123 Fanta & Rosé


UppUpp och iväg

Nu bär det av till Gräsö!

Vi hörs om några dagar

En tradition helt enkelt

I morgonbitti beger jag mig till Uppsala för att täffa nötterna, handling som gäller innan vi beger oss till Öregrund samt Gräsö. Ska bli grymt!

Minnen från förra året













Ego pixs




Mysiga dagar

Festen hos becca var riktigt nice! Mkt dans, skratt och alkohol! Hemvägen var dock något jobbigare. Att springa från becca till tåget i ösregn var inte det minsta roligt och att tåget väntade på oss var helt otroligt! Vart sedan en blöt hemgång till kalle och därefter en varm och skön dusch, sjukt skönt efter frossan! Bilder från festen kmr upp så fort dom har landat på datorn.

Bott hos älsklingen några dagar nu, riktigt mysigt! Både hittat på busigheter och har även träffat på hans farmor, faster och kusin, riktigt kul! Igår kom kalles kusin Lina till Tierp. Vi 3 hade riktigt kul! Hyrde filmer, bakade och massa annat skoj!

I dag har jag tagit det lungt hemma hos kalle tills jag och Lina begav oss iväg, ett stort plus att få skjuts! Dom där bussresorna alltså! Cyklade sedan och klippte mig. Resten av kvällen har bestått av packning eftersom jag och några vänner beger oss till Gräsö i morgon, en tradition helt enkelt!

Nej, packningen väntar, tillbaka om några dagar!

Pepppepp



Nu jävlar taggar vi!

Lördag = Fest

I kväll blir det fest hos en av mina närmsta vänner, ska bli super att träffa alla igen. Både folket från Tobo, Tierp och Enköping! Enköpingsfolket såg jag senast under Hamnfestivalen och Vanya har jag inte träffat på nästan över en månad, bara en snabbis i stan sådär. Tierpsfolket får man aldrig nog av, klockrena!

Nyss varit ute och solat en stund, riktigt skönt  även fast målnen kom i mellan ibland, suck! Nu blire fix här hemma innan jag beger mig iväg vid halvsextiden. Får förhoppningsvis sällskap på bussen av Kristina och kanske även Lisa och Jennie.

Nu taggar vi gott folk! Har ni några planer inför denna lördagkväll?

Filurer








Här är lite av folket som kmr i kväll, inte alla på bilderna och även några till som jag inte lyckats fånga på kort!


Fredagkväll

Kom hem vid 2 och sedan dess har det varit fix här hemma, var ett tag sen man var hemma sist. Även lite grejer som behöver fixas tills i morgon då det nalkas fest! Så sjukt taggad, även fest på söndagen, nu jävlar kör vi! Ska fixa klart lite här i kväll, en lungn fredagkväll helt enkelt, behövs!

I morgon hoppas man på en solig dag, blir isf stek här hemma under dan, fix mot kvällen och beger mig sedan hem till becca vid 6, ska bli så sjukt kul att träffa alla igen!

Ha en fortsatt trevlig fredagkväll nu!


Me and my baby











Puss på sötnöten!

Allt och inget

I går begav jag mig till stan med Älskling. Träffade Linn, Johan och becca medans pp, ask och kalle begav sig iväg på annat håll. Roade oss i stan och på bryggorna i Stadsparken, nya stället ist för vårat gamla Ukk hängande? I think so!

Tog tåget hem med grabbarna och becca. Cyklade hem med Pontus och sedan vidare hem till kalle, kikade på " The fast and the furious " Kikat på den filmen flera ggr, men så jävla bra! Blev en favorit i repris helt enkelt! Bakade även kladdkaka som slutade med kaos, som vanligt då? Galningar!

I dag har vi kikat på tv mest hela dagen, lite sliten dådär och nu sitter jag hemma hos älsklingen medans han gymar med Pontus. Passar på att blogga då såklart!

I morgon blir det förmodligen en hyfsad tidig hemgång, kanske även klippning som gäller, hade en tid i dag men orkade verkligen inte (a) Även lite hemma som behöver fixas i morgon. Mot kvällen taggning inför lördan!


