Sov sött!

Tyckte inte direkt att nån var sådär super bra ikväll, så inget videoklipp, bloggar förmodligen i morgon bitti innan jag sticker till stan, annars när jag kmr hem.

Pöss & sov sött!

När man fixar naglarna & har fått studiebidrag




När syrran är modell





Idol

Idag 20.00 - 21.00, resultat 22.40! Nu blir det nördande av Idol för hela slanten!





Klipp från dom som jag tycker var bäst ikväll , kommer upp efter 21.00!

Höst

Idag började jag med vinterjackan, första gången för i år! Minus grader i morse så jag trodde att jag skulle frysa ihjäl (a) Nu äre verkligen höst, kylan början krypa fram, eller sa jag krypa? Storma fram!




Studiedag



En glad tjej!


Stdiebidrag idag & långhelg, suveränt!

Nu äre äntligen långhelg! Börjar med att ha en hemmakväll, behövs ibland. På fredag beger jag mig till stan med Rebecca & Emelie, får se om vi blir fler också. Lördan äre övningskörning & kankse även på söndan (om jag inte är för bakis) Lördagkvällen blir det fest & sedan sova hos älskling.


Kommunikation

I morgon har vi kommunikationsprov. Faktiskt riktigt intresanta saker vi håller på med så har lärt mig en hel del. Ska läsa på en gång till innan jag lägger mig sen får det vara nog! Har även kommit hem efter att ha varit hos Kalle en del, skönt på ett vis, men jobbigt på ett annat. I morgon ska jag hem och fixa lite här hemma innan fredagen nalkas med stan, pengar, polare och kanske även andra mumsigheter, lördan blir också frän, övningskörning och party, party! Söndan blir förmodligen lugn.

Kvällen har spenderats framför Idol då många bra sångare sjöng, resultat ikväll 22.40!

Go natt plöttisar!

yes

Dagen har gått hela okej, klarade naturtprovet, hurra! Cyklade sedan hem till Kalle och fick hjälp med matten och kommunikationen. Matten gick sämre, inget tålamod direkt.. Men kommunikationen kan jag nästan nu.

Lugn kväll, helgen planerad, toppen!

Erase me



Grym låt!

Hos älskling

Nu idol, perfekt slut på dagen!

Älskipälski



Beger mig till älskling, saknat honom något otroligt!

Söndag & slut på helg

Söndag idag, sista lediga dan innan en ny vecka ska passera. Men denna vecka blir lite kortare än dom andra, studiedag på Fredag! Den ska spenderas inne i stan med brudar. Shopping, lunchande & träffa gamla godingar, blir as nice!

Idag ska jag fixa lite här hemma innan jag mot kvällen förhoppningsvis beger mig till Tierp och träffar min lilla sötnöt!

Vi hörs!

Många Lollisar



Första gången



Andra gången

Sleepover & Uppsala

I fredags åkte jag hem till Ebba. Blev massa pics tagna och blev även riktigt nöjd med några. Kikade även på film " the last song " Riktigt bra men sorlig film. Sov sedan där och idag har det blivit fotande, som ni ser. Åkte sedan till stan med Ebba och mötte Ivan, Kristina, Linn, Johan & Rebecca där. Mys på Ukk och även hos Kristina där bla hejknäckt och bubblan kördes för fulla muggar! Blev sedan en mysig pratstund på bussen med Ebba & Rebecca.

Kvällen sammanfattas som en mysig lördagskväll med dom bästa. Nu blir det fix med bilder med massor med musik, godis och pepsi!

Ha en trevlig lördagskväll nu!

Bildfix


















Lilla Louise

many me?



coolt va? älskar sånna bilder! Thx Ebbis

new header

Tack Ebba som fixade min höstiga header!
Nu är hösten här, härligt!

Kolla gärna in på: ebbaij.blogg.se

Hösten



Jag som älskar årstider! Äntligen en ny "Hösten" Då det blir mörkare på kvällarna, kyligare på mornarna, alla löv i olika färger trillar ner från träden och höstkläderna äntligen får börja andvändas! Älskar variationer och det här en en stor sådan.

