Sköön dag!

Stan, brumma bil & mysa framför en massa bra program på Tvn, de är naaajs!

I morgon ska jag på min lediga dag springa en vända eftersom jag börjar bli fetto, så bort med de nu! Sen blir det fix och mys med familjen hemma innan jag träffar min söta underbara prins mot kvällen!

I LÖÖV U! <3

Ledig dag = stan!

Nu fixar jag mig klar för att åka in till stan & chilla med mina brudar nere på stan! Det blir härligt i detta fina väder som denna onsdag bjuder på!


Dagens klädsel




Gult linne - Gina Tricot
Spets topp - Vero Moda
Leggings - Lindex

Tjeck dag!

Gick till halv fyra idag, men det rullade ändå på rätt bra!

Snart ska jag göra en intervju med mamma inom Pedagogiskt Ledarskap, hoppas det går bra! Synd bara att stackars lilla Jennie måste renskriva allt, hon kommer knappt kunna läsat! höhö (a)

Senare ikväll ska jag kolla på True Talent med familj. Blir även sockerkaka till detta & även lite gott frukt te!

I morgon är jag ledig & även på Torsdag, blir en härlig dag i stan med tjejorna!

Min söta rara underbara!

Emma bloggade här tidigare idag, vad tycker ni kul med någon annan som skriver ibland? De tycker jag!

Idag har jag fått en massa gjort här hemma, städat smått, kört bil, fixat naglar, duschat & fixat! Känner mig som en duktig tjej!

Nu snart blir det mys framför Tvn med te & choklad! (a)

gästbloggning på g!

hej mina vänner, jag är då louise klasskompis emma, jag är sämst i klassen doock ;-) men det sket man väl i.
hur äre med er alla då? (inte för att jag bryr mig, meeen ja kände mig tvungen att fråga) louise sitter o tuggar tuggummi just nu medans hon och jennie gör ett grupparbete om "barn till alkoholmissbrukare" intressant! duktiga tjejer det! :)
i klassrummet finns även några andra söta människor men dom orkar ja inte presentera! (:

jag tycker louise är världens sötaste! hon älskar krogen,kalle & naglar. hon har dock mognat jätte mycket och nu äre mest kalle o naglar som hägrar! dom har typ varit i hop i eviiigheter! så söta så! :)

jag o min kille firar en dag idag, eheh pinsamt så det kan vi ju glömma ;D hoppas ni alla har en bra dag/liv.
(vissa iallafall)  nu ska jag skriva klart om bulimi och se tjockiis ut :)

puss emma, (nakenhud.devote.se)


här hade ja långt hår dock..


till louise : i love u! <3

Söndag

Idag kom Kalles bror hit & även hans tjej, trevlans! Nyss ätit älgstek, potatis & grönsaker i ugnen & sås till, supergott! Ikväll blir det förmodligen övningskörning & senare Dexter, spännanade!

Nu blir det glass & hjortron till efterrätt!

Skön..t!



The lazy song - Bruno Mars



Smoke weed everyday - Snoop Dogg

Körd & överkörd!

Nu är jag överkörd av mig själv, tog helt slut på mig själv när jag körde till Gävle idag. Att bara ligga 70 - 80 är segt! Körde via Skutskär & Furuvik.

Nu blir det snart tacogratäng & cola till det, mums!

Kvällen tar vi som den kommer!

Awsome!










Superbratjejer!

Gårdagen var verkligen hur bra som hälst!

Började med att vi anlände till Söderfors där vi inhandlade groggvirke & åt på pizzerian! Sedan var det bara att fixa sig, byta om & tagga till!

Förfestade på bacardi rom & lite annat smått & gott! Sedan begav vi oss vidare till Tierp & sedan Uppsala. Fick även föra lite på tåget med våra snygga flaskor med ramlösa, sprite, cola & fanta "erotik" haha! Dom såg ju fett verkliga ut ialf!

Etage var nice, vi drack en massa cider bla Breezer & Jinx & sjöng en massa gammla låtar, åh så kul det var!









Fler bilder kommer upp senare!

Kom hem kring tre då man stupade i säng!

Skaka Skaka!

Nu är jag nästan fixad & klar, lite smink på detta & hårstyling så är allt i tipptopp!

