Fin till studenten

Äter godis i mängder, ibland blir man sugen (a) Nej men, får ta igen allt sen! Skriver alltid att jag äter godis här, fetto? jajjemensan!

För mycket av det goda..

Fullspäckat

I morgon är det studenten & många som jag känner går ut! Ska kankse kolla på studenten på Högbergs & även gå på studenmiddagar mot kvällen. Men där i mellan blir det körning i Gävle, då jag hoppas på inte allt för mycket bilar (a) Ska även kika på stan med älskling, både efter bikini & lite annat smått & gott! Kanske även träffar Felix där.

En fullspäckad dag helt enkelt!

Idag blir det mys med älskling, god middag (fläskfile, potatis & bea) Ska även baka en god kladdkaka tills ikväll!

Ps, gillar starkt det härliga vädret!

Trött chey!

Måste ta igen min sömn som jag missat under helgen, blir en tidig kväll för mig. Ska bli skönt, skola i morgon också, inte så taggad påre, men bara den dagen jag behöver ta mig igenom under hela veckan eftersom vi är lediga, skönt? JA!

Nu ska jag ta mig en kvällsfika framför tvn, härligt!

Utgång Lördag!





lala










Zipper






Sthlmsnatt!

Vart en runda på både Mango & Zipper, riktigt kul kväll med bra människor!

Idag är jag helt slut efter att bara ha fått en timmes sömn under natten & att kvällen innan det också blev sen gör det hela inte så mycket bättre..

I morgon ska jag vila ut eftersom jag är ledig! Tur att man har en extra dag att ta igen sig på.

Nu ska jag sova!

Smakprov från gårdagen







Ni gjorde min kväll!

tagga om!

Sjukt najs kväll igår hos Erika! Jag är grymt nöjd med kvällen!

Nu äre bara att tagga om & bege sig till Upplandsväsby, träffa Ivan där och sedan bege oss vidare mot sthlms hållet, krogen ikväll!

Tagga om!

Festis!

Beger mig till tobo med Josefina, taggande & förfestande hos becca innan!

Detta ska bli en skön kväll!

Gävle!



Snyggaste bilden ever!


Beger mig snart till Gävle med bästa Josefina, ska brumma lite bil där och blir även en titt på stan, ska sedan tagga resten av kvällen tillsammans innan vi beger oss ut på partaj!


Tacogratäng!

Ska bli en god middag ikväll, tacogratäng! Mumsfilibabba!

Ska även bara tjocka i mig massa gott idag! Känner mig duktig som har träningsverk så jag knappt kan gå, nu blir det feta hela helgen sen komma igång med träningen igen, smart? Jag vet!

Jag vet att jag gör tråkiga inlägg utan bilder, men helgen kommer bjuda på en massa bilder, får inte missas!

Taggad brud!

Taggar helgen nu, jaoråååå!

Tummen upp!

Nästan klar med uppgiften & jag känner mig stolt! Bara sista frågan kvar & renskrivning! Även hunnit med ett gympass på en timme, fyfan va slut man blir efter detta! Ingen kondition alls.. Illa asså!

I morgon blir det ingen träning för min del, bara en timmes lektionen i skolan, men absolut inget mer! Musklerna behöver vila också (a)

Efter detta arbete borde jag väll vara värd, tiramisu glass & lite / mycket godis! :D Ska även mysa med min älskling & få en riktig god natts sömn! Tummen upp på de!

Träning & plugg står på schemat!

Natur & Friluftsliv uppgiften klar & nu gäller det att påbörja Människor i behov av stöd uppgiften som handlar om olika allergier, deabetes osv. Intresant, men drygt att göra..

Efter detta blir det mat & sedan träning på gymmet, detta tror jag kommer bli min favoritplats framöver!

Jag känner mig duktig för första gången i mitt liv?

Work out!

Körde hårt idag, svetten rann! Mysigt! Tränade mestadels kondition idag, mer rooompah nästa gång!

Work out!

Körde hårt idag, svetten rann! Mysigt! Tränade mestadels kondition idag, mer rooompah nästa gång!

Ledig

Ska fixa mig & göra mig klar för att åka till Tierp & träffa älsklingen som jag inte träffat sen i Fredags, lång tid för oss två! (a) Ska mysa med honom så sjukt mycket & mot kvällen bär det iväg till olika träningar, badminton för hans del & gymmet för min del!

Denna helg har jag bara tagit det lungt förutom gårdagen då jag ville få lite saker gjort & det fick jag! Har inte pluggat på hela helgen dock, vilket jag igentligen borde (a) Har en uppgift i Natur & Friluftsliv och även en inlämning i Människor i behov av stöd, illa!

