julmusiken är på, dom sista julklapparna blev just inslagna och allt känns så otroligt skönt, äntligen jullov!

Det här jullovet kommer spenderas med min fina plutt, vi ska ha julmys hela lovet vill jag lova! Firar även julafton där. Nyår ska bli så jävla najs, spenderas förmodligen i Märsta och efter nyår blir det flygplan för hela slanten! Jag och älskling åker till Umeå, det här blir ett äventyr för sig!




Nu ska jag fortsätta med mitt julstök

Äntligen lov!

Jullovet är äntligen här & det känns sjukt skönt!

Sitter nu i skolan, har precis haft presentutdelning då jag fick en fin liten prydnadsängel, sött! Fikade och hade julstämning i klassrummet med klasskamraterna, mys! Nu ska vi snart kika på en julkonsert, sen åker jag hem till mig. Senare ikväll blir det presentutdelning eftersom päronen åker till England i morgon. Älskling kommer senare och sover med mig eftersom vi firar hela 8 månader idag!

Ett litet grattis till oss får jag väll säga (a) 

Tröttis

Vilken tröttis jag är efter att ha varit sjukt pigg hela natten och inte kunnat komma till ro. Blev som sakt en promenix med Mysan, hon fortsatte sedan till Tobo som hon hade tänkt, hon är galen! Blev sedan hämtad av farbror blå, lyckat! :p Men ett tappert försök! Jag kollade därefter på film hela natten.

Idag vaknade jag halv 2 och har varit sjukt trött hela dan. Sov en timme sedan en stund mitt på dan.

I morgon är det sista skoldan, skönt!

Kallt, brr!






Kyligt

Promenix med Mysis

Har nyss varit på en promenix med Mysis och nu ska jag mysa ner mig under täcket och kika på en mysig kärleksfilm!

Jag är trottsallt lite kärleksfull (a)

En varm sommardag










Visst ser det härligt ut? ;)

Julgodis mums!






Visst blir man lite sugen? ;)

Sweetie

 








Juligt








Jullov!

Fick reda på vårat nationella idag och det gick väll som väntat. Men inte så mycket som måste fixas trottsallt, får se det hela från den possitiva sidan även fast det är svårt. Att matte ska vara så förbannat svårt? Varför inte göra det lätt så alla blir glada till jullovet? (a)

Men sista dan idag, riktigt skönt, fikade, fick veta massa roliga julskämt & göra vårat sista prov innan lovet, som kändes riktigt bra!



Nu blir det fredagsmys för fulls muggar!


Kort torsdag

Slutade runt halv 12 idag, en riktigt kort och oseriös dag vill jag lova. En uppgift som skulle göras & sen satt vi och pratade. Såhär ser våra torsdagar ut jämt, känns lite onödigt att änns komma till skolan, men ändå riktigt skönt med korta dagar!

Nu sitter jag hemma hos älskling medans han är i skolan, hade tänkt att spela lite cod medans jag väntar, riktigt kul faktiskt (a) Senare blir det mys & fix inför i morgon då jag antagligen träffar mina små nördar.

Hej så länge!

Hem till mig

Idag har jag skrivit Nationella & jag inser att det blir IG i matte för mig, känns fett ovärt! Har även redovisat våran film om Högbergsskolan och fått veta betyg, ligger rätt bra till faktiskt, lite stolt sådär (a)

Nu sitter jag och väntar på att älskling ska sluta innan vi beger oss hem till mig & myser! Måste även plugga kultur som är tills på freda, resten är klart, så sjukt skönt! Nationella i matte är nu avklarat, redovisningen & svenskan.

Nu måste jag försöka att plugga till det sista provet innan lovet, behöver verkligen lov känner jag!

A drop in the ocean



A drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my heaven.

Nine crimes



Is that alright?
Give my gun away when it's loaded
Is that alright?
If you don't shoot it how am I supposed to hold it
Is that alright?
Give my gun away when it's loaded
Is that alright, yeah, with you?

Pluggisdag

Gjorde nyss klart svenskauppgiften för högre betyg, skönt! Ska även försöka plugga lite inför kulturprovet och kanske lite inför nationella i matte i morgon, måste klara ett G där. Efter det här är det inte några fler prov innan jullovet som jag vet, ska bli otroligt skönt!

