sängen

Har varit sjukt trött & slut hela dagen så nu tar jag en tidig kväll & hoppas på det bästa!




I morgon ska jag ut & flänga igen!


slöa söndagar

Åkte från älskling i morse & kom hem runt ett. Har sedan dess kikat datorn och sen får vi se hur jag spenderar resten av dan, städning? får se om jag orkar (a) Ska även se Idol som jag missade i fredags. Ingen köring idag tyvär päronen skulle till muppsala så det sög lite..

Men i morgon taggar jag om och beger mig till Uppsala med min bästa vän för kikande på stan!

Hörs mer ikväll, pussen!

partaj

Igår blev det partaj i Enköping, med en massa najsa saknade mäniskor, de gillas starkt! Festade hemma hos Nattis & denna bussresa efter det var inte kul, blä! Men kom ialf hem till älskling vid 2 och sedan blev det nattinatti.

Idag har jag slöat mest hela dan, sov länge och begav mig sedan till stan med Kalle, Rebecca & Emelie. Såg på Saw 7 i 3D, äcklig! Men överlevde som ni ser (a) Lite stolt sådär! Hade sedan tänkt att hänga med på Halloeen fest, men begav mig till Kalle ist. Glad att jag hann träffa lite sköna filurer innan ialf, ni äger & Ivan va försiktig med mina lackleggings! x)

Nu sitter jag här med två nördar som taggar inför lan, om man inte har något liv så -.- (a)

I morgon blir det kanske jobb & köring som står på schemat!

Saw 7 i 3D



Du, jag kommer dö! och jag hatar Jigsaw, fett creepy (a)

Intervju & lov

Intervjuade på Vallskoga förskola och det var nog den mysigaste förskolan jag har varit på. Mysigt litet radhus med en massa söta barn i, naw! Förskolan var väldigt speciell, dom odlade egna grönsaker och fick bygga egna leksaker. Fanns en massa finurliga grejer där & alllt miljövänligt, tänk om man kunde tänka lika smart och vara det själv? Har stor lust att göra min Apu där även fast jag sökt i Vendel, vi får se hur jag gör helt enkelt!

Sista dan i morgon, sen lov! Otroligtjävlapissskönt! :D Taggad till tusen på fest & mys med mina skruttar! Blir kanske preämiären av Saw i 3D i morgon & kanske även fest, jag är taggad på båda!



Pussar på mina skuttar!

intervju

Taggad inför intervju, vi klarar det här! I morgon bitti ses vi och sticker till Vallskoga förskola. En liten speciell förskola och jag gillar deras motto att allting ska vara miljövänligt och massa fler finurliga grejer som denna förskola har kommit på. Mer information om det i morgon.

Vad hittar folket på denna kväll?

Jag har precis ätigt nybakad kladdkaka med kaffeglass, sjukt jävla mums! Om ni inte redan testat så är det ett måste! Även för er som inte gillar kaffe (som jag) Men jag gillar glassen ändå, deni! Ett tips är också dom nya småwiniergummen, sjukt jävla goda (proppar in i munnen, nomnomnom) :D




Pussgurka

Kort dag idag, började vid nio och slutade halv 12, sånt gillar vi! Har suttit och skrivigt rent lite grejor på datan, sköntskönt! Plutten fick tydligen sluta tidigare så väntar in honom innan vi beger oss från skolhelvettet :p

I morgon ska jag, Jennie & Linn till Vallskoga förskola för att intervjua personalen där. Åker sedan hem efter skolan och sen blir det fix hemma.

Nu ska jag passa på att skriva lite till på uppgiften, pussen!

School

Slutar tio i fyra idag och det är verkligen den versta dan på veckan. Att ha engelska B första lektionen som sedan följs av naturkunskap är inte kul! Bläbläblä!

Men ett plus är att älskling väntar på mig tills jag slutat & att jag får mysa med honom hela kvällen, det är det bästa som finns! <3

Trixigt

Laddat upp en massa bilder & det här är något helt nytt! Tycker att det är skit kul att pröva något nytt.

Tror jag har fått lite inspiration från fokis, med hennes "dagens sötis & sina coola bilder hon lägger upp" Älskar hennes blogg & nu kommer jag fortsätta lägga upp lite trixiga saker här på bloggen, för en tid frammåt ialf.