Hemma hos älskling

Kalle kom hem till mig i måndags, myste och såg på "gone in 60 seconds" sjukt bra film! Tisdagen spenderades hos mig, i stan och i Tierp. Firade 3 underbara månader med min älskling! Lunchade i stan, träffade Vanya en snabbis och även Johan. Blev sedan en mysig kväll framför en deckare och även massa bus, de gillar vi! Bakning som slutade med en chokladbitchslapp i ansiktet med en slickepott och massa annat kul (a)

I dag beger jag mig in till stan med Pontus och kalle, ska sedan träffa lite people i stan och resten av kvällen blir en överraskning, man tar allt som det kmr helt enkelt!


3 Månader med världensa bästa



Jag älskar dig! <3

Puss på sötnosen



20 April 2010, bästa dagen i mitt liv! <3


Fix

I dag har jag jobbat till mig lite mer money, inkasserat 250 spänn nu, skönt! Även fixat lite andra smågrejer som behövs göras, inte varit hemma på ett tag nu så mkt att fixa. Skönt att få allt fixat igen!

I kväll kommer älsklingen hit, får se vad vi hittar på för bus :)

Bjuder på en goding "Waves - Dj Satomi"


Bilderna som aldrig kom upp








Göteborg
















Liseberg i mitt <3

Stadsparken, Norrtälje

Blev en mysig vistelse i Stadsparken i Fredags. Träffade på massa saknade pluttisar, bla Patrik & Feffe, felicia var det nästan ett år sedan vi träffades sådär på riktigt, har bara blivit korta stunder annars så det var otroligt kul att träffa henne igen! Patrik har jag träffat några gånger sådär men aldrig som förut med alla våra film och spel kvällar, så det var ett plus att få träffa grabben! Blev ialf picknick där med massa bra people.

Lördagen spenderades både hos becca eftersom hon har snäll och lät mig sova där, hem till mig en snabbis och fixa ovh hämta dricka (a) Begav oss till Uppsala och vidare till Norrtälje med våran lilla fjortis! Blewv en lång väntan på folket som vi skulle mäta där, men tillslut kom det lite folk och vi korkade upp! Åkte sedan till Älsklingen och sov där, mys!

I dag har jag faktiskt gjort lite nytta, fixat lite grejer i trädgården och tjäntar lite money! Ska även fortsätta i morgon en stund innan jag drar till Kalle, blir en sleep over där eftersom vi firar 3 månader på tisdag!


Picknick

Träffade becca & Pontus igår, kul att träffa dom igen!

Nu ska jag och Kalle snart iväg till Bergstäckten, bada och steka lite där innan jag tar 4 tåget till Uppsala och träffar saknade filurer. Picknick i Stadsparken, mys!

Pappa ringde även i morse och berättade att de fanns lite saker att göra hemma, så kan även tjäna lite stålar nu, behövs verkligen! Riktigt dåligt att inte studiebidraget kmr på sommaren alltså! (a) Pengarna behövs som mest då.

Nej göra mig klar och sticka, vi hörs!

Alejandro


Älskling

Sitter fortfarande hos älsklingen, så inga bilder idag tyvär, men åker förmodligen hem i morgon och sedan mot kvällen in till stan med brudar, grillning som gäller! Har saknat så många filurer från vårat gamla gäng, hoppas att alla kmr!

I dag torsdag, solig, varm och fin dag. Bad som gäller! Nyss kommit hem från Bergstäkten, aldrig varit där förut och det är faktiskt riktigt häftigt och fint där! Lite läskligt att man inte kunde se vad som fanns på botten och att det blev djupt direkt men annars så. Blev skjutsade dit av Håkan och sedan vare bara rakt ner i vattnet! Simmade över till en liten flotta, stakande där, skönt!

I kväll blir det mys med älsklingen och även träffa på två små filurer, Rebecca och Pontus. Länge sen alla vi fyra träffades, ska bli super! Får se vad vi hittar på, alltid något.


Göteborg

Home again, blev en kortare tid än förväntat men blev bråk med föräldrar och även en otroligt saknad Kalle, var bara tvungen att resa hem (a) Har haft en liten gästbloggare här under veckan, visst har hon gjort ett bra jobb? Tack Rebecca! Tyckte att det skulle vara lite tråkigt om den hära bloggen skulle stå tom så länge, uppdatering, ohyes!

