Ändrade planer

Blev inge Karlshem idag eftersom det vart strul med bilen. Hoppas bara den fungerar tills i morrn när man ska till flygplatsen, men det ordnar sig nog på nått sätt. En vända på stan ist? såklart (a) Hjälpte Cecilia med att hitta små baby kläder, fyfan va sött! Jag vill ha!

Sjukt taggad tills i morrn är man ju! Men en stressig dag kmr de ju bli, men sånt får man tåla!

Vet ni vad jag fick reda på i dag? Jo hemma hos oss har det kommit en till liten familjemedlem, en liten busig kanin unge!, fatta gos! En 12 veckor gammal liten sötnos väntar där hemma, får se om jag lycks slita mig från den för att göra mig i ordning och bege mig till Enköping (a) Men det går säkert prima får man hoppas! Har ju saknat min plött något otroligt, rebecca du är så bra!

Nu jävlar kör vi!


I morrn smäller det!

Jag har panik! Vet ännu inte vad jag ska ha på mig på nyår och i morgon lär det bli en stressig dag om man säger så.. Får stiga upp tidigt för att sedan bege mig till flygplatsen, åka en timme med flyg, blir sedan hämtad av pappa där och beger oss hemmåt. Väl hemma har jag en timme på mig att göra mig klar för sedan kmr min lilla pluttis och hennes framilj och hämtar mig, vidare till Enköping till några av beccas föräldrars kompisar där, senare mot kvällen blire party i Hummelsta! Taggad? ohja! Hoppas det här blir bra nu!

I dag äre packning och Karlshem som gäller! Ska träffa Viola & Christoffer där och kolla på deras nyrenoverade hus, blir skoj att se.

Nej nu måste jag göra mig klar, vi hörs bloggisar!

29 December

I dag hamnade man på badhuset, blev bubbelbad, vattenrushkana, bastu och annat, gillas!
Blev även lite fyllemat utan fylla :p Men på nyår ska detta ändras på! Planerna är i full gång, det diskuteras hit och dit. Ja, hur ska det här sluta? Men allt blir säkert prima får vi hoppas på!

Sitter även här med lite folk och snackar och en & annan pratstund med becca hare ju blivigt, priiim!

Nej, nu ska jag fortsätta vara lite social med folket här, baj


Shopping



Ja, lite vart det ju ialf (a)

Erik Grönwall - sjukt bra fan



Erik Grönwall- Higher

Galet bra!

New mobile



Här kmr lite bilder på min nya bebis (a)

Check

Dagen började med en vända nere på stan, skulle handla en parfym bla, men det gick knappt att ta sig fram i gallerian, sjukt mycket folk där! Rulltrapporna var avstängda, folk över allt & då menar jag verkligen det. Folk stog i trapporna och det gick knappt att ta sig fram. Men sen förstod jag varför när jag hörde rösterna. Erik Grönwall, Tove & Calle från idol va där! Fyfan vilket drag det vart! Ja becca lär ju ha blivigt hörselskadad när hon ringde (a) Alla skrek & vilken stämming det fanns där inne! Fan va bra dom va, speciellt Erik (a) Åh, så körde han ju såklart den där låten, Higher! Jag dog (a) Och ja, han är snyggare i verkligheten! Riktigt kul vare ialf & nu kan man skryta med att man har sett dom små sakerna också (a)



Köpte ialf min min parfym, blev en billig liten sak, men gott luktade den & ja, jag får önska mig en Lacoste (a) Liiite för dyrt för min del. Köpte även en topp från Hm, en blå liten sak som satt perfekt (y)

I kväll kmr även Morbror och hans tjej hit + den lilla plutten i magen, jag vill cokså! Fatta mys med en sådär liten plutt. Men jag får väll nöja mig med att busa lite med den där lilla sötsaken sen när den ploppar ut (a)

Har även fixat dricka till nyår nu (y) ojoj vad det ska taggas här sen! (;




Här är lite av mumsigheterna


Jag vill ha nyår nu!

