Moppe girls

Var ute och körde med Ebba och Linn, kikade på ställen där vi var som små, allting känns så litet nu som kändes så stort då. Alla minnen ramlar på plats igen, underbart!

Har nyss tagit en varm och skön dusch efter åkturen, otroligt skönt med tanke på dom kalla kvällarna.




Skriver mer i morgon igen, puss på mina sötnosar!


i could really use a wish right now





Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now
Wish right now, wish right now
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now
Wish right now, Wish right now

Saknar min skuttis



Lilla skutt becca

Allt och inget

Lördagskvällen blev super! Åkte in till stan och träffade Vanya, Ivan, Moa och Kristina. Satt och myste på bryggorna och pratade om allt och inget. Senare mot kvällen satt vi uppe i Krstinas lägenhet, kvällarna börjar bli kyliga. Tog bussen hem vid halv ett och mötte sedan upp älskling i Läby. Blev en mysig premenad hem till mig under den klara stjärnhimmeln, mysmysmys!

Söndsagen blev lugn, kikade på en rulle, Djävulen bär prada, sjukt bra film! Sov sedan hos älskling tills idag då skolan började igen, pust! Jobbigt att ta sig upp på mornarna, men upp ska man! Skoldagen gick förövrigt bra, fick sedan sällskap hem till Kalle av Jennie då jag lämnade av cykeln innan jag tog bussen hem.

I kväll kanske man träffar Ebba och Linn en sväng, ut och köra lite, längesen sist nu!

Peace out

Stadium

I dag har jag varit in till staden med pappsen, allting betalt är inte helt fel (a) Fick nya sportlinnen, stumpor och en sport bh eftersom jag tydligen växer ur allting -.- Fick även en myströja och mjukisar, så otroligt skönt att gå hemma i, mysa ner sig i soffan framför en film osv, mys! Fick också lite nya saker till skolan som almenacka, pennor och sudd. Skönt att kunna skriva in i så man vet när man har prov och vad som behöver göras vilka veckor.

Har även varit ute och kört lite bil, gick stålande med tanke på att jag inte har kört på ett tag (a) Bara några rivstarter, men sånt får man tåla!

Hoppas på att få träffa älsklingen ikväll, annars blir det en lungn kväll framför mig. I veckan ska jag passa på att träffa mina sötnosar, saknat dom en del och måste även gratta Vanya som fyllde år i fredags, grattis till henne!

Peace out

Skogsmulle













By : Ebbaij.blogg.se


Modell for one day











Pic's by Ebba Johansson
http://ebbaij.blogg.se/

Ebba

I dag hängde Ebba med mig hem, fotade massor med pic's, med olika outfits osv. Hoppas dom blir bra! Nyfiken på resultat, bilder kommer förmodligen upp på bloggen senare.



Sötaste Ebba <3

Skolan

Nu sitter jag här i skolan igen, har fått lite uppgifter klara om utvecklingsstörning, hälften kvar och sedan renskrivning. Började även kolla igenom vägmärkena för körkort, fy vad mycket (a)

Börjar 12.50 i dag, skönt att kunna jobba klart lite här i skolan och även ha tillgång till datorn, kalle du är bäst! Checkat lite här och snart blir de lite plugg igen, önska mig lycka till!

Slutar 16.00 idag och efteråt kommer lilla Ebbis hem till mig, blir en massa pics, me like!

Hörs senare om allt, nu plugg

Myskväll

Har nu käkat massor med vattenmelon, mumsi! Även zappat mellan kanaler i väntan på älskling, men nu så!
Ska ut och möta honom snart, blir en myskväll med film och ett avsnitt av Dexter!

Pusspåre!

Kär

Dagen har gått riktigt snabbt, gick från 08.55 - 11.45, skönt! I morgon har vi även sovmorgon till 13.00, kankse beger mig in lite tidigare till skolan dock, lite att fixa med och får då även sällskap av älskling på bussen (a) Hade tänkt att ta itu med ett häfte vi skulle läsa om olika handikapp, ta ut frågor och svar som även vissa av dom kommer på provet senare.

Kom hem 13.00 och sen dess har jag fixat och städat lite här hemma, även gjort en pannkakssmet, får se hur den smakar, ehe (a) Älskling kommer hit senare, saknat honom nånting otroligt även fast jag träffar honom en stund varje dag och även var med honom i tisdags.



Känslan är underbar, så otroligt kär!
 Kalle Viktor Johansson


Dålig dag

Äntligen har bilderna från Umeå resan kommit upp! Mysiga dagar där vill jag säga, saknaden som var jobbig.

Veckan har varit sådär, sovit hos älskling i natt och hoppades på att träffa honom även idag, men ice. Får se när vi träffas nästa gång, med tanke på all skit här hemma så får vi se hur de blir, blir så otroligt förbannad på dom seriöst.. Flytta? ja tack!

Hoppas på en roligare dag i morgon, denna dag har varit skit, trött, jobbig och allmänt blä! I morgon hoppas vi på en ändring! Går i skolan till 11.45 i morgon, jobbar med lite arbeten medans jag väntar på att Ebba ska sluta. Beger mig sedan hem till henne för lite pic's som ska bli tagna, ska bli kul! 

