Rullsand, stan & grabbar

Inte bloggat på ett tag nu, men kortfattat har jag, grabbsen och även bv varit i Rullsand och det var även första gången för min del, sjukt nice där ialf, havet, stranden och lugnet, underbart! Älskling sov sedan hos mig och myste sedan med honom hela dagen idag. Blev även en sväng till Tobo och Uppsala då vi träffade Johan och kikade in i hans sjukt fina lägenhet! En promenix med Frida och Jennifer hann vi också med.

Morgondagen består av grabbar och partylarty i lilla Tobo med mysiga små filurer, great!

Tjingeling!

Midsommar 2010












Stek

Min midsommar blev toppen! Massa bra filurer, massa dricka och min underbara älskling, kan inte bli bättre! På den lilla bakisdagen sov kalle hos mig, mys, mys! Söndagen bestod av stek och mys med älsklingen, begav mig sedan iväg till Öregrund med bv, behövdes verkligen, så skönt att bara kunna prata om allt med dig bv. Kom hem sent då sängen väntade. Denna stekdag har varit underbart skön, en dag på Örbyhusbadet med Victor, Linda, Pontus, Rebecca och älsk, lite småbränd nu kankse (a) Åkte sedan en runda till Tierp och tog därefter samma buss som Victor hem.


Midsommar

Beger mig snart iväg till Tobo, kikande och fixande där innan vi beger oss till Tierp och hem till Kalle, grill och sup där, så jävla taggad!



Inget stoppar oss nu!

Bira bira bira .. bärs bärs bärs!

Hur man taggar till



Pina Colada Boy



Ravers in the UK



LIKE A G6

TAGGA MIDSOMMAR!

Midsommar 2009







Dan före dan

I dag begav jag mig somsakt till Tierp, träffade bv där, en sväng till sjukhuset och även kikande i lite affärer. Vid 12 bestämde vi oss för att kila hem till Kalle och väcka grabbarna! Var där ett tag innan vi begav oss hem vid två och sedan dess har jag stekt, fixat här hemma och även inför i morgon då det äntligen är midsommar! Ska bli så otroligt nice!

Ni får veta vad som händer i morrn, medans ni väntar, tagga midsommar!

Sommaren gör mig glad

I dag åkte jag och mina snuttisar till Örbyhus för stek och bad, riktigt härligt! Var sedan en snabbis i Tierp innan jag begav mig till Tobo och snabbt vidare till Uppsala. Kikande på kläder där med becca, gud vad jag vill ha en massa grejer, inte okej att kolla när man inte har pengar har jag kommit på, bara en stor ångest över det hela!

I morgon bitti beger min familj sig iväg till både Frankrike och syskonen till Dalarna, en helg med älskling förhoppningsvis! Jag beger mig oxo iväg rätt tidigt iom att Tierp väntar och även bv. Efteråt en sväng till grabbsen!

Sommaren gör mig glad!

Sommriga bilder från Öregrund














Stek

I måndags kom min älskling äntligen hem, mötte honom vid bussen och gud vad jag har saknat honom! Vart en mysig kväll med film och annat.

Tisdagen spenderades med älskling, stekande och mys är inte dumt! När han åkte hem vid fyratiden så gjorde jag mig klar och trampade iväg till Läby för att hinna med bussen till stan. Mötte bv där och begav oss sedan till Öregrund, riktigt mysigt må jag säga! Sitta på klipporna i solnedgången med en cider, lite snacks, bra musik och småsnack med bv, finns nästan inget bättre! Att bara få känna lugnet och höra vattnet slå imot klipporna, underbart!

I dag blir det stekande i Örbyhus med mina söta små filurer, Pontus, Rebecca och Kalle. Hoppas på lite färg nu!

I dag kommer han äntligen hem

I dag kmr äntligen min älskling hem från Lund, grymt saknad!



Han tar bussen från uppsala förhoppningsvis kring 2 om det inte blir några förseningar med tåg osv, hatar när dom ska krångla! Men vi hoppas på det bästa nu!

Klockrent



Staden och grillning

Blev en sväng in till staden med girlsen ist, vi tar det hela som det kmr helt enkelt! Blev vi och några grabbar, riktigt nice kväll! Varken polisen eller alkisen kunde förstöra detta!

Igår vart det också en sväng ner på stan med bv, mat och stekande på bryggorna är inte helt fel! Skulle egentligen ha blivigt en tripp till Öregrund, men får bli en annan gång!