Lalala

Blev middag på Mariestrand. Annie, Viola, Christoffer, mormor, Ivan och även Marcus kom dit, mys! Blev massa skratt & prat, usch va mycket man har o prata om när man inte träffar varandra så ofta. Fick även en liten julklapp av Annie & Viola, bodylotion, shampo, balsam, tvål & en ansiktskräm, bu så gott dom luktade! Får andvändas ofta (a) Åt ialf middag där och blev sedan skjusade till stan av Annie och Marcus. Resten av kvällen spenderades framför spegeln med prövning av dom nya kläderna (a)

Lite saker till jag vill shoppa, men det är ju ekonomin som begränsar.. Annars hade jag lungt köpt den underbara parfymen touch of pink - Lacoste eller dream of pink - Lacoste, åh va gott dom lunktar, men 600 spänn tillåter inte min ekonomi för en parfym.. Behöver ju också ett nytt ungdomskort nu & de går på 300 så ja..

Ha en toppen kväll nu!


Shopping

I dag har jag shoppat, mellandagsrea vet ni (;

Köpte

svarta leggings - bik book
party topp - Jc
linne, underkläder & ett halsband - gina tricot

Jadu & mer blir kankse i morrn! Då ska jag även in på Veromoda & kika lite (a) Ska försöka hitta ett bälte, passar ju nästan till allt & ja mitt andra passar inte längre.. fyfan, får sluta äta så mycket godis, men ibland blir man ju sådär sugen, mumma! (a)

Nyårets outfit är nog fixat, får testa en gång till och pröva mig fram, men nu har man ju lite nytt att välja mellan! :D

Lollo glad, lalala

Puss på er sötnosar!


Town

Ska snart gå ner på stan och kika lite, hoppas på att man hittar nått snyggt! Beger oss sedan till Strömpilen för att titta lite extra på några affärer som inte finns nere på stan. Vill verkligen hitta nånting till nyår nu och även lite nya smycken. Vi får se vad ekonomin tilllåter helt enkelt (a)

I kväll ska man äntligen få träffa Annie och Viola och även mormors bror, blir middag på Mariestrand och även massa prat och skratt som det alltid blir när man träffar dom filurerna!

Bloggar och berättar om allt i kväll, bye


Crazy



Crazy inför nyår, ohyes!


Julbilder









Juligt!

Annandagen

Blev tyvär inget bloggande i går, hade så mycket annat för mig. Blev nämligen långprommenad eller kan man kalla det så? låg mest i snödrivan (a) Fast det gjorde inte så mycket eftersom jag lyckades åtta gånger på morbror och även några gånger på en annan lite busig tjej, nöjd! " Janne du behöver inte borsta bort snön från byxorna, du kmr ändå hamna där igen" hah ja sju gånger till efter det :p Blev även några små promenader med Camilla och Livs ursöta hund Aika, åh en såndär lurvig liten sak, bilder kmr! Har inte promenerat på länge faktiskt och det va faktiskt riktigt skönt och extra mysigt vare ju i solnedgången (a) Blev också en massa godisätande, oj så gott det kan vara ibland, de går ju knappt att sluta!?  och ja, jag är beroende av godis (a) Spelade också massa spel och messade med en massa söta pluttar!

Julaftonen var urmysig! Fick bla, pengar, en party sjal, smink, vantar, böcker, kläder, mobil och en massa annat mums! julaftonen 2009 är nu över, nu äre bara att vänta på nästa år 2010!

Längtar grymt mkt efter nyår, parteeey!

Merry X - mas

God jul

Ha en underbar jul fylld av överaskningar



Julen 2009 händer bara en gång


Christmas one day left

I morgon är det den 24 december och tomten kmr, finns han? de får vi se (;
Min morbror och hans tjej + deras urgulliga katt Olivia kmr hit på morgonen, får stiga upp tidigt och åka och hämta dom på Umeå flygplats med mormor, ska bli riktigt kul att träffa dom igen eftersom jag nästan aldrig träffar dom längre och det kmr väll bli ännu mindre nu när dom ska få barn i Februari, min födelsedag? kanske. En liten kusin, skoj! (: Vi beger oss sedan till Sundö till Cecilias föräldrar och kmr även lite annat folk dit, mys!

