I morgon, ny vecka

jag är sämst jag vet..

I fredags så hamnade jag tillslut hemma hos becca (y) ovanligt va? (a) Vi kollade på film och kom sedan på i sista stund att vi ville till Tierp (y) Vi gick runt lite där och träffade sedan Pontus en stund, riktigt trevligt (:

I lördags så åkte jag till Norrtälje en sväng med familjen, åt god mat där och vandrade sedan runt lite i affärerna såklart (; Till kvällen så messade Linn och Ebba och ville att jag skulle komma och vara lite social, så lite senare kom dom och hämtade mig på moppe. Brummade sedan vidare hem till Ebba en stund och vidare mot kvarnen där Linn skulle hämta upp Jim. Kom tillslut fram ialf då vi kollade på film, riktigt bra!

I dag så har jag bara tagit det lungt faktiskt, skönt det med ibland (:


I morgon = Ny vecka, ja vad säger man?



 Jag vill också kunna känna mig älskad /:


plugg

I går så kunde jag tyvär inte blogga eftersom jag kom hem sent i går kväll (a) Gårdagen gick riktigt bra och direkt efter skolan så kom Patrik, följde sedan med honom hem och efter en liten stund så kom även Vanya och Sara dit och vi såg film :) Braveheart tror jag att den hette, rätt bra film faktiskt (: Tog sedan bussen hem, fick gå en liten bit i mörkret i min ensamhet, men det vare värt!

I dag så fick vi sluta tidigare så vi han med 2 bussen (y) Har dock fått massa läxor att göra, 2 intervju läxor, ett ganska så stort arbete om sin barndom + ett 3 timmars arbete enligt läraren och ett fråge papper som man skulle svara på -.- fett jobbigt! Men jag har varit duktig och gjort klart intervjuerna, frågepappret + halva barndomsarbetet! yey (y)


Men snart äre helg hörrni!

Vad ska hittas på denna helg? :o
Några förslag? (:

Underbart

Uppdateringen går dåligt, förlåt /:

Skolan har gått riktigt bra den här veckan, riktigt kul att ha börjat gymnasiet o allt! Känner mig grymt taggad inför det här året alltså! (y) Hoppas bara att allt går bra, med betygen och allt, det skulle vara ett stort plus :)

Jag har precis varit ute på en härlig springtur och det känns riktigt skönt i benen nu efteråt (y) Jag måste verkligen sattsa hårt på träningen nu, vill verkligen träna upp konditionen!

Får se vad som händer i kväll, kanske blir nån film eller nått, vi får se helt enkelt (;


Simon <3
 Puss på er!

Frågor och svar

HÄNDELSER
Ringde dig senast:
  Rebecca
Sms:ade dig senast: Rebecca
Vad fick dig senast att skratta:  Klipp klipp (;
Vad fick dig senast att gråta: Folk som dissar..
Vad fick dig senast att bli arg: När folket på msn är oerhört dryga..

KÄRLEK/RELATIONER
Civilstatus:
Förhållande
Ideal: Funkar
Hans stil: Spelar ingen roll
Hans personlighet: Omtänksam, försiktig

MODE/ ACCESSOARER

Jag gillar:
Kläder och skor
Jag gillar inte: Starka färger
Min nyaste väska: En svart handväska
Mina nyaste skor: Blåa klackskor från skopunkten
Mina nyaste solglasögon: Pilotbrillor
Underkläder: Snyggt och bekvämt

TEKNIK
Min mobiltelefon:
 suger..
Min TV: har ingen egen..
Min dator: Dell, fungerar bra (y)

BADRUM
Favoritpryl: 
Duschen 
Smink:
Fondation, rouge, maskara
Tvål: Nån som luktar gott (a)
Hårprodukt: hårspray?
Doft: Puma
Hudkräm: body care
Schampo: expert
Balsam: expert

MAT OCH DRYCK
Vin:
 Vitt
Öl:
nån god? (a)
Bröd: Nyttigt och gott
Mat: Sallad
Godis: blandat
Tobak:  Cigg

