Jag bara måste



Asså fyfan vilken sämst humor man har x)
Men om man är trött och fett fum så kommer den gillas!

Så jävla skön kanin!

Bestulen?



Jag är sjukt sugen!?

Tänk vad gott det skulle vara med en cocktail just nu? och varför inte en riktigt god fruktsallad? Med nyplockade bär och massa god glass! Ge mig någon? (a)

Blev ialf en riktigt god sallad från Cupido, mumma! Köpte också en riktigt bra mascara från Åhlens, ja 160 spänn, bortkastat? -.- Blev bestulen, så ja pank igen? nån jävlel tyckte tydligen att den var bättre att dom hade den.. Har ju varit totalt pank länge nu och sen snor nån jävel nånting som man precis har köpt, besviken är man ju.. Men jag får väll trösta mig med att jag kunde ta en mascara från mamma, men ändå fyfan! Tur ialf att jag inte köpte fondationen som jag hade tänkt, då hade dom väll tagit den också -.- Så lite tur i oturen?
Träffade också på becca helt random? Hon kom ut ur omklädningsrummet på bik book :p Trevlans med sällskap, men förvånad blev man ju :o Gick sedan runt och kollade lite på stan med henne och sen blev det en sallad med syrran uppe på Ukk, med utsikt o allt, de gillas! (y)


Dagens låt



(Lemon Tree ~ Fools Garden)


Klipp Klipp

I dag så hoppade jag faktiskt upp på cykeln och for i väg och klippte mig, blev helt fail -.- Inte ovanligt heller? Nu är det ialf kort.. & mindre slitet.. Men w/e de växer väll så småning om ut igen, dax för ny klippning igen då antar jag? Messade också med Linn och vi bestämde oss för att kolla på en liten rulle :) Kollade på en riktigt bra film "open water" Fast det va ett dåligt slut, så lite minus där :p Cyklade sedan hem. I kväll blire Andra Avenyn och film! Börjar bli en film nörd tror jag, men det är ju så mysigt (a) 

Hörs bloggisar


Dagens



(Every Breath You Take-The Police)

Every breath you take
Every move you make
Every bond you break
Every step you take
I'll be watching you
Every single day
Every word you say
Every game you play
Every night you stay
I'll be watching you
Oh, cant you see you belong to me
Now my poor heart aches with every step you take
Every move you make
Every vow you break
Every smile you fake
Every claim you stake
I'll be watching you
Since you've gone  I been lost without a trace
I dream at night I can only see youre face
I look around but its you i cant replace
I feel so cold and I long for your embrace
I keep crying baby, baby please
Oh, cant you see, you belong to me
How my poor heart aches with every step you take
Every move you make
Every vow you break
Every smile you fake
Every claim you stake
I'll be watching you
Every move you make
Every step you take
I'll be watching you
I'll be watching you
I'll be watching you
I'll be watching you
I'll be watching you

Inte lätt när det är svårt




Dagens trudelutt



(CHER - Walking In Memphis)

Underbar låt, lyssna och njut

Sunday

Söndagen är snart över & i dag har jag mest bara tagit det lungt, blev mycke nördande framför datan och en & annan film :) Blev också en sväng till Björklinge, blev lunch där. Musik har spelats hela dan, men börjar känna en svag huvudvärk nu, så det blir till att knarka alvedon (y)

Börjar längta något enormt till den 15/11, Egypten vet ni ;) Kylan är hemsk! Jag vill bort, känna värmen, sola, bada & allt de där, fyfan va härligt!




 Spola fram tiden?



Bästis

Rebecca du är den bästa!

Du har allt det där som en bra vän ska ha, omtänksamhet, du finns alltid där när man mest behöver dig, du förstår och bryr dig om, när man mår som värst så finns du alltid där och piggar upp, vi har jämt kul ihop och alla minnen med dig är helt galna!

Du är min lilla Korv och det kommer du alltid vara!