Nyårsplanerna är i full gång, gillas! Blir antagligen en tripp till Enköping och även övernatting där, ge mig nyår nu!

Tagga tills i morrn people, Julafton 2009 händer bara en gång.


New mobile

Jadu min kära bebis dog i dag /: Den slutade helt plötsligt fungera och då såg jag att sladdarna i mobilen hade åkt ur kontakten (a) Dom flesta kontakterna drog, alla bilder, filmer och låtar, sug!
Skyndade mig direkt till Telia och köpte en blå w595 och pjuh, folk kunde nå mig igen (a)
Min gamla tant blev aska och en ny bebis är född (a)




Lägg in en komentar med era nummer? (a)

Last Christmas



Last christmas? Tagga inför nästa, 4 dagar!

Yo sunday

Blev en långprommenad i kylan i dag, kallt men uppfriskande! (y) Märks att jag inte har varit ute och motionerat på länge, men jag tycker ändå att konditionen har hållt sig bra. Jag ska börja med träningen igen, det ska jag.
Har även varit ner på stan en sväng, köpte ingenting tyvär men har sett ett halsband, lite underkläder, en partytopp, ett bälte och lite annat som jag vill ha! Man kan ju alltid hoppas på pengar i julklapp (a) Måste verkligen ha lite nya kläder känner jag. Vill också hitta ett par snygga leggings med dragkedja nere vid vristen, får leta vidare! (a)

Nu äre bara & tagga inför jul och nyår!

Mys



Lördagsmys

Julgodis

Julbak! Bakade lite julgodis i dag och det blev riktigt gott! Mums!
Har även pratat lite med min lilla beccis och fotat och massa mer (:

Lungn lördagskväll väntar, men snart äre taggning inför nyår (;

Då JÄVLAR!

Umeå










Har ju lovat bilder (a)

Mobile





















            Witch one?


Umeå

Morgonen började med att åka till Alanda med pappsen. Checkade in o allt och sen vara bara att säga hejdå och fortsätta in mot gaten där en tids väntande väntade.
Tillslut bar det äntligen av! "Upp o iväg" Tog lite bilder från planet såklart (y) Man ska börja i god tid!
Träffade sedan på mormor och resten av dagen har jag spenderat i stan (a) Köpte ett par örhängen och en tröja, gilla! (y) bilder på de kmr såklart upp här på bloggen!
Har även en massa annat som behöver köpas när man ändå håller på :p Men det tar vi efter jul tror jag (a) Mellandagsrea ffs! (;
Träffade också på Viola som även har en liten mage nu, super gulligt! Och tänk om den lilla filuren till & med föds på min födelsedag, åh!

Fick lite presenter av familjen igår, pengar till ny mobil, bodylotion o lite sånt, pussel av bror som han hade gjort i slöjden, lite gulligt sådär & ett hjärta av sis där det stog "världens bästa syster" kan inte riktigt hålla med där. Men gulligt vare! (:

Gav dom, bla choklad, biobiljett, godis och lite annat smått o gott!

<3



Vintertid

Riktig kall torsdagsmorgon kan man säga, jag och Ebba höll kroppsvärmen genom att hålla om varandra o vifta på tårna samtidigt x) Jadu, man frös inte ialf (a) Skoldagen fortsatte sedan som vanligt men även julbord och julmust bjöd sodexho på i dag, duktigt! Fick även lite fika av lärarna, riktigt mysig dag faktiskt! (: Träffade även på Jimmy och Hendrik i dag, ruskigt kul hade man ju (;

Galningar




Ruskigt kallt med all snö som har kommit, men ändå mysigt på nå sätt :) Allt blir så mycket ljusare i det mörka och även en kopp te framför brasan är inte helt fel! Det blir en sån där mysig kväll i kväll eftersom jag ska dela ut mina julklappar till familjen, älskar alla reaktioner som man får, nästan lika kul som att få egna (a) Kan inte göra det på julafton eftersom jag är bortrest. Packningen är ialf i full gång här hemma, han inte packa ett dugg i går så extra mycket i dag? (a) åker tidigt i morgon bitti så det gäller att vara redo, alltid redo ;)

 Bajs vad jag kmr sakna alla!