Vad tycker ni om det nya trixet?

Körsbär




hjärtan




stenar







Drinkar





Vykort




Gosedjur




Frukt





godis




glass








Jordgubbar, blåbär, hallon & björnbär







Måndag morgon

Sista veckan innan lov, bara att kämpa på även fast det känns tungt.. Efter skolan blir det hem till älskling, plugga lite och sedan bara pussa på honom!



Du är bannemig otrolig! <333

Äntligen älskling

Idag ska jag äntligen till min älsking, saknat honom en snutt (a) Fixar & trixar lite här nu innan jag beger mig av. Kommer dit vid två tiden & sen blir det mys för hela slanten!



Beroende framkallande skrutt! <3

Hemmalördag?

Idag blir det faktiskt en lördag hemma, känns som det var flera år sen sist, men ikväll bli de så. Ska faktiskt bli skönt att spendera lite tid här hemma & med familjen, som jag aldrig gör?

Har precis tagit en dusch och känner mig allmänt pigg & glad, härligt! Ska snart ut på en runda med bilen, brum brum! Kärringarna får fan passa sig, mohah! Ikväll blir det en kväll hos grannarna, god mat och kanske lite supis?! (a)



Saknar min finis, älskar dig otroligt gubben <3

Mys

Åkte till stan direkt efter skolan, var hemma hos Kristina med hennes lilla sthlms kumpiis, najsnajs!
Sedan kom även beccibus, vannis & ivuus, länge sen sist så det var kul att träffa alla igen.
Åkte hem vid 8 tiden och resten av kvällen spenderades framför film med pappi & även idol med hela gänget, min favorit har lämnat, dåligt!

I dag blir det nog bara en chilldag här hemma, eller så får vi se om de dyker upp nått annat kul! Nu ska jag fixa & trixa lite här. Vi tar allt som det kommer! (y)

Pussen!


Syskonkärlek

vill bara säga att jag älskar mina syskon, sötungar!



Älskade bror <3



Älskade syster <3


Halvår med älskling

Igår hade jag ett halvår med älsklingen min, spenderade kvällen hemma hos mig och lyckades även jobba en sväng under kvällen. Kollade på en skräckis med kalle och pappsen " Drag me to hell " och fyfan va rädd jag var (a) Läskigaste skräckfilmen någonsin. Måste ses för er som inte sett den!

Kommer hem ikväll ska kika lite på mina syskons mobiler som dom fick igår, deras första, lite gulligt sådär. Längtar även tills bror fyller år så sjukt sugen på hans present, gullgull!

Skriver mer ikväll, pussen

Gubben i lådan



"Jag tog en kula för dig & fick en smula tillbax"

Älskipälski

Åkte till älskipälski i söndags och sover även här ikväll. Sjukt skön säng han har skaffat, inte illa med en 160 säng ist för den förra 90 sängen, stor skillnad vill jag lova!

Pluggade mest hela söndan och brummade lite bil som gick riktigt bra, jag sätter nästan backningen perfekt nu, deni! Bakade även kladdkaka med älskling och åt med kaffeglass och annat smått och gott, mums!

Idag har jag börjat plugga på provet som vi har i morgon i natur. Fyfan va tråkigt och svårt de är, de bästa är ju att man är ute i god tid -.-

Nu väntar jag på att älsklingen kommer hem igen sen blir det mys & film!

Hörs, pussen <3

Ride on time!

Fixar lite smått här innan jag beger mig ut på en biltur, bruum!
Tar sedan bussen till älskling & mys hela denna lugna söndag, mysmys!






Ride on time!



Grym låt!

Förkyld

Usch för förkyldningar! Blir en hemmakväll denna lördag pga detta, not good! Men när jag faktiskt är sjuk så får jag väll inte klaga ändå, eller? (a)

Har dock varit riktigt duktig idag och städat mitt rum och fixat lite andra behövliga grejer här hemma. Ska även försöka plugga lite eftersom jag har prov både måndag och tisdag.