Men jag tar allt som det kommer!

Hurta hurta!

I morgon aktiverar jag mitt gymkort, nu ska jag komma i form!

DÖD BRUD

En dag full av aktiviteter, fyfan!

1. köra bil
2. stryka
3. städa mitt rum
4. Springa
5. baka tårta
6. flytta om bilarna på parkeringen
7. fixa mig

Jadu, jag är helt slut! Varit riktigt duktig tycker jag, men fyfan att få allting klart! Bilturen var upp till Börklinge och rummet tar minst 1,5 timmar med dammning, dammsugning & byta lakarna & skit, sen att baka en tårta till pappa eftersom han fyller år idag var riktigt kul att göra! Men allt tar sin lilla tid. Nu ska jag SLAPPA!

Grattis pappa!


Ut på vägarna igen!

Övningskörning snart med pappsen & sen hoppar förmodligen lite annat folk in på vägen! Lite ärenden som ska uträttas osv. Fått änu mer sug på att vara hemma nu när huset snart ska säljas och allt. Skylt till salu i trädgården & huset ute på nätet känns lite sorligt faktikskt. När man har bott i samma hus sen man fyllde sju, även fast det var jag som tjatade om flytt (a) Men att bo i Uppsala blir ändå så sjukt najs! 2000 besökare har kollat in vårat hus på nätet & flera har ringt in som intreserade, visning nästa söndag, kom & titta vetja?



En lugn helg, riktigt jävla skönt! Att bara vara hemma ibland & ta det lungt, kan vara guld värt!

Bra humör + Bra väder = fuck yeah!

Tänkte bara säga att livet är bra najs ibland!



Thai mat ikväll, mums!

Fredagsmys + 13 månader! <3

Beger mig snart iväg till skolan för min första & sista lektion som alltid på fredagar, du gör min lediga dag inte ledig, förgrymmade Engelska B! Men idag ska vi ialf få reda på hur nationella gick, vill inte veta resultatet eftersom jag redan vet att det gick rent åt helvette.. Hoppas jag kan få mitt betyg som jag vill uppnå ändå!

Efter lektionen beger jag & älskling oss till Vendel & hem till mig. Vi ska bara vara upptagna med varandra hela dagen eftersom det är hela 13 månader idag! Helt otroligt vad tiden går fort, jösses!

Kanske skriver en kortis ikväll om dagen och slänger upp en liten bild, vi får la se!

Älskling som pluttis!



Min pluppis! Så jävla söt! (a)

13 månader!

Hela 13 månader idag älskling! Jag älskar dig så sjukt mycket!



Du är otroligt underbar! <3

Smart car!



Så jävla coola!
Vill ha! Ge mig någon? (a)

Alborgen!

Det var så grymt kul! Kom på en nöjd andra plats i tävlingen, men det viktigaste är väll att man har kul?! Klarade av både djungelrummet, så ska det låta rummet & många mer! Detta var verkligen ett äventyr! Precis som Fångarna på Fortet!

Nu ska jag bara ta det lungt med älskling hela kvällen, helt slut efter dagen! Behöver verkligen en god middag & mys så jag äntligen får pusta ut!

Peace out!

Forza motorsport 3!

Nu har jag fixat allting för i morgon med kläder & matsäck osv! Bara några små förberedelser i morgon bitti! Kan sova ut tio minuter extra nu, det gör mycket!

Har bara tagit det lungt idag, tagit itu med saker & ting. Körde även lite xbox360 med bror, så grymt kul att köra! Körde forza motorsport 3, grymt kul bilspel! Dock så äger jag ut alla men... HAHA!



Nej nu börjar jag bli trött, kryper ner under täcket som en förväntansfull barnunge! Puss!

Coopertest!

Känner mig riktigt stolt över att jag gick i mål först i våran klass på tiden 11.15 & var bättre än medel alltså 21 år, vilket var det bästa man kunde få! Wiiho! Vi sprang 2,5 km. Träning ger färdighet! Senast på måndag får jag mitt gymkort & då ska här hårdtränas, jag ska komma i form till sommarn!

Först & främst ska rumpa & mage tränas, även blanda in lite kondition i detta efter det tar jag tag i resten!

I morgon blir det ingen skola för min del eftersom vi ska till Gävle med klassen. Hört talas om Alborgen? Inte? Det är ett hus med olika rum där man får vara i lag och klara dom olika rummen tillsammans som ett team! Lite som Fångarna på fortet om ni sett det? Ska bli så jävla kul! Taggad!