Onsdags



Allt och ingenting i ett

Sista rycket

Jadu kändes skit bra, sista provet innan jullovet är avklarat och nu gäller bara i morrn och sen blir jullov för mig, skönt! Bär ju av till Umeå tidigt på fredag morgon och det känns riktigt kul faktiskt! Saknar alla där uppe och känner verkligen att jag behöver få komma bort från allt en stund! Men jag kommer sakna vissa folk otroligt mycket! /: Men två veckor utan mina sötnosar ska jag väll ialf klara, eller? (a) Blir massa packning i morgon, eftersom jag inte har hunnit att packa helt enkelt, usch va mycket det har varit att göra på sista tiden, blää! Men nu äre snart jullov och då får man passa på att vila ut sig helt enkelt! (: Datorn och kameran ska med, så antar att jag hamnar här lite då och då (a) Håll utkik! ;) Kmr även upp en massa bilder här från resan såklart!

I dag har jag varit duktig och slagit in dom sista julklapparna, skönt, nu väntar bara öppningen och allas reaktioner (a)

I morgon blir det även en liten julafton här hemma för familjen eftersom jag inte kmr fira jul med dom (a) Vet redan vissa saker som jag kmr få, bla en ny mobil, jippie! Gamla tanten dör nog snart eller ialf ramlar sönder (a) Not my problem (a)

Nu andra avenyn!

Julkul

När jag vaknade i morse och tittade ut trodde jag nästan inte mina ögon, det låg snö på backen! Annars brukar det alltid hinna smälta innan den når backen, men inte en tisdag som denna + sovmorgon på det är inte helt fel ;) När jag klev ut ur huset så hade det tydligen blåst en massa för det låg en stog snödriva där som jag såklart kev i, snö upp till knäna? jotack :p Lite kallt blev det dock, men man ska väll inte klaga antar jag (a) Tog sedan bussen till Öbyhus där vi väntade på tåget, ruskigt kallt! Men jag överlevde kylan (a) När vi traskade upp mot skolan så märkte vi att det inte va saltat. Hur dum får man va egentligen? Alla lärare och alla ungdommar som kmr från tåget går den där vägen och många halkade och slog sig, men jag klarade mig utan att halka, lite stolt där faktiskt (a) Skoldagen rullade på som vanligt och mot slutet av dan så traskade vi upp till möbeln för att titta på en julkonsert som estetarna hade arangerat, trevligt!

Väl hemma så ringde Hendrik och frågade om han och Jimmy fick komma över en sväng. Umgåtts med dom en stund, trevligt :) Blev såklart inte mycket plugg med tanke på det oplanerade besöket, men helt klart värt de (y) Dom körde sedan hem med både skoter & bil vid halv sju tiden.

Nu ska jag snart lägga mig i min varma säng efter en dag full av överaskningar & kyla!

Nu äre bara att hoppas till 100 % att jag klarar det, jag ska, jag ska!

Monday

Skoldagen har rullat på som vanligt, lite stressigt med dom nya busstiderna dock, men det måste fungera helt enket! Plugg skulle det bli i dag, men planerna ändrades totalt (a) Men i morgon då jävlar, en dag kvar med plugg, jag måste orka! Sista provet innan lovet, ska jag klara!

Bjuder på en måndagsoutfit



Svart kofta - Bik book
Gul tunika - Veromoda
Bälte - Gina tricot
Leggings - Lindex
Benvärmare - Gina tricot
Armband - Gina tricot


Lördag / söndag

Glömde ju skriva om min härliga helg (a)

Lördagen spenderades med min lilla bästis, blev inget Tierp och även inget Uppsala för den delen heller. Men kvällen rullade på ändå :) Myskväll med bästis, inte helt fel och nyktra kan man inte säga att vi inte va direkt (a) ojoj ;)

Söndagen blev en bussresa hem till lilla Vendel och även en tripp till Ebba. Spenderade också tiden en lång stund i bastun, inte helt fel. Blev sedan en tidig kväll. Lite sliten sådär..



Ny vecka, nya tag!