HEMMA
Favoritställe:
i en mysig persons armar (a)
Designpryl: ingen aning :o
På väggen: Tapeter och tavlor
Soffa: en grå soffa med slaf
Säng: Min ;)
Porslin: Gråa och beiga

FÄRDMEDEL
Cykel:
En med skön sits x)
Bil: bmw
Taxibolag: vet inte :p

MEDIA
Magasin:
Frida
Tv-program: Andra avenyn
Dagstidning: 
Unt

ÖVRIGT
Frisörsalong:
  Salong lavendel
Bank: Sweedbank
Affär: Hemköp

Helgen

Har inte skrivigt här på ett tag, så tänkte att det kanske skulle vara bra och uppdatera bloggen lite (a)

Fredagen gick bra (y) Slutade kvart i 2 och sen blev det bara chill hemma med familjen resten av kvällen, kan vara skönt det också ibland.. Men inte i fredags eftersom jag hade förväntat mig annat.., Men sen när det inte blev så, så kände jag mig genast väldigt besviken så då sjönk humöret genast till 0..
Men lördagen piggade upp lite ialf :) Mot kvällen så åkte jag hem till Rebecca och sedan kom även Vanya och adde dit och det va riktigt trevligt! :)
I dag vaknade jag hemma hos becca och vi insåg genast att vi var ganska så slitna så vi bestämde oss för att se en film och sen bar det iväg hemmåt.


I morgon = Back 2 school (y)

högbergs

I dag började vi 10.25 och det va najs eftersom man fick lite sovmorgon + att vi bara hade en lektion (a) ( arbetsätt och lärande ) Vi fick sedan sluta eftersom vi inte skulle ha bild och då tyckte engelska lärararen att vi skulle få sluta tidigare i stället för att ha hål i en timme och sedan ha engelska (y) fett skönt! :) I morgon börjar vi samma tid najs, jao! (;

Vi hörs!

Kvällsfika, ett måste



Kvällsfika är ett måste för mig, kan leva utan lunch och middag, men frukosten och kvällsfikat är nog ett måste (a)

Nektarin och äpple, både gott och nyttigt och mättar magen :)
Om ni inte redan har smaket ört te så tycker jag verkligen att ni borde testa! Det är riktigt gott och väldigt nyttigt desutom :)


Nu film!

BF 09

Andra dan i skolan i dag, jao :)

Dan började med att vi hade engelska, då vi mest berättade om oss själva inför klassen, fick lite kontakt med dom nya klasskamraterna också, kändes riktigt bra :)
Andra lektionen så hade vi idrott, då läraren mest gick igenom ordningsreglerna, så vi fick sluta tidigare, skönt!
Efter lunchen så hade vi matte, problemlösning.
Sista lektionen hade vi datorkunskap och det va riktigt roligt faktiskt, fick ett A4 med lite olika frågor på som vi sedan skulle försöka att besvara med hjälp av datorn, gick riktigt bra faktiskt (y)
När lektionerna va över då vi skulle vi pallra oss iväg till bussen så började det såklart ösregna, lagomt kul, not -.- Så man va ju lagomt blöt när man kom fram.. Har frysigt sen dess /:

Nu ska jag försöka värma mig med en varm kopp te (:

Vi hörs!

Mums



Wannabi becca, jag vet!

Men det är ett bra tilltugg, i stället för mitt godisätande! Jag ska försöka att bli nyttigare det ska jag verkligen, äta nyttigare, folk säger att man mår mycket bättre då (y) Vi får väll se om det fungerar på mig.. Tvivlar, Men ialf värt ett försök!

