framme:)

nu har jag kommigt fram :)

hoppas att alla har det bra :)

puss och kram <3

I morrn drar jag... :D:D

Nu blir det sissta inlägget innan jag drar.. Jobbig dag i dag.. först tandläkaren och sen prov typ-.- (hata skiten) och i morgon blir de prov och sen buss till uppsala och sen vidare mot flygplatsen(något roligare) XD Men nu måste jag packa och sen ta en varm dusch (skönt)

Ni får ha de jätte bra!

kommer sakna er!

England nästa FFS!

Det blir nog sissta inlägget i dag :( Har typ jätte stressig dag i morgon :/ Dagen börjar med tandläkaren-.- (bra början liksom) sen skolan dåh XD får väll se när jag kommer,beror på hur lång tid de tar.. Sen hem typ.Måste packa (har fan inte hunnigt att packa ett skit) och sen blir de plugg(prov på fredag för alla som har glömt de) XD Måste laga mat också kom jag på -.-(skoj?) NEJ! men ialf jobbig dag.På fredag så blir de skolah typ halva dan sen bär de iväg till flygplatsen (måste typ åka te timmar i bil.Tre timmar med flyg och sen en och en halv timme igen) Sen ska vi va framme hos farmor XD Kan inte säga så mycket om i dag.. Bara att den har gått fort och varit skojsig XD (:

Jag hoppas att alla får de bra på höstlovet!

PUSS OCH KRAM HEJS SVEJS XD

England nästa FFS!

Tisdag :)

Dagen började med so,då brandlarmet gick XD så vi missa typ halva lektionen (skönt) Sen hade vi B-eng,då jag becca,feffe och linn fick sitta i ett litet rum (blev inte så mycket plugga om man säger så XD) Bara för Linn (hon vill vara lärarnas favorit) -.- Vi andra skrattade för hon hade typ as hög musik (thaha,vilken lååt!) Sen drog vi till Tierp med klassen + några fler från olika skolor som kom dit.Vi skulle typ se på nån teater (rätt kul) Lunch och sissta lektionen så hade vi Engelska,då vi fick träna på provet (Najs dag ) När jag kom hem så åt jag typ lite,sen cyklade jag till ridningen och red (: På lovet så ska jag till England,så jag kankse inte kommer att skriva på ett tag.. Åker på fredag,så sissta inlägget blir på torsdag(:

Ha de bra (: PUSS!

Du är de finaste för mig!<3


Saknar sommaren!


helgen

Helgen har varit bra :D fredan så drog jag,becca och feffe till Tierp (skulle dra till unkan,men folket dissa) så vi satt och pratade i fyra timmar,vid högbergs XD så nu är jag fett hes -.- men de va skit kul ialf!! På lördagen så red jag (as kul) och sen fick sara också prova på att rida Corall och hon satt och skrattade hela tiden så hon höll på att ramla av XD så jag antar väll att hon uppsakattade de :P Nu vill också mamma och pappa prova att rida XD får väll se hur de går:P haha! sen kom familjen Åstrand på fika och jag fick rosor :D (skit fina,av kevin) Vi fikade på allt som jag hade tagit med mig från praoen :D (tårtan va as god!) MÅSTE FAN BANTA NU!!  har ätigt as mycket onyttigheter! shoooli! I dag så har jag mest slappat och tagit de lungt.. Pallar egentligen inte skolan i morgon :( as drygt med alla cp lärare som vi har och hatar fan hela örbyhus skola (dom har inte änns råd med värme-.-) aja får försöka klara dan utan att frysa i hjäl!