Design - Ebba

Äntligen en ny design, härligt!

Ska försöka bli mer seriös här på min blogg, har sett fördjävligt ut här ett tag, men det ska ändras på, ofc!

En ny design, ny look ;) Vad tycks?

Ny design

Ny design fixad till Lollos blogg. =D Den blev nästan klar men hon är tvungen att åka hem nu. Så jag får fixa klart den en annan gång. Lite snyggare blev den.

//Ebba


Sutherday night ;)

Dagens lördagskväll bjuder på en kväll hos becca och kanske nå mer? De får vi se ;)



Dagens :)

Mobilen är med, messa på bah ;)

Vinnare av idol 09 Erik Grönwall!

I dag så blev det en sväng in till staden för mig och becca :) Alla klappar klara nu, skönt! Bara inslagningen kvar ;) Gilla, gilla! Ska kankse in och byta en klapp dock (a) Får se hur de blir. Träffade också på Kristina och kände även igen lite annat folk, antar att många vill in till staden såhär en fredagskväll.
Julkänslan ringer starkt! Jag vill ha jul, nu,nu! Mysigt med mörker, tända ljus, julpynt och allt annat som har med julen o göra.

I dag blev det såklart idol, finalen today! Vinnaren blev såklart  Erik Grönwall, GO!
Resten av kvällen består av mys här hemma och tagg inför lördagen ;)




 

Ohyes, Erik!

 

 

 



 


Tagga?

Nu taggar vi inför helg people! ;D



En dag, en fucking dag!

Hope

I miss love, I realy do
I just whant you here near me,
Not only in my dreams..
I miss you baby, i realy do <3



Artist : Gyllenetider
Låt: När vi två blir en

Det verkar så lätt, att bara stöta på
Ja,det är alla människors rätt, att bara göra så
Men det är så svårt att säga till nån, vad man egentligen tycker
och tänker om nån. Det blir mest en massa prat, om plugget
och pop och bio såklart..


Andra Avenyn

Tisdag - Andra Avenyn (y)

I kväll blir en lungn kväll framför film och Andra Avenyn, de gillas starkt!

Men en sak saknas, mys med dig

How do i get you out of my mind?



Damn <3

Sliten prick

Partyt var ju helt underbart skoj!

Nytt och gammalt folk + mina pinglor, massa bra musik som dundrade ut ur högtalarna, dans + dricka kan ju inte bli bätte! Ojoj!

Men partyt slutade inte lika bra som det började tyvär /: Bråk, vissa lindrigt skadade (som tur var) + några som kanske får begå rättegång /: Men om man bortser från det så va partyt helt sjukt kul!

Men det värsta med partyn är ju att man är så sliten dagen efter.. Dvs idag. Men lyckades ialf ta mig hem + småstäda lite här inne på mitt rum, som verkligen har sett förjävligt ut (a) Men nu är det fixat som tur är! Musiken har varit på hela dagen, ofc ;) Har också hunnit med en otroligt skön bastu + ett varmt bad :) fräch? ohja!

Bilder från festen kanske dyker upp här så småning om :)


Skål!

I dag blir det fest med mina pingor och massa annat folk, de gillas starkt! (y)



Nu ska jag tagga vidare, hörs i morrn!

Gammal goding



(Rockin' at the disco - Bandito)

Måste också klämma in en gammal goding i dagens seriösa bloggande.

Man glömmer för lätt riktigt bra låtar,
don't do!

Tagga förfan!

Musiken på hög volym med en massa bra låtar, för i morrn smäller det! ;)

Andvänder ju såklart spotify, sjukt bra!




Nu passar ni på att tagga, annars jävlar! ;)

Festklänningar? Ge mig!