Ingen skoldag

I dag var jag hemma med tanke på att jag åkt tidigare från skolan både i tisdags & onsdags pga ont, huvudvärk och liknande. Så blev hemma idag. Men det börjar kännas bättre nu! Lite ont i ryggen, men det i sidorna verkar ha släppt, super skönt! Pluggat och tagit det lungt här hemma och sent i kväll kommer kankse älskling hit, underbart! Men innan dess Idol!

I morgon beger jag mig till skolan igen sen kankse hem till Ebba, blir lite pic's och kankse även övernattning, längesen sist nu! Kanske även träffar nötterna på lördagen.

Planerna börjar ta sig!

Idol

Tror jag har fått fram några små favoriter i Idol

Sebastian Krantz är en av dom, otroligt bra och inte minnst den lilla glimten i ögat!


Skolsköterskan

Inte skrivit på ett tag nu, det här är illa! Men har mått skit i cirka tre veckor nu, höfterna som gör ont och nu har är jag helt stel i överkroppen + att min rygg dödar mig, usch! Kan inte bara värken dra åt helvette? Nåja var hos skolsköterskan i tisdags och det kunde vara ihoptrykta muskler som behövdes tänjas och sträckas ut för att allt ska bli bra igen. Börjat med det nu och då blev jag helt stel i hela överkroppen, asså fyfan va ovärt! Ondare än innan jag var där.. Hoppas på att det är som hon säger nu och inte något alvarligare med njurarna eller liknande /:

Sov hos älskling måndag till onsdag och det kändes skönt att bara få ta det lungt! Han är verkligen underbar som alltid ställer upp, älskar dig så otroligt älskling!

Har massa plugg, ingen ork, hur ska det här sluta? Ge gärna råd.

TIPS TACK!

Rösträtt!

Idag har jag röstat för första gången, de ni! Nu får vi hoppas att rätt parti vinner!

Jag har även kört bil idag, gick stålande, start i backe, backat och lite annat har jag tränat på idag. Funderar på att ta lite körlektioner också.

I morgon firar jag & min älskling 5 underbara månader med varandra, kan inte fatta det själv. Kärare kan man nog inte bli!



Tokig i dig älskling!

Bumpy ride



I wanna boom bang bang with your body yo
Were gonna rough it up before we take it slow
Girl lemme rock you rock you like a rodeo
(Its gonna be a bumpy ride)


Junibacken











Lugn & mysig helg

I Fredags begav vi oss hem till Rebecca där jag, Kalle, Pontus & becca både bakade kladdkaka och myste framför Idol! Killarna fick sköta bakandet eftersom jag & becca brukar misslyckas med det mesta vad som gäller matlagning (a) Jag säger bara hur kan man misslyckas med Nudlar?! Men vi äger i vilket fall ändå!

Lördagen spenderades i stan med små roliga filurer, massa mys på de! Skönt att få träffa dom igen och bara babbla en massa som vi alltid gör. Men innan stan så körde jag bil & vet ni? Det gick super! Tränade mest backning & idag ska jag förhoppningsvis pröva på start i backe, får se hur de hela slutar.

Bilder & Musik kmr upp senare idag!

Stockholm med klassen

Idag var jag i Storstan med min älskade klass. Vi kikade på Junibacken, åkte sagotåget som var riktigt mysigt, lyssnade även på en guide som berättade om hela uppbyggnadstionen av Junibacken och fick även se en pjäs.

Har massor med bilder som ska upp här på bloggen, men tills vidare så säger jag godnatt, grymt trött efter en dag full av upplevelser!

Klassresa!

I morgon bär det iväg till Stockholm.

Jag känner mig taggad!