Puss på er mina små bloggisar :)

Prao

Nu har jag praoat på hembageriet i Österby hela veckan.De va skit kul! Vi fick typ dekorera bakelser och så.I dag så fick vi göra en egen tårta att ta med hem :) De va jätte kul! Jag sov hos Ebba från torsdag till fredag (kul kul) men as jobbigt för jag va tvungen att gå upp kvart i fyra!!! fatta hur trött jag va!! (tack vare ebba) -.- jajaja men ialf...I dag blir de Tierp med becca och feffe :D drar till unkan bara (om vi hittar, vill säga) XD Sen ska de bli skönt att sova när man kommer hem(as trött)

Kram! <33

:)

Pallar inte skriva så mycket i dag men vill bara säga att dagen har varit bra och att jag snart ska iväg och rida och sen på nåt möte med alla som rider på skarpängen XD sen blir de in i duchen och sen ska jag mest mysa framför TVn ;)

Ha de bäst puss på er!<3

Prao

I dag har jag praoat med Ebba på Österbyhembageri och de va skit kul vi fick typ dekorera bullar och sånt :) Vi jobbade inte alls länge i dag heller så de va en skön dag :) När jag kom hem så har jag messt slappat! (såå skönt) :P

Ska nog se TV snart då ni får ha de så bra puss puss <3

Tjo!

Jag har inte skrivigt på ett tag så nu blir det ett inlägg :) I fredags så drog jag,becca och feffe till Tierp och träffade lite roligt pers,sen hem till becca och lämna grejorna och sen drog bi till pizzan och då kom jennifer och vanya och typ en kompis till dom och jennifers mamma.Vi kollade på film och hadde as kul och sen sov jag där också bara :) Sen hem med bussen och på kvällen så gick vi till Carola och åt middag där ;) (a) I dag så har jag typ hjälpt till lite hemma och så messt slapp dag :) (skönt)

Tjo :)

Alla förändras <33


Tierp i dag med polarna, kul dag :)


                                  (ebba fixade bilden)

Dagarna kommer och går..

I går så gick dagen rätt fort först skola och sen ridning :) Red ut själv  för första gången med Corall i går,det gick jätte bra och de va skit kul! I dag så har det varit skola.Första lektionen så skulle vi ha dubbeltimme i NO,men vi hade bara en timme och 30 min för vi skulle ha drama med klassen för första gången (de va as kul!) så vi missade NOn och B-eng (skönt) Nu så ska vi börja med drama en gång i veckan,men på olika lektioner,ska bli rätt kul faktiskt! Aja sen så hade vi dubbeltimme i Hk (as kul) älskar fan vår klass!! Killarna i vår klass gör att dan blir mycket roligare!,man skrattar fan jämt av deras misstag och skämt (haha) :D När dan va slut så åkte jag buss hem som vanligt och de va as kul på bussen med Daniel som satt brevid lillrebecca,el va de inte så becca XD Sen hem och då hade Niklas pappa (Stefan) fixat upp lite lampor och så och dragit lite kablar,blev as bra :) lite senare så fick jag reda på att dom hade dragit kablar i mitt rum också bara för att sara skulle ha nån jävla lampa i sitt rum (suck) -.- aja sen fikade vi med dom. De va typ min dag :)

Puss och kram <3

Älskar bilden:)


tjoooooo!!

I dag så började det med skola,första lektionen så hade vi mentorstid där det mäst blev prat:P Andra lektionen engelska och då lurade vi Karin att vi inte hade sett klart en film som vi kollade på förut så då blev de film hela lektionen:) (skönt) Sen matte och då fick vi tillbaka proven:P (klarade mig) :D Lunch (men de blev energidryck istället) :D Äfter det så va de musik med den mest störda läraren i världen fan!-.- (hatar henne) hon e fan värsta tönten! men ialf då spelade vi keyboard och typ svarade på nå frågepapper-.- (suuuuuuuuuuuug) Hem och sen kom Kevin och adde och vi satt typ vid datan och så... Rätt okey dag faktiskt:P Kanske blir nått kort inlägg i kväll:)

PUSS<3

tjotjiing!

I dag har jag typ mest slappat XD Va med Kevin en stund(as kul) Sen följde jag med till Storvretaför att hämta Martin och så fikade vi lite dära bara XD Sen hem och sen kollade jag lite på film typ (krm inte i håg vad de hette) men den va ialf bra:D Det vart typ mest myss framför TVn ;)

Kram

Mobilen är tillbaka:D

Humöret är på topp:DNu funkar mobilen igen:D:D:D fatta hur glad jag är! allt känns bra för tillfället;)

Lörsdag:P

I dag så har jag ridigt och det va jätte kul eftersom de typ va två veckor sen jag red:D Vi red ut på ängarna och sedan lite i paddocken och runt alla hagarna.Corall va jätte pigg och glad :D Vi galoperade runt hagarna och tränade höger och vänster galopp sedan lite ute på ängen med, annars så va de mest skritt och skänkelvikningar som vi tränade på.När jag hade ridigt klart så cyklade jag hem och duchade och snart så kommer det gäster,ska bli skit kul:D Det kanske blir nått inlägg i kväll,annars så blir det de i borgon bitti!