Vid halv fyra tiden blir jag hämtad här innan vi bussar vidare till Söder.. fors! Förferre där med en massa bra klass homies innan vi beger oss vidare till stan för att göra kaooos av krogen!



Blir inte explorer för min del ikväll, det tar en av dom andra tjejerna hand om, för min del blir det rom & cola + cider!

Etage ikväll, kerioke står på schemat & en massa gott i våra glas, nu skålar vi tjejer!

Dagen innan sådär!

StressStressStress!

Skriver i morgon då allt är fixat & klart för kvällen! Så länge slänger jag iväg en puss & tackar för idag!

Planer!

Planerar en massa inför onsdagen då vi är lediga som vi även är på torsdag. Blir en krogen runda på onsdag kväll med en massa bra brudar & drickan den fraktas onsdag kväll!

Torsdagen därimot blir en bakisdag!



Frågan är vad är man sugen på? ;)

Söndag!

Har nyss varit ute på en härlig springtur & har precis kommit ut ur duschen, superskönt såhär efteråt!

Nu ska jag ut på vägarna igen, måste nötanötanöta nu!

Ikväll blir det till att dra ner till konsum, inhandla en massa gott inför en härlig myskväll denna söndag. Blir till att kolla på Dexter, nyfiken!

Ska även gå ner på en promenad där vi hittade en katt igår kväll, den hade inget halsband & såg lite vilsen ut. Bäst att kolla läget där. Vi hittade även en annan svart katt där som vi trodde var bortsprungna Tusse, men icke! :(

Skriver ikväll, pözz!

mysa ner oss i sängen

Körningen gick super! Nu ska jag & min älskling mysa i mängder eftersom det är vårat datum idag! Sedan blir det bakning för fulla muggar & sedan film!



loca people!

Nu kör vi igen!

Vaknade nyss, woops! (a) Men är man en sömntuta så är man!

Nu är jag utvilad & taggad på övningskörning med min man!



Vad händer ikväll?!

Kalle 16 = 1,4



Jajjemensan, nu har vi varit tillsammans i 1 år & 4 månader, helt underbart! Jag älskar dig älskling! <3

Fredagsmys!

Lektionerna rullade på bra idag, började smått med svenskan, psykologin & samhällskunskapen. Kändes som intresanta grejer vi skulle fördjupa oss i.

Slutade kring två istället för halv fyra idag eftersom allt inte har kommit igång ännu. Skönt på sitt lilla vis!



Kvällen består av fredagsmys med min käraste Kalle & vi får se vad morgondagen har att erbjuda!

1 skoldan

En timme i skolan idag, men det blir så när man är ledig torsdagar! ;) Gick igenom schemat osv. Kom hem vid 11 tiden & då stack jag ut på en spring runda, ovanligt men skönt! Tog därefter en skön dusch & andvände min hårinpackning från wella igen, håret blir betydligt bättre även fast min hår är otroligt slitet just nu..

Har även fixat naglarna som ni ser på bilderna under detta inlägg, känner mig smått duktig som har hunnit med så mycket idag, även kaninen fick sig en runda!

Ikväll ska jag förmodligen ut på vägarna igen, se upp!


Nails, fixed and fine!




Fransk manikyr

Börjar med att fila naglarna, fortsätter med nagelserium för att mjuka upp nagelbanden, tar sedan baslack, förtsätter med vitt lack längst fram på nageln, klistrar på blommorna & sist topplack, wolla!

Ut & gå med Skuttarn!





Detta är en enkel sysselsättning efter skolan, Kaninen blir happy & jag blir happy när jag ser den happy!

Älskar min lilla Skuttis!

Back 2 school

I morgon bitti beger jag mig till skolan för att träffa alla mina homies igen, underbart!

Vi har tydligen fått ett väldigt slappt schema, lediga måndagar, onsdagar & torsdagar. Får se om detta håller med tanke på allting som kommer ändras & flyttas om i schemat, men om tre dagars ledigt håller sig så kankse det är dax att söka ett strö jobb, right? Vad ska man annars göra på dagarna förutom allt skolarbete som måste bli klart, helt klart onödig tid att slösa! Tid = Pengar

Ska snart krypa till sängs nu, väskan är packad inför morgondagen och jag börjar känna att jag måste få sova några timmar för att orka upp i morgon!

