Nattbandy / Valborg

Igår spenderade jag kvällen med älsklingen och en massa andra sötnosar, kanon! Var med älsklingen efter skolan och senare mot kvällen begav vi oss hem till Pontus där bv också var. Begav oss till nattbandyn och träffade på riktigt roliga filurer där, Patrik & Sara och även Victor & Linda. Mycket skratt och prat innan vi begav oss hemmåt, tung väska? busigt (a)

Sjukt taggad inför i kväll, blir fest hos Margit, med massa bra filurer och snart beger vi oss in till stan, great!

Nu taggar vi gott folk, för i kväll blir det supi!

Nationella

I dag hade vi vårat första nationella prov i gymnasiet, hoppas på Vg, men tror det är att hoppas för mkt, gick åt skogen känns det som /: På tisdag och onsdag har vi nationella i Engelska igen, sucks! Men skönt när de är avklarat!

I morgon äre skola till två sen hem till älsklingen och på kvällen nattbandy, great!

Jag vill ha valborg nu!



Så sjukt jävla taggad inför valborg!


Grym dag

Klassföreståndartid, engelska och Matte, inte så lång dag, skönt! Träffade därefter älsklingen. Vi tog tåget in till Uppsala med Pontus Ask och träffade lite folk inne i Uppsala, bla bv! Saknat henne en skvätt, Inte okej!



Nu är planerna inför Valborg i full fart, härligt!

Energy drink



Realy good, me like

Taggar inför sista, supi

Träningsverk

Fyfan vilken träningsverk jag har, efter både wii och studsmattan (a) Satte upp den igår, fyfan va kul det är, helt galet! Men man får se det på den ljusa sidan, jag har tränat!



Begav mig hem till älsklingen igår kväll, massa mys på det! Jag älskar dig <3


Mys

I kväll bär det iväg till Tierp, träffar älsklingen där, blir film och annat innan jag beger mig hemåt igen.

Det här blir kanon, jag saknar dig <3

Chill

Lugn fredag, ingen skola eller ja en lektion men orkade verkligen inte med den. Blev en sjukt skön sovmorgon i stället och fix här hemma innan jag blev hemtad av ebba och henns pappa, spelade wii, sjukt kul! Kvällen bestod av massa gott! Blev en sjukt god pizza i Björklinge, med räkor och musslor på, mums! Även massa snacks och annat onyttigt mot kvällen, lär tränas bort sen men helt klart värt det, smått illamående nu bara (a) Åkte en sväng till Ottarsborg också, hämtade syrran där som hade varit på disco. Minns ni dom gamla tiderna när man jämt var på disco där och var överlycklig om man fick dansa tryckare med nån söt kille? (a) Minnen! Kollade också på några rullar här hemma och nu ska jag vara social mot folket, firmafest ni vet?



Vi hörs i morgon innan jag beger mig till Älsklingen <3


skit väder, skit kläder

Dagens diss : Fyfan va sur jag blev i morse när jag såg att det var helt vitt och det snöade, fy! Fick plocka fram andra skor och vinterjackan igen, fyfan säger jag bara! Blää på äckelvädret!

Dagens hiss : Rummet är städat och fint igen efter en katastrof som det har varit innan!




Wish I could Keep You Much Longer
I know You gotta Go cuz you got things to do
Wish I could Keep You Much Longer
Now You to Busy for Me Girl like I was To You

Jag älskar dig



2010 - 04 - 20


it's over

Skoldagen gick fort slutade vid två. Hade engelska, idrott och bild. På idrotten fick vi öva kondition, min favotit! En hinderbana man skulle ta sig igenom, gick utmärkt och jag kände att det tog, härligt! På bilden har vi börjat med ett eget projekt arbete, fyra veckor. Hade tänkt att göra en planch med en lekpark eftersom det skulle höra samman med inriktningen man går, barn och fritids inriktningen såklart. Efter skolan ringde jag hit Henrik så han kom förbi en sväng med bilen, riktigt kul! Nästa gång blir det hämtning hos mig och vidare till honom, super!




We've run out of words we've run out of time
We've run out of reasons really why we together
We both know it's over baby bottom line
It's best we don't even talk at all



Music

Sitter här och lyssnar på massa otroligt bra låtar, gammla som nya, jag älskart!

Förslag på fler uppsakttas!