 

Vistelse i Fågelsunda








Ebba & Louise







Kusinvittaminer & tremänning







4 månader med älskling







Gymnasie tvåan

Kom hem från Umeå i måndags, fick möte av älsklingen på Arlanda, så grymt saknad han var, något otroligt! Fick en fyramånaders present av honom, en sjukt gullig nalle i en liten låda med massa gullig text på, sweet! Magisk måndagkväll!

Tisdagen spenderades hemma hos mig, kändes skönt att träffa familjen igen, borta nästan två månader ifrån dom, opps (a) Nej, jag undviker dom inte.. :p Kikade på några avsnitt av Dexter, love it!

Onsdagen blev chill pågrund av att vädret var piss, hade lust att komma ut och göra nånting men nej då ska vädret fucka.. Blev en dag / kväll framför Family Gy, Simpsons och datorn (a) Bakade även en riktigt smarrig kladdkaka, bara mums! En mysdag helt enkelt!

I dag började skolan igen efter ett otroligt skönt lov! Känndes tungt igår kväll eftersom man visste att man behövde upp tidigt igen efter långa sköna sovmornar, men det gick fint otroligt nog! Fixade lite här innan jag och älskling cyklade iväg. Riktigt kul att träffa alla igen, hoppat av några från min klass dock, tråkigt! Men tio Bfpg09 elver kvar, vi kämpar in i det sista! Tråkigt att vi har fått nya lärare, eller lärare? Läskiga lärare (a) Även att behöva gå till fyra nästan vartje dag känns tungt! Men ett plus att få sluta tidigare torsdag och få sovmorgon på fredagar (a)

Ledsen att bilderna från Umeå inte har lyckats kommit upp här på bloggen än, men innom nästa vecka ska dom upp det lovar jag!

Blir borta hos Kalle fredag till söndag iom att jag hänger med till Fågelsunda på fredagkväll, kmr bli as nice!

Skriver igen innom kort!

Otroligt saknad!



Finaste på jorden!

En dag kvar

Träffat på mina kusiner Annie och Viola igår, riktigt kul! Skönt att bara få prata om allting med dom och Violas bebis är otroligt gullig, ge mig! (a)

I dag har jag varit nere på stan, fixat present till älskling. Firar ju fyra hela månader på fredag! Älskar honom otroligt mycket!

Kommer hem i morgon efter att ha varit borta i snart två veckor. Träffar min älskling på Arlanda och sen blir det mys för fylla muggar! Aldrig varit borta såhär länge från honom tidigare. Saknad skrutt!

Nu saknar jag alla där hemma, pussar på er tills vidare!


Dagarna

Mycket som har hänt dom här dagarna alltså!
Träffat Viola och min lilla tremänning Vincent på fyra månader, grymt söt! Har även träffat massa folk igår kväll då det var fullt hus i Nydala och nu sitter jag hemma hos Ebba.
Skriver igen på söndag, pussen!

Tisdag

Grymt rolig kväll igår med Ebba! Mycket prat och skratt. Kikade på Dexter såklart, otroligt bra!

Varit nere på stan idag hittade lite fynd, alltid nice!

Hörs!

Thinking about you



Thinking about you every minute, every second in my life

Baby i love you, it´s true

Saknar min finis




Älskar dig så otroligt mycket! <3

Barndomsvän

Igår blev det en lungn kväll med tanke på vädet. Det bara öste ner, usch! Dagen bestod av handlande nere på Strömpilen och resande fram och tillbaka till Nydalastugan. Blev även en otroligt skön bastu under kvällen, extra mysigt när det ösregnar ute och man kan kura in sig i den varma bastun (a) Lyckades även doppa mig, men mycket berodde väll på att det regnade och kändes varmare i vattnet.

Snart kommer Ebba hit och det känns jättekul att få träffa henne igen eftersom det vara drygt två år sen sist. Vi har kännt varandra hur länge som hälst känns det som, alltid lika kul att få träffa gamla vänner igen. Vi träffades genom att min mormor har stuga brevid deras lilla sommarstuga och började prata och leka med varandra som små och har fortfarande kontakt med varandra. Blir en kväll med mycket prat och skratt och även dexter, en otroligt bra deckarserie! Hon sover förmodligen över och i morgon får vi se vad som händer.

Ledsen att bilderna inte kan komma upp, lyckas alltid glömma saker, gah!

Stockholm - Umeå

Igår bar det iväg till Umeå. Mötte upp mormorsbror på Arlanda, lite oturligt att personalen precis hade bestämt sig för att strejka -.- 1,5 timmars väntan på att två personer skulle lasta ur planet med alla väskorna. Men vid 6 tiden bar det iväg!

Riktigt mysigt att åka bil på kvällen, man ser allting där utanför på ett annat sätt känns det som. Mobilen var aktiv hela resan och musiken var med såklart! Blev även en mysig pratstund med älskling på ungefär en timme (a)

Kom fram runt ett, vilken resa! Har även pratat med Ebba så kankse även får träffa henne en sväng när jag är här. Skulle även vilja hinna träffa Viola och Annie och även min lilla tremänning Vincent.