Men hoppas på en bättring med förkyldningen tills i morrn då jag hade tänkt mig att gosa ner mig under täcket med min lilla sjukling till pojkvänn, saknar dig finis <3

bowling

Igår begav jag mig in till stan med Daniel, Lisa & Jennie. Vilken kväll, bowlade på fyrishov & det var sjukt kul!









Bra avslutning på veckan!

Ikea

Väntar på älskling medans jag nördar med Lina, Linn, Jonna och Jennie och äter massvis med godis! Sen bär det iväg till Ikea och sover sedan hos älskling :)

Puss på dan!

Jag orkar inte mer

Jag orkar inte med denna skit, denna skola.

Vill att allt ska bli bra bv!


Sammanfattat

Vilken kväll det var i lördags, helt grymt! Drickande, badande & grymt många bra filurer! Hade även varit en sväg hos bv innan & det betydde mycket vill jag lova. Sov denna lördagskväll hos älskling och även ända tills idag, du är bannemig otrolig!

Vill också påpeka att skolan suger riktigt jävla hårt just nu, massor att göra och jag känner bara nej jag orkar inte mer! Usch fy och blä! Massa inlämningar och även 3 prov, pust pust!

Men idag skiter jag i allt, de kan bara ta sig nånstans för nu är jag hemma och ska bara ta det lungt med family!

Pöss på nötterna!

Lördagens festis













Grym kväll!

Tonight gonna be a good night!

I kväll kör vi, glömmer allt & bara kör!

Blir en kväll hos Linda, väntas både det ena & det andra. Ska bada tunna för första gången, myspåde!

Nu ska vi ha kul, hoppas ni också ska!

Fredagsmys!

Har sovit hos älskling nästan hela veckan förutom tisdags natt, älskar att vara med min älskling helt enkelt! Igår var vi även in till Uppsala en sväng, hade bestämt oss för att kika på bio, något som jag inte har gjort på evigheter. Minns ni biopremiären av Snabba Cash?  Inte varit på bio sedan dess, inte helt okej! Bestämde ialf oss för att se " I rymden finns inga känslor " Grym film vill jag lova! Otrolig rolig " Kärlek tar tid precis som sås "

Äntligen fredag och jag är hemma igen, blir fredagsmys med syskonen eftersom päronen är på flykt och älsking på annat håll. Men mysigt ändå, mina små pussgurkor! En kväll framför Idol helt enkelt, vem åker ut ikväll? Spännande!

Lördagen spenderas hemma hos Linda, en partykväll 9/10 - 2010 precis ett halvår sedan jag träffade Kalle för första gången, man glömmer inte festen den 9/4 - 2010, grymt!





Peace out


Finis



Vill bara säga att jag älskar min finis! <3

Vilken kväll!

Festen var otroligt najs! Bara att det spårade för vissa mot slutet (a) Man lär sig av sina misstag kallas det!

Söndagen var otroligt seg, helt jävla slut.

Måndagen också seg men allt blev så mycket bättre när jag kom hem till älskipälski, du fattar inte hur mycket jag älskar dig gubben, finaste som finns <3



<3

Vad gör vi? Nu kör vi!

Nu äre festis som gäller!

PEPP PEPP!

Festis

I kväll blir det festis med en massa bra filurer! Men först lite förfestande med bv. Saknar vårat förfestande, varje helg Rebecca? ;D Men nu kör vi igen, gammla tider blir nya!




I kväll ska vi ha kul!

Ledig fredag gillas

Stan i dag med en massa bra filurer! Lyckades komma hem med ett par leggings, örhängen & en tröja, sjukt nöjd! Åt även en riktigt god middag i stan, Jalla salladen är otroligt god vill jag lova, så ni som inte har testat, testa!

Träffade Nattis & Tove, vilket var bra längesen och även Henrik, Rebecca & Jennifer. När dom andra hade åkt hem begav jag, becca & Jennifer oss till bryggorna & myste.








I morgon blir de taggning hos bv, vi börjar tagga redan nu!

Stan med filurer

Snart bär det iväg till stan, ska kika på skor och lite annat smått & gott! Bilder kommer förmodligen upp på bloggen senare på det jag har köpt ( om jag nu hittar nånting ) Ska bli kul att träffa alla gamla godingar igen och alltid kul när kontot är påfyllt (a)



Extra helgdag är inte fel!

RSS 2.0