Sommarlovskort





Så sjukt skönt, nu är sommaren här, sommaren som alla har väntat på, sommaren 2010!




Jag älskar dig




<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Örbyhusdag / biltur / fest

Fredagen spenderades med älskling först hos honom och sedan hos mig, riktigt mysigt. Träffade även på Jessica och Tim när dom kom förbi en sväng, blev även en härlig biltur! Runda i Örbyhus med Snelinge, Bodin, Pettsson, Hubba, Enarsson, Pontus och några till, race! Drog upp i 240 härligt! Så sjukt kul att åka fort, älskart! Blev även en rundtur i Tierp innan vi blev hemskjutsade. Älsklingen sov sedan hos mig, riktigt mysigt!

Lördagen spenderades med massa bra filurer, Örbyhusdan i regnet, inte så lyckat kankse (a) Träffade mina små finisar där. Kvällen spenderades hemma hos Stefan, grillning och drickande vare som gällde. Riktigt trevlig kväll! Fick sedan skjuts av Emil till Örbyhus och tog sedan tåget hem till älskling, mysig kväll

Söndagen kan sammanfattas med älskling.





Älskar dig <3



Älsklingsdag


Karl Viktor Johansson, jag älskar dig sjukt <3


God damn you're Beutiful to me



On the days I can't see your eyes, I don't even want to, open mine.



Gammal goding, så sjukt bra text & låt , love it


Sommarlovskort

I dag hade vi information om droger och alkohol, riktigt roligt, roliga lärare plus en sötnos att kika på, inte dumt! Hade därefter lunch och data och nu är även den kursen färdig, skönt! Nästan inga lektioner numera, ingen färg och form, bild, data, engelska och även snart slut på idrotten också bara en lektion kvar. Har dock två bokredovisningar och ett arbete på hälsopedagogiken kvar, men ändå väldigt slappt och riktigt skönt med tanke på min skoltrötthet (a) Orkar ingenting längre, behöver verkligen mitt sommarlov. Sommarlovskortet börjar snart gälla, ska införskaffa mig ett sådant, behövs verkligen inför i sommar!


Ska ni också sattsa på en fartfylld sommar med massa fläng hit och dit? skaffa ni med, helt klart värt de!


Måndag

I dag känner jag att jag har fått lite gjort, helt otroligt! Åkte till skolan tidigare i dag för att jobba lite på hälsopedagogiken som ska vara klar till början på nästa vecka. Hade klassföreståndartid där vi planerar en resa till uppsala den andra juni, ska kolla på lite intresanta platser i uppsala och sedan bjuder även skolan oss på lunch där, ska bli riktigt kul! Har även tänkt att kanske planera en klassfest då vi i klassen träffas lite före och sedan får övrigt folk komma senare mot klällen, skulle vara riktigt kul om vi anordnade detta. Efter klassföreståndartiden så hade vi ett långt hål mellan 11 - 13.10 då jag träffade och planerade sommarn och helgen med kalle, underbart! Sista lektionen hade vi matte med Tomas, jobbade på med area och omkrets av cirklar och sedan slutade vi vid två, fick inte gå tidigare, men det var tur för älsklingen slutade precis innan och han var snäll och väntade med mig till tre då bussen tog mig vidare till Vendel och hem. Resten av kvällen har spenderats framför plugg. Datakunskap, böcker och matte och även ett försök på brännan, men det blåste lite kyligt, bättre lycka nästa gång!

Nej nu läsa liten stund till och sedan fix inför morgondagen då vi börjar tidigare för en dag fylld med information om drogor, rökning och annat.

Helt galet


Galna grabbar


Förfest / fest






















Djupön

Jag och bv tog bussen till Tierp, svängde förbi affären en snabbis för lite grejer till den kommande kvällen / natten. Begav oss sedan till Pontus för lite förkrök och fick även sällskap av älskling, pp och Viktor. Tog den fullproppade bussen till Karlholm, taggande och annat på bussen, vilket drag det var på alla people! Vandrade den långa grusvägen fram till Djupöbadet där festen var. Mycket roligt folk där och även gamla klasshomies, saknar tiderna.. Riktigt mysig sommarkväll / natt förutom dom förbannade myggen! Men mys på bryggorna och vid stranden med bra folk är inte dumt! Fick sedan skjuts hem av Jimmy som var snäll och ställde upp, ett stort tack till honom, riktigt snällt. Sov sedan hos älskling och i dag har jag bara tagit det lungt, tröttheten tar över..

Puss på kvällen

Nu jävlar kör vi!



Djupön here we come!


Med min älskling

Inte skrivit på ett tag, sorry!

Torsdagen spenderades med älsklingen då vi firade en månad, bästa månaden i mitt liv. Strosade runt på Tierpsmarknaden innan vi begav oss hem till Jocke för att kolla på hans supersöta kattunge, så söt! Sov sedan hos älsklingen, mys

Fredagen spenderades med becca, pontus, kalle och även pp. Grym kväll, film kmr upp på bloggen innom kort, de ni!