Massa minnen med dig sötnos! Dom glöms aldrig & jag hoppas på många fler!

 Korven ♥ Kulkorven

Vi kör väll en dagens?



Topp från gina tricot
jeansleggings från bik book


Skönt + om man ska iväg nånstans så kan man piffa upp det hela med lite smycken och varma och sköna knästrumpor till, de rekomenders stakt! Extra snyggt med ett par höga stövlar till ;)

Dagens partylåt



(Dj Satomi - Castles In The Sky)

Nämen? Det är ju självklart att denna låt spelas förfullt på en lördagskväll!

Staden? yes

Bar iväg till lilla muppsala i dag :p När jag satt i bilen så kom jag & tänka på en sak, jag har typ inte åkt bil på as länge :o Sista gången jag åkte bil, då vare en liten taxi som hämtade upp mig o becca (a) Sen minns jag inte när det hände sist :o Tar mig ju till olika ställen med buss förstår ni ;) men det här ska det snart ändras på! När jag får mitt körkort, då jävlar! vill ni ha skjuts? ja tack? :) Najs o slippa passa en massa bussar och tåg överallt, då kan man åka när man känner för det helt enkelt (y) Jag längtar! Nej nu ska det inte babblas på om en massa annat här inte. Tillbaka till där vi va från början. Tog mig ialf till Uppsala och sen skulle vi till domkyrkan en snabbis, de sög ska jag säga er :p Men en god lunch piggade upp lite, blev sedan bio med familjen "up" har ni sett den? Den va väll rätt bra ialf, lite trög i början, men mot slutet så blev den riktigt bra. Hade ju såklart 3D glasögon på mig, så den lilla barnfilmen vart ändå lite spännande (a) Skönt att bara vara med familjen och ta det lungt ibland och extra bra äre ju när dom bjussar på både bio, mat, godis, läsk och allt annat som hör till ;) Jadu proppmätt eller vad? Är inte så godissugen längre.. Vänta nu.. Är inte jag? helt otroligt!? :p  Jag o mitt " ehm jag tror jag måste ha godis INNAN JAG DÖR" känner ni igen detta? :p äsch då (a)

Nu blire idol eftersom jag inte hann se det igår, upptagen med min lilla becca vet ni :)


Hare


Dagens melodi



(Backstreet Boys - I want it that way)

Fett gammal! minns ni alla discon & allt man va på när man va liten? Då spelades ofta den här låten på skivor som man hade, ojoj minnen!

Jag vill vara liten igen, allt var så mycket lättare då
Men snart 18, då blire skillnad ska ni se, ojoj ;)

Här är allt möjligt? eller hur vare?

Jao i dag blev det tierp mest hela dan? Ja, allt är ju möjligt där? så varför inte ta chansen lixom? :p

Sista skoldan innan lovet, skönt som fan ska det bli! Inget planerat inför lovet ännu, men det kmr säkert någon överaskning sisådär ;)

Slutade vid 2 och tog sedan bussen hem, vände och åkte tillbax :p En kväll i tierp med min lilla sötnos blev det, massa prat? jo gammla minnen såklart! saknar allt de där /:

Tog ialf bussen hem vid tio och nu blir det bara chill här hemma innan det är dax för sängen, ska bli riktigt skönt att krypa ner under ett varmt duntäcke? ao :)

I morgon blir det antagligen stan med familjen, lunch där och bio och en massa annat :)

Skriver i morrn


Puss sålänge!

Dagens låt



(Takida - Reason To Cry)

Så jävla bra!

Jag är så totalt värdelös :)

Hejdär jag ville bara berätta för er hur värdelös jag egentligen är.. Men det kanske ni redan visste?

Aja dagen började med skola och sen blev det uppsala för min del, skulle till tandläkaren. Var där i hm få se nu en minut? :p Allt var perfekt tydligen.. Fixade också lite andra grejer som behövdes göras och sen bar det iväg hemmåt :) Fick sällskap av Tomas på vägen hem, trevlans!