När jag kom hem så hade jag förväntat mig en lugn kväll, eftersom tröttheten tog över och jag kände att jag inte orkade göra just nånting. Men det var ju trottsallt lördag så några små filurer tjatade på mig att komma till Gryttby. Ställde upp och drog dit och det ångrar jag verkligen inte! Vilken kväll! Blev hämtad av Margit och vi begav oss hem till Lisa där även Daniel och Jennie var. Grillning och mys tills även Gustav, Jocke, Jessica, Josse och några till kom. Spelade kubb och begav oss sedan till grustaget, vissa galningar badade, kallt! Fick sedan skjuts hem av snälla Margit vid 12 tiden.

@krök








@Lisa










Tack för två underbara kvällar!

Girls night

Ändrade planer pga det dåliga vädret. Blir en girls night ist, beger mig till Tobo vid fyra tiden och får även sällskap på bussen av Kristina. Sammlas sedan några brudar hemma hos beccabus.

Längesen sist, på tiden!

En kväll med bv









Jag säger som becca, nya sommarplågan?

Förlåt för dåligt uppdaterande

Det hela kan sammanfattas med en härlig dag i Uppsala med bra brudar, solig dag i Örbyhus med mina älsklingar och även en underbar kväll med bv.

I dag bär det ialf iväg till Norrtälje med Kristina, Vanya, Ivan, Becca och kanske även Robert och Marika om vi har tur!

Hoppas att vädret håller sig uppe och att solen vågar visa sig så ska det här bli en toppen kväll!

Lungn dag

Blev en lungn dag idag, åkte till Tierp en sväng och träffade älsklingen, mys där innan jag tog bussen hem vid femtiden. Resten av kvällen har varit lugn, men skönt det med ibland.

I morrn blir det förmodligen stan med busbecca och kankse en liten runda i Tierp om man har tur (a)

Sköt om er nu, sommarlovet 2010 pågår!

Äre fest eller?!



Stamp on the ground, jump, jump, jump!

Puss på sommarlov

Äntligen alla bilder uppe! Bara från Lindas fest kvar men dom kmr upp snart ska ni se! Sommarlovet har verkligen fått sig en bra start! Först Lindas fest sedan mys med älskling och nu även träffat mina töntar igen, längesen sist, illa! Måste verkligen bättra mig nu, jag ska hinna med allt denna sommar och då menar jag ALLT!

Festen hos Linda var awsome, även fast nykteristen var framme again! Saknar faktiskt vårat festande becca, varje helg eller hur vare? ;) 
 
Sov senare mot kvällen hos älsklingen ialf, träffade på pp och några till på station innan vi begav oss till honom, lördagen spenderades med älsk och Ask. Älklingen sov hos mig inatt innan vi tog bussen, han till Tierp för nördande med Asken och jag för moppeåkande och fixning i Tobo hos bv innan vi begav oss till Uppsala. Träffade Vanya, Kristina och Ivan, chill och mat där innan jag tog bussen hemmåt, alltid trevligt med sällskap på bussen (y) Resten av kvällen har varit chill, sjukt trött, tror det får bli en tidigt kväll för lilla mig (a)

Några planer inför i morrn? :)

VIP



muppsala




älskling <3





Vendels avslutning, nu sommarlov






så söta!

Sommarlov

Riktigt fin skolavslutning i Vendel i torsdags. Våran skolavlutning var också riktigt lyckad! Fick våra betyg och rätt nöjd med dom faktikst, kanske nått sådär som jag skulle vilja ändra lite på men annars helt okej! Vandrade till möbeln och såg på en liten uppvisning där, skoj! Härligt att sjunga sommarlåtarna igen, vilken känsla! Nu har vi äntligen sommarlov och det känns helt underbart! Var sedan en sväng hemma hos älsklingen innan vi begav oss till tobo, träffade Ask och becca där innan vi fick skjuts till Örbyhus, festande hemma hos Linda med riktigt bra folk! Sommarlovet fick en bra start, härligt!

Sommaren 2010, ska bli den bästa!

Syskonens avslutning

Ska snart iväg till Vendelskyrka för att kolla när syskonen har avslutning, ska bli riktigt kul att se och träffa alla där igen, lärare osv.

Slänger in ett inlägg senare i kväll!