Denna lördag kommer spenderas i Tierp och även i Djupön där Op har fixat fest, duktigt tycker jag för nu blir det röj! Tar bussen till Tierp och får även sällskap av min busbecca, beger oss till pontus förkrök där innan alla vi 4 tar bussen till Karlholm.

Den här kvällen ska bli den bästa, party förfan!

Ledighet

Ledig today, riktigt skönt. Började med en sovmorgon som verkligen behövdes kände jag, har inte blivigt så mycket sömn dom senaste nätterna, lagt mig för sent helt enkelt, men inte lätt när det finns så många sötnosar att snacka med (a) Har också passat på att sola lite även fast jag inte fick någon färg, men brännan ska fram så äre bara! Har även hunnit med en liten springtur och även börjat smått med datakunskapen. Åt nyss en otroligt god sallad, sommarkänslorna kommer fram mer och mer, sounds great!



Bild från sommaren 09, bästa vän

Morgondagen blir en underbar dag, en månad med finaste <3


Älskar vädret

Sommarkänslorna har kommit, härligt! Börjat på att ta fram lite sommarkläder och kom på att det mesta är för smått, not good! Nästa studiebidrag får gå åt till lite sommarkläder, tänkt mig ett par jeansshorts och lite annat smått, behöver också ett par lättare skor. Men riktigt glad över vädret och värmen, love



Nej nu väntar lite plugg, inte okej!

Härlig springrunda

Var nyss ute på en riktigt härlig springtur med pappsen, ca 4 km blev det, hurtiga? jajjemen! Nu ska jag ta upp min träning igen, dåligt på den fronten ett tag nu. Inte okej! Nu äre dax för bikinikroppen, den ska fram till sommaren så nu jävlar äre bara att köra på!

Känslan efter ett träningspass, underbart!

Sommar

Riktig härlig och varm dag idag, det gillas starkt! Känns som att sommaren är här nu och det är underbart! Planerna inför sommarlovet är också i full gång, den här sommarn ska bli den bästa!


 

" Det här är beny 17 år från Örebro

Hey! jag heter oscar är 17 år
är lång och har kort brunt hår
jag är bosatt i örebro stad
har glimten i ögat är nästan alltid glad, min
favoritfärg är röd pengar på hög
när jag dricker öl ja då blir jag skön
jag gillar att hålla igång
gå långa promenader och spela pingpong
så finns det någon på match.com
E-kontakt eller lunarstorm
som är fräsh som har class
och har ett jävla ass (vilket ass x3)
om du känner igen dig i min situation
och är en glad och trevlig person
surfa in på min bilddagbok
du och jag kan bli något stort!

reff x2

jag är singel och sökande (Yeah!)
jag är också singel och sökande (Nice!) vill du hitta på något ikväll? (ja!)
det är klart det är klar det är klart, Yeah!

Det här är elov 19 år från Örebro

en trevlig kille på 19 vårar
som äter pizza och dricker cola
min favoritfärg är blå(blå)
jag har en tröja med ice age två(två)
nu vill jag hitta någon och dela mitt liv med
du ska vara glad och trevlig och fin med
laga mina bläckfiskringar
stå backstage och heja på när jag rimmar
jag gillar mysiga hemmakvällar
och snart har jag gott om pengar
kommer komma ihåg dina födelsedagar
men du får stå för tårtan, jag hatar att baka!
så finns det någon som tycker om
mina bilder på luarstorm
surfa in på min bilddagbok
du och jag kan bli ihop!

reff x4 "

Ny header again



Mitt första exemplar, andvändes år 2009 och kom upp på bloggen den 16 december.



Mitt andra exemplar, andvändes år 2010 och kom upp på bloggen den 1 mars.



Mitt tredje och nuvarande examplar, kom upp på bloggen idag alltså den 16 maj 2010.

Ett stort tack till lilla söta ebba som har fixat allt, tack!

Ändrade planer

Denna helg som kmr skulle egentligen spenderas i Enköping, då Cotten skulle ha sin efterlängtade 18års fest, skulle vara lokalfest med ljudanläggning och allt, men ice. Blev inställt pga trassel, men inbjuden till en till fest i Enköping där vi firade det nya året, sjukt nice så kankse drar dit med bv den 5 juni ist. Men denna helg taggar vi inför festen i Karlholm som OP skulle anordna, många som man känner som ska dit så det kmr bli riktigt nice, taggar inför den ist!

På torsdag ska jag vara med älsklingen igen då vi firar en månad, tiden går så fort, jag älskar dig <3

Långhelg



<3




älskling

I fredags kom älsklingen så sjukt saknad, såg på Madagaskar och Wall.e, klockrena! Han sov sedan hos mig och igår kväll begav vi oss till Tierp och sitter även där nu.

Det här långhelgen har varit underbar <3

Musikal / lan / town / sup

ojoj, inte bloggat på ett tag nu. Känner bara att jag inte har ork och tid, men nu ska vi ta igen det ni har missat!