Idag har jag även bokat in körlektioner i Gävle med bilskolan, nervös! Min första lektion är nästa fredag!

Nu ska jag sluta babbla här & göra nått vettigt!

Gottiiii!

Ny duschad & fräsch! Äter godis för fylla muggar & proppar i mig ostbollar, tjockis!



Men vafan, springa coopertestet i morrn, 2,5 km! Hur ska detta gå?

Sköööönt!

Slutade ett idag istället för tre plus att jag trodde att jag hade tappat bort min Natur & Friluftslivs uppgift på fyra sidor, men läraren hittade den idag så jag slipper göra om, så jävla skönt! Fick även MVG på redovisningen i Engelska B, jag är KUNG!

Nu har jag pluggat lite i skolan eftersom jag väntar på att älskling ska sluta. Ska hitta på olika lekar man kan göra ute för både vuxna och barn. Information och allt sånt suger, men bilderna & layouten är alltid lika rolig att göra!



Min lyckodag tror jag? Eller vad tror ni? ;D

Det lönar sig!

Ska få gymkort när jag bokat & fixat allting inför körkortet, körlektioner osv.. Som aldrig blir av om jag inte får press på mig (a) Ska även få mig en helt ny bikini till utlandsresan den 23 Juni, så grymt taggad på det! Älskar utlandet!

Ska även sattsa på en slimad kropp att bära bikinin på.. Joggingrunda & promenad avklarad idag!

Funderar lite på dessa godingar..



Ge mig tips! Vilken var hetast till sommaren 2011? ;)

Bullmage..

Jag måste verkligen fixa gymkort nu!

Började med en springtur idag & nu ska jag tjata till mig pengar (a)


Mysdag!

Denna dag känns verkligen som en mysdag, en dag fullt med mysigheter. När det regnar ute ska man vara inne, tända ljus eller se på film eller liknande, nu är jag på myshumör!



Det känns som en regnig höstdag, bara mörkret som saknas nu, Men jag längtar mer till sommaren!


Dagens





En osminkad liten unge!

Hemgång!

Mysig kväll igår i Stadsparken, lite alkohol & en massa snack och spel! Vi hade även tur med vädret vilket var ett plus!

Kom hem runt 12 tiden, vart mys & hann även se finalen av Eurovison song contest, vi jobbade på bra tycker jag! Fick mig äntligen en god natts sömn!

Idag åker jag & älskling till mig, ska bara mysa & ta det chill, så jävla skönt! Kanske blir nån bakning eller sådant & en god middag!



Nu duschen, tjao!

Mask i ansiktet!

Eller med andra ord, ansiktsmask! (; Fix & trix inför kvällen!

Kör på en prickig och svart outfit, rosa linne med vita prickar övertill & svart hög kiol övertill!

Nu är det inte lång tid innan vi beger oss av, jag är taggad satan & hoppas på att nånting kul ikväll dyker upp!


Athena gym!

Hurtig chey i morse, gick upp tidigare för att inviga Athenas nya tjejgym! Jag & becca körde hårt, svetten rann! Mums!

Mot kvällen blir det stadsparken & alkohol, får se vad kvällen bjuder på!

Valbo avklarat!

Hittade faktiskt ingenting som jag ville ha idag, visst smågrejer finns ju alltid, men inga måsten! Brukar alltid vara så annars. " Åhh vilken snygg tröja, tar fram kortet, drar det i automaten och skriver in koden, tack och hej! " (a) Känner mig lite småduktig faktiskt!

Hittade ist kläder till älskling " prova det här, det här med & vänta lite den här också! " Förfan Louise, wooops! (a) Men lyckades få honom att köpa en rosa T - shirt eftersom jag älskar rosa & lila på killar, så hett! Även några snygga shorts till sommaren!

Åt middag på Ikea, kykling med pommes & bea! Me love!



Ny ska jag mysa ner mig framför Tvn! Hej tröttis!

Avklarat!

Känns så jävla skönt att ha fått min redovisning ur vägen! Att nästan alla skolkade var ju också ett plus, mindre folk att redovisa för! (a) Redovisade som sakt om " Plants and Animals in Sweden " Inte det roligaste dirr. Men nu är det avklarat, skönt!

Beger mig som sakt snart till Valbo, mest kikande eftersom jag är så pank som man kan bli för tillfället, shoppat för mycket antar jag (a) Like usual! Men who cares lixom?! dahh! xD Får hitta saker som jag kan köpa till nästa bidrag kommer, behövs redan nu massor med saker. Ungdomskort, Fylla på mobilen & en ny bikini, ojoj!

