Fågelsunda

Har inte skrivit på ett tag nu men detta beror både på mkt spenderad tid med älskling och brist på internet, sitter även hemma hos honom nu.

Vart en natt i Tierp och även två nätter i Fågelsunda där Kalle och hans familj har en mysig liten stuga. Vi var ner till vattnet flera gånger, stekte på klipporna och njöt av den härliga värmen som det har varit några dagar nu, nästan lite för varmt, eller vad tycker ni? Man kanske inte ska klaga (a) Kom tillbaka till Tierp igår och ska även hem idag men först träffa bv, ett måste!

I morgon bitti åker jag till Dalarna, blir en spännande liten resa till Uppsala vidare till Borlänge och Ludvika. Sover en natt med familjen i våran lilla stuga i Grängesberg, inte varit där nånting i sommar även fast min familj har spenderat mestadels där, men jag väljer att vara hemma och umgås med vänner och liknande. Ska bli kul att träffa dom igen och även kusin och andra folk som ska med till Sillvik, ett ställe på västkusten i Göteborg, hyr stuga där så sjukt nice, längtar! Nånting jag längtart ännu mer efter är Liseberg förhoppningsvis med kusin och bv som ska till Göteborg samma helg, vi kan inte vara ifrån varandra helt enkelt!

Nej nu ska jag väcka sömntutan, hörs mer i kväll då även bilder från Fågelsunda förmodligen kmr upp här på bloggen!

Kommentarer

Skriv här:

Namn:
VIP

E-Mail:

Blogg:


Trackback
RSS 2.0