Gymnasiet

Nu är äntligen första dan avklarad! Har faktiskt varit lite nervös inför det här, men det gick ju hur bra som hälst!
Vi skulle ha varit 7 i klassen, men det hade tillkommigt några till så nu är vi faktiskt hela 12 st vilket är ett stort plus, alltid kul att lära käna nytt och trevligt folk (: Vissligen går det bara tjejer i min klass, men vad ska man förvänta sig när man väljer Barn och fritid? :p Lärarna va också bra, förstående och trevliga el det kanske bara är för att det är första dan? Vi får väll se då :p Det va ialf riktigt kul att träffa alla igen! Gick och hälsade på dom flesta kändes det som x)
I morgon börjar vi 10.20 vilket är skönt, eftersom man inte har hunnigt ställa in sig på så tidiga mornar (a) I morgon så kmr även 2 orna och 3 orna vara där :) Va faktiskt riktigt sönt att bara 1 orna va där i dag, eftersom det är första dan o alla va nog lite nervösa just i dag :p

I går va det en månad med älsklingen! <3



Simon Lindqvist <3 Louise Howe

Bilderna från The Voice 09

















Nästa år då jävlar!
 Då ska jag dit igen kan jag lova och den här gången ska de med massa folk! ;)

Minnen från The Voice 09



Låten spelas om o om igen i mitt huvud (:

Drive me crazy!

09

The voice va helt galet!

Det började med att jag, Vanya, Felicia, Rebecca, Kristina och Jonny tog Upptåget in till Uppsala vid 10 och fortsatte sedan in mot sthlm :) Vi mötte sedan Josse och sen blev det att kolla i lite affärer såklart (; Mot kvällen så kom även Ivan och sen började konserten inte så långt efter det (; Det va helt galet! Sjukt mycket folk och massa bra musik :) Alla va helt galna, inte minns vi såklart (a) Efter konserten så sa vi hejdå till feffe och josse och Vanya som skulle stanna kvar i sthlm och vi andra pallade oss långsamt hemmåt, det va såklart lite svårt att komma fram eftersom det va så sjukt mycket folk! :p Men vi klarade oss ur det :) Kristina hoppade sedan av i Örbyhus och vi andra fortsatte mot Tobo. När vi äntligen kom fram så va alla helt slut, inte minns jag, så vi sa hejdå till Jonny och sedan va det bara o sova.
Vi gick upp vid halv 12 i morse och det va bra, för man måste hinna ställa om sig lite eftersom skolan börjar i morgon :p Ska faktiskt bli riktigt kul att träffa alla igen, även fast man börjar i ny skola o ny klass så äre faktiskt fortfarande några från gamla klassen som jag kmr fortsätta gå med nu i 3 år till :) Ganska så skönt att det fortfarande finns några som man känner :D Ska bli riktigt spännande, men även lite nervöst (a)


Men nu ska jag inte oroa mig mer!
Det är bara o köra, i morgon då jävlar!
Måste verkligen peppa mig själv dom här sista åren!


Heja heja

The voice!

Tjao

I dag drar jag och några kompisar in till sthlm för att sedan hänga där hela dan och på kvällen The voice! Fatta party massa folk bra artister o helt sjukt bra musik!


Tagga nu förfan!



Vi hörs!

Nedräkning

Drog till becca i dag igen då :) Blev chill med Vanya, Felicia o becca såklart (; Åkte sen hem med 6 bussen, har varit lite seg i dag så det blev mys framför tvn och resten av tiden data (a)

I morgon så blir det Uppsala o Grämby med brudarna ;) Ska äntligen köpa väskan tror jag och kanske även hämta ut lite money (; Blir najs (y)

På lördag så blir det såklart The Voice! Tagga ffs!
Kan ju bara säga att nedräkningen har börjat (;

Nån mer som ska dit? (:


Bilderna är äntligen uppladdade

Drog till Tobo i dag för att träffa becca och vanya hänkade också (y) Vi såg på film och latjade runt som vanligt :p Kul vare :)

Nu ska ni äntligen få se lite bilder från gräsö :)



Vi började såklart med att bunkra upp lite ;)



Gräsö och min underbara vän :)



Patrik, Kristina och Vanya



Vanya



Jag o becca, så tuffa tillsammans (h)

Tobo

Drar till Rebecca i dag, jao (y) Vi ska röja Tobo, bah yeeeh (h)

Skriver mer om allting i käll :)




Bästa vän <3


Nytt inköp (y)

Hejsan

Har äntligen hittat en väska som jag vill ha nu :) Nästa gång när jag åker in till stan kmr den nog köpas (y)
I dag blev det ett par nya jeans och lite money till mobilen ;) Alltid bra o ha (y) Mötte också upp Rebecca och träffade även Robbin och Jim :)

I kväll blir det mys framför en bra film :)


Vi hörs!