Nu ska vi snart iväg till Nydala och även till Strömpilen.

Resten av kvällen blir en överraskning

Gratis taxi?

Idag beger vi oss till Umeå. Ska bli kul att få träffa alla små släktingar där och även andra små filurer som man har saknat en skvätt!

Åker till flygplatsen vid fyra tiden sen blir det taxi med mormors bror ända upp till Umeå, riktigt nice när han är taxichaffis och man får åka taxi gratis, inte alla dagar nått sånt händer?
En sjutimmars resa väntar mig, men med musik i öronen och sötisar att messa med så går tiden fort, kankse även tar mig en blunder under resans gång.

Kommer dock sakna alla där hemma och inte minst sakt min underbara boyfriend <3

Storstan

I dag har jag varit hurtig! En promenad på 1 km med barnvagn och allt, en guldstjärna till mig right? Köpte glass och kikade på olika trädgårdsuppsättningar med morbror, Cecilia, mormor och även lilla Nathalie.

Ett dopp efteråt är inte dumt och även en sjukt god middag. Kikade sedan på film med morbror medans kusin somnade i mitt knä, aw!

Fattar inte hur ungar kan vara så söta? Helt sjukt!

Barnvakt

Jag älskar bebisar så är det bara. En söt liten tjej på sex månader tog jag hand om hela kvällen och fyfan va söt!


Har tagit massa bilder under kvällen men glömde tyvär kamerakabeln så ni får vänta på dom bilderna tyvär /: Men så sjukt jävla söt!

Ligger här i sängen och skriver . Älskar storstan, några minuter till centrum annat än Vendel om man säger så..
Kvällen har erbjudit en sjukt god middag, massa prat och dricka "snurrar" (a) Älskar min släkt! " lite mer kankse" Inte direkt att man säger nej, ehe (a) Även en underbar upplevelse att äntligen få träffa min kusin!

Puss på sötungen!


Stockholm, Umeå

Mysig kväll igår med älskling, älskar dig något otroligt mycket!

Blev en riktig sovmorgon idag till halv två, deru! Älskling sover här sista natten nu innan jag beger mig iväg i morgon bitti. Allting är nu packat och klart, för snart bär det iväg! Så nyfiken på min lilla kusin, jag som älskar bebisar (a) Otoligt söta små filurer de där! Stockholm tills på lördag kväll därefter bilande till Umeå.



Kommer förmodligen inte ha något internett i Umeå eftersom vi är i mormors stuga. Men nångång ibland kommer det säkert upp nått litet inlägg sådär.

Ses om två veckor!

Äntligen bilderna från Gräsö




stress

Fixat lite här hemma både igår kväll och i morse, packning och andra småsaker som behövdes göras, men nu äre så gott som klart, lite packning kvar bara (a)

Nu ska jag fixa mig lite här innan älskling kommer hit. Fick erbjudande om stan och stadsparken så vi får se vad som händer i kväll helt enkelt!

På torsdag beger jag mig iväg till Sthlm till morbror och får äntligen se min lilla kusin Nathalie! Träffar även mormor där innan vi beger oss till Umeå på lördag eller söndag. Saknat släkten en del faktikst, eftersom jag bara träffar dom drygt 2 - 3 ggr om året så är det underbart när jag verkligen får göra det. Komma bort och bara slappna av. Blir lätt rätt häktigt här hemma om man säger så. Alla fester, alla man ska hinna träffa, alla bussar och tåg man ska hinna med till olika ställen, ett riktigt tonårsliv!

Ni fick även se lite bilder igår från både beccas fest och lite bilder som Ebba har fixat till mig, underbart!

Hoppas på ett inlägg innan jag åker!

Festis









Fixar Ebba



1 Augusti

Hade riktigt kul i Gräsö dom dagarna vi spenderade där. En massa bra filurer! Mycket kortspelande under dom sena mysiga kvällarna, massa snacks såklart och mkt mkt skratt och prat! Var in till Öregrund kikade och handlade under torsdagen. Vissa badade och andra näckade, jadu vilka galningar!

Fredagen begav vi oss ifrån Gräsö & Öregrund. En bussresa med en alkis " sniff, sniff, jag har ett känsligt organ " Man bah okej? :p Kom ialf hem runt tvåtiden. Fix och trix hemma innan älsklingen kom. En mysig kväll med film och mys.

Lördagen spenderades hemma hos becca då Pontus, Jennifer, Linda och Victor kom dit. En mysig spelkväll. Alias och jag har aldrig plockades direkt fram!

I dag har jag fixat lite här hemma hos Kalle och sover även här i natt. Får se vad vi hittar på för bus i kväll, kanske kakmonstren kommer fram, again!? Det får vänta och se!

Kommer hem i morgon, då kmr bilder upp här på bloggen kan jag lova!

Mer om allting i morgon, puss

RSS 2.0