I onsdags fick vi äntligen våran långhelg efter två oseriösa lektioner i skolan åkte vi epa hem till älsklingen mys där innan han följde med mig till tåget där jag skulle möta bv. Vi begav oss in mot staden där vi träffade Johan, Tove, Patrik, Linda och Nathalie. Kikande nere på stan innan vi begav oss till Johans skola där vi såg på en sjukt bra musikal som deras klass hade gjort, sjukt duktiga! Jag och bv bestämde oss sedan för att åka till Tierp igen. Saknade våra sötnosar helt enkelt (a) Lanet var i full gång, nördar! Tog sedan bussen hem vid ett och ett stort tack till Patrik som väntade med mig!

Igår kväll begav jag mig in till stan, träffade Vanya, Johan, Ivan, becca och  Kristina där, blev lunchande i stan och även supi utanför polishuset, yeah (y)

Snart kmr älsklingen hit, puss på de!

Sjukt taggad

Sitter här med sjukt mycket bra musik på högsta volym, taggar inför långhelg! Lediga torsdag - fredag och bara två lektioner i morrn, inte illa! Åker in till staden med bv och träffar även några saknade små filurer inne i stan. Det blir toppen att träffa dom igen! Även helgen kmr vara grym. En helg med älsklingen kan inte bli bättre, vill verkligen bara spola fram tiden.

Bjuder på en goding




My weekend sounds great, right?

Vi ska på Hultfredsfestivalen



Vi bara måste dit!

Myspys

Blev en sjukt rolig fredagkväll med finaste, Pontus och becca. Spekväll, ni vet? Grabbarna vann med en poäng, fyfan va surt! Även fast vi tjejer låg långt före under hela spelet så lyckades dom ändå vinna även fast dom hade tänkt att ge upp, pga utklassning ;) Sov sedan hos älsklingen, massa mys på de! Blev även en mysig lördag innan jag drog hem med halv fem bussen. Tur att man hade sällskap av busbecca ialf, för saknaden fanns där hela tiden.

Söndag = Moppedag! Åkte en sväng till Tobo till bästa vän, film, prat och annat innan vi bestämde oss för en moppetur! Blev en sväng till Örbyhus och även lite åkande i lilla Tobo. Jag hoppade faktiskt av helskinnad efter moppeturen, helt otroligt med tanke på dåren till vän!














Jag älskar dig Kalle <3

Planer

Nu är det mycket på spel, massa fester och evenemang som har kommigt upp!

Fredag: Blir en rolig dag och kväll med Älskling, becca och Pontus, spelkväll och annat, massa mys på de!

Lördag: Underbar dag med älskling

Nästa helg: Fest med becca, pontus och älskling

Näst nästa helg: Fest i Enköping med massa bra folk

Synd att man missade, Lindas fest och även festen i Karlholm som OP hade ordnat, för tajt helt enkelt..

Sista Andra Avenyn

Fyfan vilken osis! Hur kan Andra Avenyn bara sluta? Lite ledsen i ögat nu känner jag, följt programmet från hela första början, bara 10 missade avsnitt, helt sjukt egentligen, men fyfan vilken bra serie! Jag kmr sakna onsdagarna och Andra Avenyn, rip <3

Puffad? Folk gillar att puffa mig, fast iof så gillar jag att puffa dom! " Sluta puffa och erkänn att du vill ha sex istället"


Vår, underbara vår




Våren är här och jag älskar't!

Ebba

Dagen gick sjukt bra, träffade alla mina sötnosar igen och lektionerna rullade på bra, dock mycket att prata om med tanke på Valborg, men jag försökte mitt bästa att koncentera mig lite ialf. Slutade vid två och träffade Ebba nere på station, bar iväg hem till henne. Massa fotande, riktigt kul och även lärt mig några nya knep för att få bort skuggor mm. Måste göras om!

I morgon är det dax för nationella proven igen, inte så taggad, men får tagga till tills i morgon då vi har nationella i engelska lissening and reading och även det sista på onsdag speaking, önska mig lycka till för det lär jag behöva!

Peace out


Vår









Våren är här, härligt!

Tack Ebba för bilderna, du är grym! ( ebbaij.blogg.se)

Äsch ta en sup

Igår var det självaste Valborg, begav mig in till Uppsala vid tolv, träffade becca, Pontus, Ivan och Kalle där innan vi begav oss ner på stan och vidare mot stadsparken. Träffade på massa roliga filurer där och sedan lunchade vi i stan innan vi begav oss hem till mig för lite förfestande och sedan fest i Svartbäcke, kanon! Riktigt rolig fest, tills alkoholen tog över. En jävla bit att gå hem, onykra och lulliga begav vi oss iväg hem till mig. Blev bärande och klättrande över vildstängsel, vilket jävla äventyr fyfan!








Valborg 2010 kmr aldrig glömmas!

RSS 2.0