Skriver mer i morgon kväll då jag är hemma i lilla Vendel igen.

Lunchande & shoppande

Vart lunchande nere på stan med mina brudar! Cupido sallad är awsome! Köpte mig även en body skrub & handskar på HM. Resten av grunkorna köpte jag igår! Det var härligt att äntligen få träffa sina klasshomies igen, puss på detta!

Nu har jag haft en sköta om mig själv kväll med en skön dusch, rakade ben med min nya rakhyvel från Soeil, ansiktsmask, bodyskrub, fixade naglar & hårinpackning! Ready 4 school tomorrow!




Cupido sallad! Festaost, sallad, tomater, gurka, skinka, kyckling, lök, räkor & pasta.




Vårdande balsam, ansiktsmask från Nivea & en jordgubbsmask, bodylotion, bodyskrub, Nivea bodylotion, Hårinpackning, rakhyvlar & hanskar.

Vad säger ni, är ni taggade på skolan i morgon?!

B - rudar!

Gårdagen var awsome! En lyckad dag i Uppsala med Kristina, gjorde amerikanska pannkakor, mums! Köpte även en massa behövliga saker : Bodylotion, rakhyvlar, vårdande balsam & hårinpackning, ansiktsmasker & lite till. Kvällen var ocksaå bra, Felix, Kalle, Patrik, Sara & Kristina var här. Spelade spel & drack gott! Även pingisspelande & playstation när man va lite lullig gick väll sådär, haha!

Nu kilar jag in till stan för att träffa mina B - rudar, ska bli awsome! Kikande i affärer & äta på restaurang står på schemat!

Puss

ojoj!

Gårdagen spenderades med fix för att få allting på sin plats igen, Molly skulle hem och packningen skulle med. Spenderade sedan kvällen hemma med familj & släkt.

Idag beger jag mig in till Uppsala för att träffa Kristinis! Nu jävlar blir det talki talki! Senare ikväll blir det förmodligen supi med massa bra folk hemma hos kalle ;)

Nu måste jag fixa mig så jag hinner med bussen. chao!

Bilkörande yesyes!

Hela dan har jag brummat, flera mil har vi åkt & allt sitter nu! Det som jag har svårast för är start i backe och att inte kolla på växelspaken när jag växlar, men det börjar jag även komma förbi nu! Känns super, aktiv körning hela september nu och sedan sattsar jag på uppkörningen, yeah!

Varit i Fågelsundet idag & även ätiti god mat & snart blir det kakbakande för fulla muggar!



Nu ska jag hoppa på busungen bakom mig!

Bil snart?

Haft en hyffsat bra dag idag, fått mycket gjort, ätit god mat och umgåtts med mina kära!

Vart en tripp med bilen till örbyhus och lite rundkörande i tierp innan vi körde in i garaget igen, allt sitter nu!

Cyklade även ner till Patrik & Sara för att kolla hur allt var med tanke på sjukhusbesöket, mysigt att träffa dom igen! Resten av kvällen kikade vi på en bondfilm med släkten, åt glass och tog det chill!

Mums

Körningen igår gick super! Ska även köra lite idag och det ska även älskling göra, vi äger på detta! körkort snart, jajjemensan!

Har även fixat massor här idag och ikväll blir det grillat med grönsaker i ugnen, bea och efterrätt! Mums!

Nu ska jag ner och gosa med mina sötnosar! <3

Jazz, stepp & teater!

Min syster var grymt duktig i dagens uppvisning i Uppsala inne på studion!

Hon uppträdde både teater, jazz, stepp dans & mycket mer! Att dom kan lära sig detta med takt, koreografi och show på samma gång under en veckas tid är otroligt!



Duktiga lilla Sara, hon har verkligen detta i kroppen!

Har även fraktat kanin, till uppsala och sedan till Tierp där den nu har ett eget rum, med mat, massvis med gräs, maskrosblad, frukt och vatten! Denna kanin kommer att bli fet, haha!

Har lilla Molly hos oss under helgen & ikväll blir det mys med släkt, men innan det övningskörning!

Beger oss hem till mig för passande av en liten plutt!

Min lilla kaninis ska få sällskap!





I morgon blir det även att kolla på syrrans dansuppvisning, sedan är man kaninvakt hela helgen, myspys!