Impossible



These are the days when I can't forgive myself
Seeing those picture of you with someone else
I wish you were here to turn darkness into light
If you were here, tonight



En helg med grabbarna

Dåligt uppdaterande, illa! Fredagen spenderades med dom bästa, fredagsmys! Film i skolan och hela kvällen / natten, mys! Såg en sjukt bra film " human traffic " Handlade om kvinnohandel, riktigt bra, men lite sorlig sådär. När helgen äntligen hade börjat och lektionen var slut gick vi hem till min sötnos, skulle egentligen ha åkt till stan och shoppat lite kläder, men en liten pontus filur kom förbi och planerna blev ändrade. En riktigt mysig och rolig stund med grabbarna. Film hos både Kalle och pontus och med bästa vän. En sen och mysig kväll med dom bästa kan inte bli bättre, riktigt fredagsmys!

Lördagen spenderades i uppsala med beccabus och fis, mot kvällen kom våra små grabbar till Tobo, blev mys och film tittande och även en speepover nr 2. I morse gick vi med grabbsen till bussen, hälsade även på Jessica och Tim en stund innan jag begav mig hemmåt igen.



Lugn & mysig helg, vi taggar inför sista!

Det bara bubblar



Det bara bubblar, du är underbar!


Moppe ftw

Jobbig dag idag, träningsverk, ont i halsen och i huvudet, plus utvecklingssamtal, mindre bra.. Men det piggade verkligen upp när man fick köra moppe för första gången i år, så jävla kul! Fick även massa söta sms, det betyder massor ska du veta! Inge plugg den här veckan, jag orkar bara inte med skolan just nu, måste verkligen ta och skärpa mig!

Jag saknar dig

underbar dag

Våren är helt underbar, värme och sol, kan inte bli bättre! Dagen rullade på, engelska, idrott och data. Gjorde mitt första dataprov i dag, känns bra. Efteråt träffade jag min finis en stund, det bara bubblar! En riktigt härlig dag och denna kväll ska inte bli sämre.

Det bara bubblar, jag hoppas på det här nu


Fest @ Tierp















Fest @ Vreta










Vår

Finns det något bättre än att våren är påväg, känslorna börjar krypa fram och den där pirrande känslan i magen? Solen är framme, värmen finns där och vårkläderna plockas fram, härligt! Nu äre bara sommarlovet som fattas, längtar redan.

Pussar från en glad Louise :)

sommarens låt



Jag kan ge utan att ta
Jag kan få dig att må bra


with or without you



See the stone set in your eyes
See the thorn twist in your side
I wait for you


Fest @ Vreta @ Tierp

I torsdags begav vi oss till Vreta riktigt najs kväll, massa dans och galenheter och ett stort plus är att kontaktlistan fylldes på med hela 6 personer och även några till dan därpå! Vi begav oss hem vid 6 tiden och kom hem runt 8 då det blev bums i säng, sov till halv 4 och sedan vare bara att tagga om och köra på då nästa fest väntade. Tog tåget till Tierp och fick möte av Patrik och Sara och begav oss hem till Kalle, riktigt najs folk, massa dans, dricka och galenskaper! Blev en sleepover där även fast man inte fick mkt sömn pga Victor som höll dom flesta vakna genom sitt letande efter spriten (y) Begav oss hem och sedan raka vägen till stan med dom bästa, lunchande där innan vi begav oss hemåt.

Bilder från festerna kmr upp här på bloggen innom kort

Nu kör vi igen

Kvällen var awsome! Nu äre bara att tagga om & köra på!

pepppepppepp!


Inga gränser

Pepp & tagg, nu beger vi oss iväg på äventyr!


Busbecca

I går kväll kom jag till lilla Tobo, kvällspromenad med dom bästa, toppen! Jag och bv beger oss snart in till "storstan" hänger med till sjukhuset sedan lunchar vi nere på stan och ruschar tillbaka för fixande innan vi beger oss till Vreta, fest ni vet? ;D

Skriver sen, puss

This is how we party

I dag har jag känt mig riktigt duktig faktiskt, städat hela rummet, fixat och packat (y) Blir kvar hos becca i några dagar nu, onsdag, torsdag, fredag & lördag, gillas starkt! I morgon beger vi oss in till Uppsala på dan och även på kvällen då det är fest lite utanför Uppsala sådär. Fredagen spenderas hos min busbecca och mot kvällen fest i Tierp, gillagillagilla!