Åkte ialf till Dalarna i fredags och kom till strugan mot kvällen, riktigt mysigt att vara där igen eftersom det var ett tag sen sist. Vår älskade lilla stuga som har gått generationer igenom.

Åkte till Göteborg dan därpå och kom fram till Sillvik mot kvällningen, en 6 timmars resa inklusive stopp, inte okej! Men fanns riktigt mkt att kika på efter vägen och bara musiken är med så fungerar det utmärkt! Fick en liten stuga precis vid havet, underbart! Även kusin och lite annan släkt vart med, riktigt kul att träffa dom igen.

Blev många fina middagar på olika uteställen, bilder kmr det kan jag lova! Även en heldag på Liseberg, inte fel! Otroligt kul! Kållerado, Flumeride, Hanghai, Lisebergbanan, Uppswinget och många fler galenskaper!

Bilder från både Sillvik och Liseberg kmr upp innom kort!


hej göteborg

Jag säger då hej Göteborg! Vi kom fram igår runt 12 tiden eftersom vi åkte redan vid 5 på morgonen. Det var tungt, men jag tog mig upp! Vi checkade in Peters lägenhet som vi får låna här. Den ligger helt centralt så det är kanon!

Det blev sedan en sväng till Nordstan som det inte var längesen jag var. När jag och min älskade klass åkte till Tyskland så blev det en natt i Göteborg! Vi kollade runt lite och sedan blev det mys i lägenheten bara. Taggande inför liseberg!

Så, idag blir det en heldag på liseberg. Taggad till tusen, nu ska jag upp i balder! Imorgon ska jag även tvinga upp Louise, och jag ska lyckas! Hennes syrra har bokat att vi ska åka den tillsammans redan, så annars blir det väl med Sara :D

becca goes gästblogg

Hej där! Som ni sett så överger Lollo hennes bloggande till mig ett tag. Vi får se hur detta slutar! Jag bloggar då själv dagligen. Ni hittar mig på rebeccaan.blogg.se.

Jag och Louise har känt varandra sen vi började i samma klass i 6:an. Vi fortsatte ända upp till 9:an i samma klass. Vi klickade i 7:an och sedan dess har det varit vi! Vi går nu även i samma skola så vi träffas dagligen. Vi umgås i stort sett nästan varje helg och far runt och har oss. De senaste månaderna har det varit jag, Louise och två söta grabbar som umgåtts mest. Louise träffade Kalle och det blev jag och Pontus, så det blev vi 4 där ett tag. Har haft väldigt minnesvärda kvällar med Linda och Victor som även blev together och Patrik och Sara. Jag hoppas att det kan fortsätta vara detta gäng även pga omständigheterna. Det är något jag verkligen vill. Mina partypinglor! Festats har det gjort en hel del av mig och Lollo kan jag ju också tillägga. Varje helg där ett tag, not good! Det var tider det. Sen att hon var med mig hela sommaren 09 säger ju en hel del. Vi två, oslagbart!

Imorgon bär det av för mig till Götet. Louise kommer på lördagen. Vi hoppas på att få en dag på Liseberg tillsammans! Jag kommer vara där både lördag och söndag, så nu hoppas vi på det bästa! Men den lilla fegisen kommer ju låta mig åka själv i vilket fall som helst :o chicken!

Nej, nu ska jag ta och packa klart. Men vi hörs här igen på måndag eller tisdag då jag kommer hem again. Den andra lilla saken får ju stanna en hel vecka. Fuskis!


Alltid denna bild. Bästa vän.


Gästblogga

Lämnar nu över bloggen till Rebecca, hon får gästblogga lite här under tiden jag är borta. Blir förmodligen ett inlägg lite då och då får vi hoppas. Men ingen uppdatering förän på Måndag eller Tisdag eftersom hon också ska med till Göteborg.



Nu vet man aldrig vad som hamnar här på denna blogg, spännande!

Far & flänger

Far & flänger de är min stil det, nu bär det iväg igen och denna gång till Dalarna. Åker i morgon till Uppsala och tar sedan tåget vidare mot Borlänge och Ludvika. Spenderar natten i våran lilla stuga i Grängesberg och beger oss sedan till Göteborg på lördagan. Fick även reda på att kusin och hennes pojke ska med, riktigt kul att träffa dom igen! Blir även en dag på Liseberg med kusin, bv och andra folk, nu jävlar taggar vi!