Men nu ska jag kila, tjatja bloggen!

Engelska redovisning?!

Kill me! Idag eller i morgon blir det engelska redovisning, sjukt jävla nervös. Att prata inför tre klasser själv på engelska i tio minuter är inte det lättaste jag gjort precis. Usch! Vill bara få detta överstökat nu!

Önska mig lycka till, peace out!

Svar på tal!

Vad är det bästa klädes plagget? :)

Svar: Riktigt bra fråga dedär, Klurig & svår! Skulle vilja ta med så många, men får nog välja tunikan ändå eftersom den är skön att ha på sig & snabb att dra på!

Va är du mest rädd för ? <3

Svar: Rädd för många saker, ormar, spindlar, björnar, höga höjder & en massa mer. Men bland det värsta så är det nog insekter & småkryp. Irriterande & äckliga! Tänk på den dryga myggan som surrar i ditt rum när du ska sova tex, värsta tänkbara! (a)

Vad har du för bh storlek?

Svar: Intresant fråga! ;D Vet inte riktigt just nu med tanke på P - piller & allt.. Men C - cupa ligger det på!

Vilken är din bästa upplevelse? Och vad gjorde du då? :) <3

Svar: Det var helt klart när jag träffade Kalle för första gången, vi upptäckte varandra dirrekt & småmyste hela kvällen lång! (a)

Tack för denna frågestund!


Klippat & Klart!







Galen unge dedär!

Fix & Trix







Naglar ska målas om, ansiktsmask på, kläder ska väljas inför morgondagen.

Kläder - Något snyggt eftersom helgen nu är kommen!
Naglar - Ny färg, mycket nytt!
Ansikte - Frächt!

Även rakat mig & fixat annat här hemma, nu jävlar!

Frågestund!



Passa på & fråga vad ni vill! Jag svarar på allt nästan! (a)

Dålig på att skriva här

Jag vet att tråkiga inlägg nu har kommit upp på bloggen, ledsen för det, men jag har verkligen inte orkat vara aktiv här. Lagt upp bilder för att slippa skriva långa inlägg & bara varit allmänt slö.

Men nu ska här ändras på tycker jag! Vad tycker ni?

Släng in en komentar om era tycken om detta & vad ni tycker om en frågestund denna underbara kväll? ;)

Världens underbaraste tjej?

Fixat romantisk middag åt älskling, fläskfile' med klyftpotatis & bea! Fixade med hjärtan på bordet & massvis med ljus! (a)



Ibland är man faktiskt snäll

Kalas bra!

Vilket väder, vilken värme! Solat i nån timme sådär och ser redan nu lite skillnad! Det här är grejer det och inte nog med det så åker jag ju till Frankrike under sommaren i en vecka för att bättra på lite extra!


Jag ska bli brunast i sommar!

Stek i solen, jao!


Skålis!







Fest i hela huset!

Grillfest i Söderfors hos Josefina igår! Galet najs, "hello i'm drunk" ;D

Nu ska jag grillas på baksidan!

Fredagsmys!



Had enough!

English tomorrow, national test!

Kill me!


Frulle Rulle!

Nyss varit på en härlig springtur & vart även en powerwalk med min älskling efteråt, hurtig chey!

Nu blir det film med älskling, en klassiker! Katten Gustav!




Kvälls gott!



Sjukis & Duktis

Nyser som en tok, magen gör ont & frossa, inte det roligaste! Var tvungen att åka tidigare från praktiken, men hoppas på en skoldag i morgon! Saknar ju mina filurer!

Har varit duktig idag dock, jag tror att jag har svårt att sitta still! (a)

1. Dammat, dammsugit, moppat & rättat till på rummet!

2. Städat Mollys bur, tvättat skålar, nya färska grönsaker & godsaker till henne!

3. Duschat, rakat benen, noppat ögonbrynen, fixat naglarna, ansiktsmask , hårinpackning, tagit fram kläder & packat! 

Duktig chey här!

Love





Roa mig!

Känner mig smått uttråkad, vad ska man göra en måndag? Dagen då allt blir som vanligt igen efter en helg full av möjligheter, alltid samma vana & allting börjar en måndag..

1. Tidiga mornar
2. Skola / Praktik
3. Plugg



Ge mig några enkla förslag på roande moment, tack på förhand!

Valborg, galet!






Valborg!

Uppsala på dan såklart, träffade en massa saknade filurer där! Mot kvällen begav vi oss till Tierp, in på en fest där, fint med klasshomies & andra kända folk!

Fint att drickan är så gott som slut, yeah!

RSS 2.0