Uppsala

I dag bär det av till Uppsla med Rebecca, ska kolla efter nya jeans, en väska och lite annat (a)
Får se vad jag kmr hem med :) Brukar oftast bli massa onödiga grejer i stället, men nu ska jag försöka att skärpa mig!

Skriver en snabbis i kväll och ska försöka att hinna med att lägga upp bilderna från Gräsö också! (a)


Hare så länge!


10 augusti

Jag har verkligen haft fullt upp dom senaste dagarna, så jag har inte hunnigt med bloggen helt enkelt (a)
 Men nu kmr lite uppdaterande :)

Jag, Vanya, Rebecca, Kristina och Patrik åkte till Gäsö i Torsdags och stannade där tills på lördan, det va riktigt najs där! Blev mycket stek och badande och även några turer in till Öregrund för att lyssna på trubbadurerna som spelade och för glassen såklart! ;) Det måste verkligen göras om!

I lördags åkte jag hem till Rebecca och det kom även fler folk dit, så vi kollade på film och spelade spel, riktigt mysigt! :) Sov sedan där :)

I söndags åkte jag till Knivsta för att träffa älsklingen <3 Riktigt mysigt :) Saknar honom redan :/

I dag har jag bara varit hemma och tagit det chill, det kan faktiskt vara skönt i bland eftersom jag har varit väldigt aktiv dom senaste dagarna x)

Bilder från Gräsö kmr!


Gräsö

Hej i dag så bär det äntligen av till Gräsö! :) Vi tar tåget in till Uppsala vid 1 och sedan blir det lite handlande där innan vi berger oss vidare :) Det kmr verkligen bli en najs kväll med mina små sötnosar :D
Kmr åter igen hem på lördag :)


Nej nu jävlar ska vi tagga förfullt! 


Tjao

5 augusti

I dag har det inte hänt särskilt mycket, men i kväll bär det ialf i väg till Tobo, så vi får se vad kvällen har att erbjuda :) Sover sedan hos Rebecca och i morgon blir det Gräsö :)

Får se om jag hinner med ett inlägg i morgon, annars får ni hålla ut!


Vi hörs!

Busigt

Hejsan! :)

I går bar det av hem till Rebecca :) Vi åkte moppe till Örbyhus och köpte lite snacks inför kvällen (;
När vi kom tillbaka så kom Vanya och Patrik och vi hade riktigt roligt inne i stugan :p B.l.a roliga samtalsämnen x) Lite senare så kom även Jonny och eric och vi såg film och massa annat, blev även en promenad hem till Jonny ungefär halv 7 på morgonen och senare så begav vi andra oss tillbaka till stugan där det blev ännu mer prat, så det blev en sen kväll, men det va det lungt värt! ;D

I dag så har det inte hänt så mycket, men man börjar redan tagga inför Gräsö med folket! (;


Vi hörs

och jag är tillbaka :)

Nu ska jag fortsätta med uppdaterandet ;)

Har varit både bra o dåligt att vara borta, har träffat massa släkt som jag inte hade träffat på ett tag, men det va grymt jobbigt att sakna så många under den tiden också :/
Så nu ska jag riktigt fara o flänga dom här sista veckorna på sommarlovet! :D
Blir gräsö nu i veckan med Vanya, Rebecca, Felicia och kanske Patrik :) Ska också försöka att träffa älsklingen som jag inte har gjort på ett tag :/ Du är grymt saknad ska du veta! (a) Blir också the voice sista helgen innan skolan börjar och möjlingen eldfesten, om det inte krockar vill säga :p Blir även kanske tältning med Pontus, Rebecca och Patrik och kanske även med Jennie, Lisa, Margit och Rebecca om det hinns med x)

Hare! så skriver jag i morgon igen :)

Puss!

RSS 2.0