Ge mig!
behöver verkligen nya festkläder, men typ 600 spänn för en klänning? nej tack..
Men om jag hittar lite billigare varianter,
då jävlar! ;)

Allt det här hittar jag på : Nelly.com

Ohyes en outfit för dagen


Jag vet att jag har lagt ut riktigt tråkiga outfits, men i morrn hoppas jag på en bättre! Inte orkat anstränga mig helt enkelt, men på söndag så kmr ett inlägg med lördagens och söndagens outfit, i morrn hinns det inte med, partaj vet ni ;)



En skön mys outfit :)

Mörka jeansleggings - Bik book
Blå & vit randig tröja - HM
Svart linne - Lindex

Hörde jag helg eller? ;)

Det är helg vafan! ;)

Skoldagen gick prima! Hade sjukt kul :p Jadu, våra lärare säger jag bara.. Hade ett prov som ingen kunde :) Kändes bra! hah not :p Ingen kunde ett skit så ja? omprov för alla? :o Men nu är det över ialf, två veckor till och sen jullov! Känns bra (:

Nej slut snackat om skolan, det är ju trots allt helg ;)
I dag så blir de chill här hemma, ska bla fixa lite inför ett kalas som bror har här i dag och ett som sis har i morrn :p Jadu roligt liv :) Men vad gör man inte för dom små liven? (a)
Ska tagga sjukt mycket inför i morgon, men det blir mer fram imot kvällen ;) Tills dess feta + fixa.

Bloggar mer fram mot kvällen, tills dess får ni ha det priiima!


Dagens låt



(The 89ers boy)

Hear the song
About your boy
About the 89ers boy
He does so many things
And we don't know what it brings
But he always tries so hard


Torsdag, snart helg!

Jadu känner mig grymt stressad inför jul och allting just nu /: Har två prov och ev ett omprom som måste göras, Två extra uppgifter, Bokredovisning, En läxa + all packning och alla julklappar som måste göras och fixas innan den artonde.. Hur ska jag hinna?! Jag dör av stessen som är över mig just nu /: Skönt när jullovet kmr kan jag ju bara säga! Usch på de här.. Men i helgen då jävlar! ;)

Nu plugga på Uls prov tills i morgon, som jag inte kan ett skit på, önska mig lycka till (a)


Ha det bäst!

Bad romance



(Lady Gaga - Bad romance)

Ohh, caught in a bad romance
Ohh, caught in a bad romance

Rah rah, ah ah ahh
Rah muh, Rah muh muh
GaGa, ohh lala
Want your bad romance


Onsdag

Tjenixen alla bloggare (;

Dagen har rullat på bra, hade först matte prov. Gick lite segt, men hoppas på ett G ialf (a) Det är kanske att hoppas på för mycket? Men helt klart värt ett försök!
Fortsatte sedan med Arbetssätt och Lärande och Arbetsmiljö och säkerhet. Fick reda på att jag hade ett starkt Vg i båda kurserna, så om jag gjorde lite extra arbete så kunde jag lätt uppnå Mvg, strålande vafan! Får se om jag orkar göra dom bara (a) Annars får helt enkelt jag nöja mig med ett Vg.


Dagens, En vardaglig klädsel



Gul tröja - Jane Norman
Enkelt svart linne - Lindex
Jeans - Cheep Monday

Trudelutt



(Sweet Dreams - Beyonce)

Turn the lights on
Every night I rush to my bed
With hopes that maybe I'll get a chance to see you
When I close my eyes I'm going out of my head
Lost in a fairytale, can you hold my hands and be my guide?


Härligt med sovmornar!

Måste bara skryta lite med att vi hade sovmorgon till 11.45 i dag, wihu! Hade därefter bara två lektioner, me like (;

Jadu vart ska man börja? 

Vaknade rätt tidigt även fast vi hade sovmorgon i dag, men det va skönt på ett sätt för då passade jag på att skriva lite på engelska uppsatsen och renskev sedan allt när jag kom hem, skönt att det blev klart! Tog sedan en promenad till Läby för att passa bussen till skolan, men fick vänta där rätt länge eftersom jag gick på rätt snabbt och misstog tiden. Men inga problem, kunde ju passa på att ringa bästis och samtala lite med henne där i kylan! (; Hade sedan idrott och data och slutade vid två, han med två bussen? mjo (a)

Blev även lite plugg när jag kom hem, finns massor att göra klart nu inför jul, usch, usch! Men jag ska kämpa, det ska jag!

I kväll blir det Andla Avenyn, longing!

RSS 2.0