Nej nu känner jag för en varm dusch, höres!

Dagens



(Think twice - Céline Dion)

Think twice before you say something, otherwise shut the fuck up

Rubrik?

Ja jag är jämt så duktig.. Har prov i morgon & har inte pluggat ett skit, de går bara inte /: Fan för de här! go IG go (y) aja får sattsa på omprovet i stället :)
Finns inte så mycket mer o skriva förutom att allting har vänt igen. Alltind va hur bra som hällst där ett tag, men nu kmr de igen all den här skiten är tillbaka och jag vill bara glömma och stänga av alla klagomål, allting, jag orkar inte mer, fattar ni inte? Det hjälper inte direkt att ni jämt o ständigt klagar på mig.. Jag är ju bara ivägen. Jag pallar inte längre, jag bryr mig inte? så snälla ge upp!
Jag är tacksam för alla som har försökt att hjälpa mig ut ur de här, tack ska ni ha, de tröstar :)

Jag finns bara en gång & den gången kmr inte vara länge

Dagens



Dagens låt (Destiny's Child - Say my name) Gammal, men så bra!

Tisdag

Tisdag = sovmorgon, yes! De gillas extra mycket i dag eftersom vi missade våran sovmorgon förra veckan pga ändringar i shemat -.- Men i dag fick man lite extra sömn ialf (y)
Men tröttheten verkar inte ge med sig.. trött hela tiden känns de som :/ Usch jag vet inte vad som har hänt riktigt, pallar aldrig plugga, är jämt o ständigt trött, känns bara som att jag inte riktigt  kan styra över mig själv längre. Allt känns bara fel just nu, vad ska jag göra?


Äsch skit samma, jag lär överleva de här..

Toppen

Här kmr äntligen bilderna från helgens festligheter!











Allt för idag baj!


Dagens låt



"Dancing in the Moonlight"

Gammal och skön låt, finns nånting jag gillar med den, tänk alla gammla Eva & Adam filmer tex, saknar dom tiderna lite grann faktiskt.

Nu ska jag bara lyssna och drömma mig bort från verkligheten en stund..


18/10-09



Memories

Dagens



En riktig chill låt helt enkelt :)

(Forever Young) ja om det bara kunde vara så..

najs

Lördagskvällen blev riktigt lyckad! Blev mycket spelande och en och en annan film, de gillas! Tog sedan ett bussen hem idag och dagen fortsätter med chill och kanske en liten film också, vi får se :)

Bilderna från gårdagen kmr upp lite senare, var så smart så jag glömde kameran /:
Så en liten stund till får ni vänta (a)


Kmr fler inlägg senare, vi hörs!

Tonight

Ja i kväll blire  småpartaj hemma hos min lilla becca :) Blir najs! Kmr lite folk dit och sen får vi se vad som händer ;) Bloggar ju om allt i morgon. Kameran ska med, så det kmr antagligen laddas upp lite bilder här på bloggen också, men ni får vänta se ;)

Nu ska jag göra mig klar, hörs sen!


Idol

Gårdagens idol va sjukt bra! Men Erik äger ju ut alla såklart ;) Gillar temat som dom hade, finns så mycket minnen och starka känslor som väcks direkt när man hör dom där låtarna! ååh /: Men det finns bara en som kan likna Michael Jackson och utklassar alla ;) vissa vet ju vem det är (;



Gissa vilken låt somfår stå för dagens låt?
jo självklart "Smooth Criminal med Michael Jackson" (y)


Finns inget bättre! :D

Sugen?!


Jag är fett sugen? ofc!

Fatta gott med en drink just nu? Alla dom där goda som man jämt får när man är i utlandet, typ varma länder o så? ååh jag vill ha? = OFC! Sen skulle det inte vara dumt med lite godis o snacks heller (a)

Ge mig!