Sitter nu hemma hos älskling och han är underbar som vanligt!

Vi ses på nationella tidigt i morgon bitti!

smex













Snygging, du är för bra! <3

Du är underbar & jag älskar dig <3



Puss på finaste! <3

Dagens inlägg

Lungn & kort dag idag, sönt! Men inte lika skönt som att stå ute i kylan i en timme bara för att bussen vägrar att komma, fick ta 821 ist & gå med all tung packing från helgen, inte kul! Men tur att älskling har tid att snacka med mig i telefonen medans jag gick så jag slapp gå utan sällskap i luren (a)

I dag har jag varit enormt duktig & städat mitt rum som jag inte har gjort på en, två månader sådär (a) Men nu är det fint & rent igen, härligt! Även fixat mig & duschat, får se om jag orkar köra ett litet pluggpass senare också, hm..

I morgon åker jag till älskling igen, ska bli rikligt med pyspys vill jag lova!

Vill bara säga att min pojkvän är den finaste i världen! Puss <3

Krogis






Ny favorit, Briska, mums!

Förfestis










Det var då allt taggade brudar!


Min bara min

Träffade min saknade älskling igår & det är jag väldigt glad för! Enormt söt (a) Åkte även till Valbo, åt där & kikade i affärer. Träffade även Ebba & Elina där, kul!

Åkte aldrig till Fågelsunda igår, men det kanske vi gör idag ist. Blev en lugn & mysig lördag ist, såg film & bara myste, hihi (a) Höll på att ongra mig om Karlholm igår när folk ringde & ville ha dit mig, men var rätt slut efter fredagens runda.

Sista dan på helgen, njut in i det sista! Snart jullov, längtar!

Kalasbra!

Riktigt lyckad kväll igår! Måste göras om många gånger. Nu tycker jag hela världen snurrar, men sånt får man ta!

Beger mig snart til Tierp & vidare till Valbo och kanske även Fågelsundet. Fartfylld lördag!

Får snart träffa min saknade älskling, puss på honom!

Nationella

I mogon beger jag mig in till stan & träffar min lilla vän Kristina, förkrökar & taggar innan vi beger oss ner på stan och till Kalas där ett helt gäng från både Enköping och Östhammar väntar, sen kör vi en runda och bara gör som alla över 18 gör, har kul och festar loss! Sover sedan hos Kristina.

Idag gjorde jag nationellaprov i matte, usch fy och blä! Hoppas på ett G då klarar jag hela kursen, håller tummarna nu! Fick även sluta efter det, skönt!

I morgon väntar en skön sovmorgon och en lång dag, men sånt får man ta!

Nu ska jag fixa klart här, tjosan!

Nails



Syrrans fixade naglar by me.



Louise fixade naglar by me.

Krogen again!





I morgon kör jag igen med mina pinglor! Drar in på kalas & kör en runda, det här blir kalasbra!

Flygbiljetter bokade till mig & älsking

Åker till Umeå & är borta en vecka, det ska bli så otroligt kul! Träffar min mormor där & har det riktigt mysigt! Åker efter nyår, vill ju hinna festa lite innan, supi!

Nu börjar julkänslorna komma & jag ska fira jul med den finaste, mysig julafton det kommer bli! Mina päron åker även snart till England & julklapparna ska även snart delas ut!

Julen är mysig!

Festis














Klassfest















Nu taggar vi om!

PeppPepp!

Festis!

Klassfest ikväll, så jävla taggad!

Nu kör vi!


Julklappar inhandlat!

Nu är jag klar & har köpt alla mina julklappar, nu är det bara julafon & presentöppning som gäller!

I morgon blir det äntligen klassfest, drickan är framplockad & kläderna för fredagens outfit med!

Tagga sjukt!

Snow









När det är frost överallt är det kallt, riktigt kallt!

Julklappar

Var i stan idag med världens bästa pojkvän! Hittade julklappar till både mina syskon & till älskling, sjukt nöjd med mina köp!

In till stan något mer nästa vecka för lite mer kikande!

Men nu taggar jag inför fredan, klassfest! Vilket röj det ska bli!

RSS 2.0