Skoljoggen

I morse pallrade jag mig upp vid sextiden efter att nästan inte kunnat sova en blund i natt, underbart! Nej fy! Fick jätte ont i sidan på måndagen och hade det resten av dan, mot kvällen känndes det bättre och vid fyratiden kom det igen och nu i båda sidorna, tror att mina njurar har tagit stryk? Usch hatar när man inte vet vad det är för fel :(  Inte mycket sömn i natt allså.. Bestämde mig ändå för att försöka att gå till skolan, gick hem till älskling en stund på morgonen, väckte upp segisen, morgon mys är alltid mysigast! Cyklade sedan iväg till Vegavallen där vi gick 7 km med andra små filurer. Tog därefter tåget in till Uppsala och mötte upp syskonen vid Jensen skolan där dom nu har börjat. Tog bussen hem och sen var jag faktikst duktig och lagade mat och det blev gott, wtf? Underverk händer ibland, tror det måste ha varit nått sådant ;D 





Sister and brother

Tried some new stuff



Prövade något nytt " pink nails " Man måste våga testa något nytt!

Gick till 13.25 idag, orkade inte mer, hade så grymt ont i sidan :'( Men hoppas på att det blir bättre nu! Gick ialf raka vägen hem till älskling så han fick bota de onda (a) Kom hem vid sextiden och nu äre en slapp kväll framför mig, så grymt slut och trött! Måste ladda upp batterierna inför i morgon då det är skoljoggen, taggad? inte direkt..


pic's från helgens äventyr!










Kulturnatten

Kulturnatten var awsome! En trevlig förfest hos linda och sedan åtta tåget in till stan där jag träffade många gamla godingar! Kvällen var toppen!

Idag vaknade jag bakis (y) Kändes inte alls lika kul.. Men sånt får man ta! Åkte hem från älskling vid halv tre tiden och sen dess har jag bara tagit det lungt framför tvn och även fixat lite smått här hemma.



I morgon går man till fyra, jag längtar..!

Tagga Kulturnatten!

Ska iväg till äffären om en stund, fixa lite grejer inför ikväll sedan hem till älskling och fixa mig medans den lilla plutten tränar. Blir taggning här tills vi beger oss till Linda för förfest! Därefter Uppsala med dom bästa.

Vad gör vi? Nu kör vi!

Äntligen helg!

En skön sovmorgon och tre lektioner. Så sammanfattas min dag hitils. Men för att göra allt lite roligare så tar jag den långa variationen också! Gick upp kvart i nio och blev därefter hämtad av Jennie och hennes syster vid tio tiden, var planerat till bussen men vände om och körde hem till Jennie igen, varför kan man fråga sig? Men vi valde att ta risken och åka bil med LINN!? Men som ni det så lever jag fortfarande och är totalt oskadd. Hon körde faktiskt riktigt bra och skjuts med bil är bättre än med buss kan jag lova! Gick två lektioner sen drog jag, Sara och Lina till hemköp med bil, riktigt skönt när polarna har körkort! Även lovad fylletaxi, ett STORT plus! Men tillbaka till hemköp, där blev det en pepsi och tuggummi, mumma! Gick sedan till kvart i fyra då jag mötte lite sötnosar i cafeterian och sedan fick skjuts på cykel denna gång hem till Kalle och nu sitter jag här och känner mig glad, äntligen helg säger jag bara!

Lördag = Tagg hos Linda med en massa bra filurer och därefter Uppsala för kulturnatten!

Pizza eller kebab?

Åkte från älskling tidigt i morse, fick dock en sjukt mysig kväll igår. Älskling, godis och ett varmt duntäcke framför idol, vad kan man mer önska? (a)

Nu har jag verkligen storstädat och hoppas på lite mer cash! Mina pengar tar slut på ett kick. Får nog avstå mackan och colan i skolan ett tag, även fast det blir jobbigt när man går långa dagar med äcklig skolmat, blä!

Snart ska jag och pappsen iväg till Björklinge, blir kebab eller pizza där, hm?