KRAM PÅ ER ALLA<33

Hösten är äntligen här!


Går dagen...

I går så började dagen med skola sedan drog jag,kristina,Ebba och becca till Tierp för att köpa lite energidryck och godis :) Sen åkte vi hem till becca och lämnade grejerna.När vi hade lämnat sakerna så drg vi till Pizzan och käkade lite och då kom Jenifer också:) När vi hade ätigt klart så gick vi hem till becca och valde en film de blev "mirrows" el hur de stavas:P och vi tittade på den (fett läskig,så jag Ebba och becca skrek) medans Jennifer ock Kristina skrämde oss-.-
När vi hade kollat klart så körde vi snurra flaskan och jag har aldrig:PFett kul kväll,tills jag skulle gå på toa-.- när jag satte mig på toan så åkte mobilen ur fickan och i toan-.- JAG FATTAR INTE HUR JAG LYCKAS!!!
så nu har jag ingen mobil (va kul de känns)
hur jävla klantig får man va???
Det skulle juh inte ha spelat nån roll om de va min gammla,men nu är de så att jag precis hade fått en ny,fick den i sommras-.-
Kommer fan aldrig att kuna köpa en likadan heller och jag gillade fan den mobilen!!
Seriöst jag trodde fan att om man torkade ur allt och så noga så kankse den skulle funka,men nej då de gjorde den inte!!
Så nu vet alla att ingen kan va klantigare än mig-.- seriöst alla mess allting e borta alla kontakter och allting ååh fetta hur mycket jag ångrar de:'(

Kram<33


I morgon blir jätte kul!<33

Morgon dagen kommer att bli jätte kul tackvare er tjejer!!<33 älskar fan er! Först skolan (suug) sen blir de Tierp och där ska vi typ köpa lite godis och sånt och sen hem med bussen till becca :) Vi ska äta pizza och kolla på film (fett kul) sen blir de typ hem vid 10 :) skoj dag ska de bli ialf!

Tack och kram på er<33


Skolfotot,älskar vår klass<33


Torsdag

I dag så började dan med svenska och där skulle vi göra en diagnos(tror att de drog åt helvette) men ialf,sen va de so och vi jobbade med gymnasiekatalogen och jag och Linn blev faktiskt klara:D sen så fick vi plugga lite på kartan som vi har tills i morgon-.- (har inte pluggat ett skit,så de blir väll massa plugg i da då):( Äffter de så hade vi Idrott och körde volleyboll (suuuug) Sen till äffären för lite energidryck som vanligt och sen hadde vi matte prov-.- Trodde att de skulle vara as svårt!! men de gick faktiskt rätt bra(fast jag inte hadde tränat ett skit) så jag fick G,as glaaaad:D sen engelska,då vi tittade på film och sen hem.

Kram<33

Onsdag

I dag så har de varit en seg dag och det va gårdagen också :( Massa prov och läxor-.- (hata skiten) I dag så har jag typ pluggat lite och suttigt vid datorn:P Matte prov i morgon och vet att jag kommer att få IG!!!! :'(  Hoppas morgondagen blir bättre!! :D Men skolfotot har kommigt i dag och de va as kul att se alla(men jag va as ful och ännu fulare på de enskilda kortet) Har laddat upp våran klass på bdb 92louise heter jag och jag älskar verkligen våran klass!!! De är extra kul nu för alla känner alla liksom :P Hk i dag va jätte kul garvade som fan asså:P Vi hadde en vikarie som är jätte rolig:P och vi jobbade inte så mycket heller(a) men nu har jag saker att fixa skriver i morgon.

PUSS HEJS!<33

RSS 2.0