Jag vill också kunna vara lika söt som du


Bättre sent än aldrig











Kör min vanliga "bättre sent än aldrig"

Nu kom bilderna från helgen äntligen upp, vilken fest, vilket folk, jag älskart!

busigt

Sov hos älsklingen i natt, riktigt mysigt, älskar dig sjukt mycket!

Nu har jag precis kommit till skolan och sitter här med Ebba och Emelie. Skönt att slippa åka den långa vägen till skolan och ist åka bil hela vägen fram till skolan (a) Hoppas att få sluta till två i dag, sjukt trött, men har lite grejer att fixa hemma, plugg och städning, inte kul men skönt när det är färdigt! Torsdagen kmr spenderas hemma och mot kvällen skolavslutning för syskonen.

Peace out

Sommarvärme

Sovmorgon, gillagillagilla! En idrottslektion utan kläder känns ganska ovärt (a) Beger mig snart till Tierp för att hämta lite grejer i skolan och sedan träffa Vanyaplutt! Vid fyra träffar jag älsklingen och vi beger oss in mot Uppsala. Kikar lite där innan vi beger oss tillbaka till Tierp för en sleepover.

Inte långt kvar i skolan nu och det gillas starkt! Det hela firas förmodligen i Uppsala på fredag i ekonomikumparken, fler som ska dit?

Jag behöver verkligen mitt sommarlov nu!

Mysig sommarkväll

Riktigt mysig sommarkväll i lördags, dans, prat och massa roligtheter på ett däck med diskjockey, så jävla nice! Saknat så mkt folk därifrån alltså, not good! Måste göras om igen!

Blir kanske även en Ålandsresa här framöver med massa bra snuttar, hoppas!

I dag träffade jag älsklingen igen, så sjukt saknad! Blir även en sleepover där i morgon, jag älskar dig!



Bilder från festen kmr!

Tagga förfan!

Nu bär det snart iväg till Uppsala med bv, kanske träffa lite sötnosar där innan vi beger oss vidare till Enköping för partaj!

saknat massa sötnosar därifrån så ska bli riktigt skoj!  Pepp Pepp!

Student 2010











Jag vill också ta studenten! Grym dag med bv, saknar det här <3

Sammanfattning

Onsdagen spenderades inne i stan med klassen, sjukt kul! Var först i skolan en stund gjorde klart färg & formen, skönt! Lyckades även få en halv hink med vatten på mig plus en vattenballong, vattenkrig? skoja inte! Tradition att treorna kastar vatten på ettorna och tvåorna innan dom går ut, elakt (a) Begav oss sedan lite blöta vidare till Uppsala, lunch på Cupido, skolan betalar (y) Gick även runt och kollade på Botaniska trädgården, pellesvanslöspromenad och resten av tiden spenderades i stan med Lina och Linn då vi shoppade loss! Linne, leggings, smink, skor och annat, pank! Blev även en krogrunda med Tove, saknat den bruden!

Torsdagen spenderades med älskling, så sjukt saknad! Sov även kvar där och i dag begav vi oss till Högbergs, studenten! " För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, fyfan va vi är bra " Ja, jag vill också gå ut (a) Två år kvar (y) Begav mig sedan till staden med bv, kikande på stan och även studenterna som for omkring! Träffade på Johan en snabbis också.



Bilder från dagen kmr upp senare!

Krogen med bästa Tove








Fatta party!

Uppsala med klassen












Älskade klass!

Fest hos Stefan







Bättre sent än aldrig!


1 Juni

I morgon blir det en riktigt roligt dag, uppsala med klassen. Ska först till skolan en sväng, fixa lite där innan vi tar 11 tåget in till staden. Ska kolla på botaniska trädgården, Pellasvanslös hus och även lite andra ställen, sedan mat på Cupido, jajjemensan! Blir kvar i stan efteråt ska kolla på ett linne jag sett på Gina tricot, fylla på mobilen, äntligen! Även kolla på skor, jeans shorts och smink. Strorhandling (y) Blir även förmodligen krogen mot kvällen, med Jonna, Tove och några till, hoppas på det! V.I.P = 25 kr för cider, grogg, öl osv, as nice!

Torsdagen spenderas med älskling, sjukt längesedan känns det som, saknat honom riktigt mycket /: Så det bir toppen att träffa honom igen!



Första dan som sommarlovskortet kunde andvändas, härligt, härligt! Snart äre sommarlov hörrni, längtar så mkt nu! Tänk er en vecka kvar i skolan sen sommarov, super nice!


RSS 2.0