Upp, Upp & iväg!


Mysiga dagar i Fågelsunda









Fina, Fina du <3

Fågelsunda

Har inte skrivit på ett tag nu men detta beror både på mkt spenderad tid med älskling och brist på internet, sitter även hemma hos honom nu.

Vart en natt i Tierp och även två nätter i Fågelsunda där Kalle och hans familj har en mysig liten stuga. Vi var ner till vattnet flera gånger, stekte på klipporna och njöt av den härliga värmen som det har varit några dagar nu, nästan lite för varmt, eller vad tycker ni? Man kanske inte ska klaga (a) Kom tillbaka till Tierp igår och ska även hem idag men först träffa bv, ett måste!

I morgon bitti åker jag till Dalarna, blir en spännande liten resa till Uppsala vidare till Borlänge och Ludvika. Sover en natt med familjen i våran lilla stuga i Grängesberg, inte varit där nånting i sommar även fast min familj har spenderat mestadels där, men jag väljer att vara hemma och umgås med vänner och liknande. Ska bli kul att träffa dom igen och även kusin och andra folk som ska med till Sillvik, ett ställe på västkusten i Göteborg, hyr stuga där så sjukt nice, längtar! Nånting jag längtart ännu mer efter är Liseberg förhoppningsvis med kusin och bv som ska till Göteborg samma helg, vi kan inte vara ifrån varandra helt enkelt!

Nej nu ska jag väcka sömntutan, hörs mer i kväll då även bilder från Fågelsunda förmodligen kmr upp här på bloggen!

Rullsand









Bättre sent än aldrig & bilderna från festivalen kmr snarast!

Älskar dig Kalle Johansson <3

Festival

Jag och bv begav oss till Enköping, hämtade av Tove och vidare mot campingen. Alla Östhammar och Enköpingsbor var redan där och vi körde igång direkt med fixande av tält och även drickandet, finfin dricka fixad, mums!

Började sedan våran 4 km vandring mot festivalen, hela gänget var på, mina ben såg ut som jag vet inte vad!? Taggbuskar alltså!

När vi äntligen var framme väntade Hamnfestivalen, älskar verkligen vårat gäng hade så jävla kul och extra kul vare när jag, bv och tre grabbar dansade loss på scen, rökmaskiner och 90 - talslåtar fyfan va kul! Blev även en otroligt rolig hemgång. Kalsonglopp och hästar, roliga grabbar de där!

När vi kom fram till campingen vare ett helt gäng som badade nakenbad och vi fick även en inneboende i vårat tält, Tim en riktigt snäll och rolig grabb de där! Tre pers i ett tvåmannartält, varmt!

Men en riktigt lyckad festival! Tack alla!


Hamnfestivalen

Beger mig snart mot Enköping med bv, träffar Tove och andra folk där, förfest i tält och in på festivalen, nu jävlar! Alla är så grymt taggade så det känns underbart! Drickan och tält är nu fixat, skönt!

Fix och annat innan jag beger mig mot Uppsala och vidare mot Enköping, vi kanske ses där? ;D

En bra kväll

Det känns alltid så sjukt jävla bra att vara med er, så glad att ni finns och förstår, det betyder mkt!

Mkt kul att träffa alla gammla godingar igen, även fast det blev lite onycktert ändå men höll mig skapligt nykter ialf, bra jobbat Louise!

Panik inför i morgon, men vad säger man? Allt löser sig!

1 Juli

Var till Tierp och umgicks med våra sötnosar, blir ett tag innan vi kan träffa dom igen eftersom jag och bv beger oss till Enköping i morgon på Enköpings hamnfestival! Blir borta fredag, lördag, sovande i tält, mys! Inte gjort det nånting i år faktiskt, på tiden nu tkr jag! Men mer om det i morgon.

Snart beger vi oss till andra sidan av Tobo för lite chillkrök med bra people, kommer hem i kväll och då äre packning som gäller!

Ha en bra sommarkväll nu!

RSS 2.0