Göteborg

Home again, blev en kortare tid än förväntat men blev bråk med föräldrar och även en otroligt saknad Kalle, var bara tvungen att resa hem (a) Har haft en liten gästbloggare här under veckan, visst har hon gjort ett bra jobb? Tack Rebecca! Tyckte att det skulle vara lite tråkigt om den hära bloggen skulle stå tom så länge, uppdatering, ohyes!

Åkte ialf till Dalarna i fredags och kom till strugan mot kvällen, riktigt mysigt att vara där igen eftersom det var ett tag sen sist. Vår älskade lilla stuga som har gått generationer igenom.

Åkte till Göteborg dan därpå och kom fram till Sillvik mot kvällningen, en 6 timmars resa inklusive stopp, inte okej! Men fanns riktigt mkt att kika på efter vägen och bara musiken är med så fungerar det utmärkt! Fick en liten stuga precis vid havet, underbart! Även kusin och lite annan släkt vart med, riktigt kul att träffa dom igen.

Blev många fina middagar på olika uteställen, bilder kmr det kan jag lova! Även en heldag på Liseberg, inte fel! Otroligt kul! Kållerado, Flumeride, Hanghai, Lisebergbanan, Uppswinget och många fler galenskaper!

Bilder från både Sillvik och Liseberg kmr upp innom kort!


Kommentarer

Skriv här:

Namn:
VIP

E-Mail:

Blogg:


Trackback
RSS 2.0