Nu ska jag packa det sista och bege mig iväg, finns på mobilen (mp)

Bruds

I måndags kom Becca och Vanya 2 me. Kvällen bestod av bastu, hög musik och massa prat, tjejsnack ni vet? ;D Mina pluttisar sov sedan här, mys! När vi vaknade, sega som vi var, eller ja, Vanya var.. Hittade vi massa bra musik, blev lite partysugen dådär, men på torsdag och sedan på fredag smäller det! Beger oss kanske in till Uppsala på en liten fest där och sen på fredag äre fest i Tierp så får tagga till dom ist! Vi kollade ialf på en riktigt bra film "så olika" sjukt bra fan! Måste ses igen (a) Resten av morgonen blev det fix & skit här innan vi begav oss in till stan. Köpte ett par skor, smink, en tröja och lite dricka sådär (y) Nöjd med mina inköp faktiskt, ett stort plus på det! Träffade även Ivan och Margit i stan och även lite andra filurer också, alltid lika skoj! Vanya, becca & jag tog sedan bussen 2 me, film och annat. Mina pluttisar begav sig nyss iväg, lite ensamt sådär, men har ju min underbara sötboll här såklart, så riktigt så ensamt har man det inte, tummen upp på de (Y)




Nu blir det chill och fixs här innan sängen väntar
I morgon beger vi oss iväg igen, who knows where? ;D

Vaddå party?!



Bara så ni vet så smakar öl kladdkaka i Lappland ;D

Mina sötnosar

Snart kmr mina små sötnosar hit, saknat dom en skvätt faktiskt. Blir en riktig mysig kväll, med bastu, film och annat smått och gott :) Skriver om allt i morgon, då det blir en vistelse till staden med bruds och kankse fler folk, vem vet? ;)

Pusspåde!

En helg i Dalarna

På fredagmorgon bar det iväg till Enköping, hade några filurer som ville att jag skulle komma till Skånbersen, men ice. Var tvungen att hänga med på lunch hos några bekanta till mina päron. Efter en riktigt god lunch begav vi oss iväg till Dalarna, blev mat, fika och massa annat hos Martin och Saras, mormor, gissa vem som körde dit? jo jag, känner mig lite stolt sådär! Blev sedan en mysig kväll i Grängesberg i våran lilla stuga. Lördan började med att hoppa in i Saaben och köra familjen till lägenheten igen. Frukost och fika där innan vi begav oss till Hörkshage, mat och kortspelande där efteråt en lång och härlig promenad på ca 8 km och hade såklart min bästis i luren. Söndagen spenderades med släkt, fick äntligen träffa min underbara kusin igen, alltid lika kul! En riktig släktlunch blev det, hela 11 pers! Efter en massa kramar och pratande bar det äntligen iväg hem. Resten av kvällen spenderades framför " Flickan som lekte med elden " Sjukt bra film! och ännu bättre är det att pappa inhandlar hela serien, massa bra. 

En riktigt mysig helg, behövs ibland


Dalarna









Nu Enköping sedan Dalarna

Nu bär det snart iväg till Enköping, ska äta lunch hos några päronen känner, var ett tag sen man var där nu så det ska bli riktigt kul även fast det finns mycket mysiga minen därifrån som lätt poppar upp. Beger oss sedan till Dalarna till våran sommarstuga där, blir mys men tråkigt att man missade Erikas fest, men det kmr fler helt enkelt! Nästa helg blire ju fest i Tierp, taggar inför den ist!

Nu måste jag packa det sista och sedan bege mig iväg, har tyvär inget internet där, fast finns på mobil och kmr hem på söndag igen!

Hare super mina sötnosar och tare lungt med spriten ;)

lovlovlovlov!

Vårat underbara lov är nu äntligen här! "jublar" Längtat så sjukt efter den här dagen eftersom jag kännt att skolan mer och mer inte tas på allvar, behöver mer kraft och kämparglädje! Hoppas man kan fånga upp den känslan under lovet.

Förlåt för min dåliga uppdatering igår, men var helt slut, usch! Dagen rullade på riktigt bra förutom tröttheten som alltid finns där. Jag tog mig ialf genom dan och blev faktiskt piggare under min promenad hem, måste verkligen komma igång med träningen igen, bikinikroppen ska fram och jag mår helt enkelt bättre av motion och träning, känner mig inte alls lika trött och sliten då även fast det alltid känns lika tungt att ta på sig träningsskorna och ta tag i saken. Vi hade ialf riktigt kul på färg och formen i onsdags, gjorde påskpyssel och fyfan va vi garva, eller ialf jag (a) Lisas hängda kyckling, så jävla klockren! ;)







I dag slutade jag vid 2 och hann med 2 bussen, skönt! Lovet har äntligen börjat! Kom hem och kollade lite på dom inspelade programmen jag hade missat, men hann inte så långt förän mobilen ringde och Henrik ville komma över en sväng, hade riktigt kul! En electrisk mekanism med olika funktioner. Ja, ni kan ju bara föreställa er, fyfan va kul! Blev sedan en liten bilrunda också, älskar att åka fort! " Vi gör en högersväng" Åkte till Husby och tankade och lite sitsing sådär. Resten av dan har bestått av packning eftersom jag åker till Dalarna i morgon.

Nu ska jag packa det sista, ha ett underbart lov hörrni!

RSS 2.0