Vad skulle ni välja?


hos min bebis

Sitter hemma hos älskling nu, fick sluta tidigare idag redan vid två ist för fyra, ibland älskar jag Barn & Fritid! Fick dock vänta till fyra på älskling, men de vare värt! Käkat en massa godis och kollat på Idol, kallar ialf jag mys (a)

I morgon börjar den jäveln tidigt och slutar sent, medans lilla jag är ledig (a) Åker nog hem i tid och försöker tjäna ihop lite pengar om de går annars blir de storstädning av rummet som nu ser förjävligt ut!

Vill ha helg nu och ser fram imot kulturnatten! Vilka ska dit?

Sov kamrat



När syskonen kommer gråtandes och inte kan sova

Idol

Sjukt jobbig dag idag, gick från nio till fyra med bara jobbiga lektioner, kom hem med huvudvärk och hunger. En svimfärdig Louise, usch vilken dag!

När jag kom hem och hade fått mat i magen kändes allt bättre, men stressen finns alltid där, att jag måste hinna med en massa saker.. Får panik av både skolan och allt som måste hinnas med under veckorna, fyfan för de!

Men idag sket jag i allt och tog de lungt efter att ha kommit hem kl fem.. Blev idol och annat, skönt!
Riktigt kul att idol har börjat igen, nästan roligast i början.

Eller vad tycker ni?


Systeryster





Frågestund!

Ni får fråga precis vad ni vill

. Frågor om mig
. Frågor om bloggen
. Frågor om designen
. Frågor om vänner
. Allmänna frågor du vill få svar på
. Frågor som berör dig

Nu gäller det, frågestunden börjar nu!


Vattenfall

Helgen har varit toppen! Älskling sov hos mig i fredags, riktigt mys och såg även en rolig film i 3D, smexiga brillor där! På lördan övningskörde jag lite med pappa och Kalle, inte så pjåkigt denna gång, de tar sig! Begav oss sedan till Tobo för fest! Var verkligen längesen jag festade innan, så taggad var man ju! Vart ute på Jennifers altan med en massa bra filurer och ölspelet äger vill jag lova, vattenfall! (y) Söndagen blev det mys hemma hos älskling då vi hyrde en film " you, me and Dupre" Riktigt bra faktikst. Sov även där i natt och skoldagen rullade på som vanligt förutom en tidigare hemkomst. Har sedan dess pluggat en sväng och det känns toppen nu när det är gjort!

Lördagens fest låt!



Tasty - Skaka

Skolan

Har precis haft Naturkunskap och nu sitter jag hemma hos älskling medans den pojken är i skolan, varför? För att vi har 4 timars hål! Fyhelvette.. Blir att sitta här till klockan två då Håkan skjutsar ner mig till skolan för min sista lektion Engelska B, slutar vid fyra och sen bär det iväg hem till mig.

Sov hos älskling i natt och han sover även hos mig idag. I morgon blir det bilkörning och fest! Jag som har saknat vårat supande, men nu jävlar kör vi again! (a)

Puss så länge!

Duktig tjej

I dag har jag varit duktig och städat hela huset och fyfan vilket jobb! Bläbläblä! Men tjänar pengar gör jag ialf, behövs eftersom jag ligger på 40 spänn nu (a)

Fixar mig lite nu innan jag beger mig till älskling vid fem. Ska ta med mig en massa saker så hoppas på att cykeln håller ;)

Längtar inte tills morgondagen med fem timmars, hål! Skolans planering alltså!

Mer om allt senare, puss!

Lycklig tjej



Lyckan är oslagbar! <3

you would not believe your eyes



You would not believe your eyes
If ten million fireflies
Lit up the world as I fell asleep

1 september

Tisdagen spenderades med älsklingen sov där, otroligt mysigt! Idag har jag försökt att göra klart det mesta arbetena som vi håller på med i skolan, lyckades väll sådär.

Morgondagen blir nice, lediga hela dan! Eftersom läraren är borta och vi är klara med det mesta så slapp vi! Ska försöka att passa på att tjäna lite pengar här hemma om jag orkar (a) Mot kvällen kanske jag träffar älskling igen.

Mitt lilla lyckopiller!



Älskar dig gullunge! <3


RSS 2.0