Regn Regn Regn

Uppsala idag med Ivan & några andra snuttar, regnigt med chill! Massa prat om allt & inget, like usual!

Ikväll blir det myskväll med min underbara pojkvän & hans släkt.



Kör på en nyttig/ onyttig variant inför ikväll!

Gårdagens myskväll!

Igår blev det myskväll med älskling & mina två små älsklingar Patrik & Sara!



Myskväll framför film med massa gott & mysiga människor!

Adele - Someone like you



Sjukt fin låt <3

Allt

Fick mig en underbar kväll & natt i Stockholm i fredags! Blev en mysig båttur med motorbåten in till stan, så otroligt vackert! Och att köra bredvid en färja var lite läskigt om man tänker på hur liten våran båt var jämfört med den, wow!

Körde även förbi en vända med båten vid pride så man fick en tjuvtitt & mot kvällen åt vi en massa gott och såg på film!

Lördagen spenderades även i Sthlm då regnet öste ner så blev lite stig helmer marathon, haha! Åkte mot kvällen hem till mig & kikade på happy feet, grymt söt pingvin!

Söndagen mins jag inte vad som hittades på, bra minne känner jag (a)

Måndagen spenderades i sthlm med Kristina, åt sjukt gott på Taco bar, kikade runt och träffade även Vanya en sista gång innan hon åkte vidare till Värmland. Mot kvällen laddade vi en film & såg på med hennes bror och syster, sov även hos Kristina inatt och åkte tidigt i morse då hon skulle iväg till jobbet!

Idag har jag fixat klart en massa skit & ikväll beger jag mig till tierp för att träffa saknade människor!



Orkade ni ända hit? Bra jobbat!

Mot Stockholm!

Blir en kortis i Stockholm idag & över natten, ska bli mysigt!



Kanske även blir en båttur frammåt kvällen & kanske även ett filmmarathon!

Sjukt najs!

Det var så härligt att äntligen få träffa chicksen igen! Mkt prat & skratt och många minnen som poppade upp, härligt!
Planerna smids & allt känns awsome!





Suddiga bilder, men mobilkamera ftw!

Kom otroligt nog hem med en kiol från rean, nöjd!

Uppsala

Beger mig in till stan för att kika runt lite & träffa saknade filurer!



Får se om denna panka människa kommer hem med något (a)

Mycket Mycket!

Kvällen igår var najs då vi körde brännbollsturnering & vi vann såklart! Vad annars lixom? ;) Grillade även på kvällen, massa snack & kortspelande.

Idag har jag varit seg, inte orkat någonting.. Men nu är jag i full fart igen!

Dra till Sthlm?
Dra till stan?
Träffa Vanya?
Träffa Patrik?
Träffa Felix?

Svårt val, men för omständigheternas skull blir det en kväll med grabbarna! Patrik & felix kommer hit, får se vad som hittas på!



Supa eller inte?

Brännboll

Nu går turen till Skärplinge för lite kampsport & grillning med vänner.



Hoppas på en lyckad kväll, men kan det bli något annat med sina saknade snuttar? :)

Skärplinge

Idag beger vi oss ut på äventyr då vi ska träffa lite vänner, grilla & tävla! Detta ska bli myspys!

Här har ni några bilder på mina naglar, har fått fina komplimanger :) Fixat hos en specialist? Nejdu! Detta har jag fixat själv, provar mig fram genom olika nagellack, olika mönster osv och även olika figurer att sätta på dom. Just nu har jag gjort en enkel fransk manikyr med några enstaka blommor på!




Inspiration, blåa med lila & vita blommor




Inspiration, rosa med lila blommor




Inspiration, färglada naglar i färgerna blå & rosa




Inspiration, en enkel fransk manikyr med vita blommor som detaljer

Vilka naglar inspirarade er mest?

Solstråle!

Solstrålen är tillbaka! Jag har haft det underbart mina dagar i Umeå, solat, badat & träffat fina människor! Ett plus var att Kalle även kom upp tilll Umeå, lite spontant sådär, men underbart! Hade ju saknat min prick något otroligt!

Söta kusinen Julien!
















Julien!




Söta kusinen Nathalie!










Bilder i mängder, vad tycks?

Nu är jag hemma igen efter mitt dåliga uppdaterande, inget internet you know?

RSS 2.0