Dagens låt



Ja i dag blev det en riktig pepp låt, det är ju helg förfan! ;)

(Space Cowboy-Falling Down) ja, vad annars? ;)

Och det är äntligen helg gott folk!

Ja helgen har äntligen börjat och jag har redan planer (;

I dag bar det av till Uppsala med Rebecca och Vanya, trevlans! Köpte lite godis o mat sådär (a) Fick även sällskap på bussresan hem, de tackar man för (y)
Resten av kvällen kmr spenderas framför tvn med bla Idol och mkt mera :)
Skönt att ha en chillkväll också sådär ibland, även fast jag tycker att det har varit lite för mycket sånt på sistone. Men det ska det snart ändras på ska ni se (y)

I morgon blir de ju ialf lite partaj hemma hos min kära lilla vän beccis, med några till :) Bloggar mer om det senare.


Nu fredagsmys!

Dagens låt



(The Fray - How To Save A Life)

Den här underbara låten får stå för dagens låt, älskar texten!

Den berör ♥


Skolfoto

Fick hem skolfotona i dag och jag säger bara fyfan! usch va ful jag blev & det är inte direkt bara jag som ska se dom.. Utan alla på hela fucking skolan -.- Men vad gör man inte för att skämma ut sig? :)

Här kmr skolfotot med våran underbara klass ♥



Nu måste jag tagga till provet som kmr i morgon! hoppas på det bästa helt enkelt :)
Har ju inte direkt pluggat så mycket o så, men äsch (a)

Dagens låt kmr lite senare i kväll :)



Dagens låt <3




Minnena med dig är totalt oglömbara, du finns där och kmr alltid finnas ♥

Sämst dag

Min dag har varit totalt värdelös, så beskriver man denna dag, mer kan jag nog inte berätta för det finns inge mer som förklarar dagen bättre än just dom orden..

Jag har ialf börjat umgås mer med dom nya i klassen nu, lämnat det andra bakom mig, känns skönt! Nu ska jag börja om på nytt!


Men jag kan fortfarande inte glömma, fortfarande inte sluta tänka o drömma, du va den där underbara som fanns och finns i mitt hjärta


Dagens låt



"welcome 2 da club" får stå för dagens låt, en riktig partylåt!
 
Massa minnen från när den spelades ♥

Första snön

När man tittade ut i morse så såg man snö!? Blev förvånad över att den kom så tidigt i år, men tydligen så gjorde den det :o
Jag börjar längta lite smått till advent faktiskt, mysigt när det blir mörkt på kvällarna, när man kan börja tända ljus & sitta framför brasan & äta nybakta lusebullar! :D Men det är ett tag kvar tills dess, så jag får vänta helt enkelt.

Dagen började inte så bra /: När vi kom till skolan så fick vi reda på att våra lärare hade kopierat ut ett nytt schema till oss i går kväll och vi skulle tydligen ha haft sovmorgon just i dag! typiskt -.- Så en timme hål till att börja med, yey! Hade sedan engelska då vi fick reda på proven, blev faktiskt rätt nöjd 93,5 av 102 (y) Efter engelskan så hade vi idrott och sedan bild.

Får se hur vädret ser ut i morgon, om snön fortfarande ligger kvar på backen? Vi får vänta o se helt enkelt (y)

Nu Andra Avenyn, seyah! ♥

It's a monday today

Det är måndag och jag är trött, som vanligt?
Jag måste börja släcka och stänga av datan lite tidigare tror jag (a) Men det är ju så svårt att lämna mina små vänner, alla blir ju sociala mot kvällen?
Äsch har ju mobilen (a)
I dag blir det ialf lite plugg och sen chill, blir nog ingen springtur för mig i dag /: känner mig rätt så slut, så i dag får kroppen vila och i morgon så får vi se om jag har laddat upp krafterna, för nya tag!


Nej, nu plugg och sen mat (:

Jag har en liten fråga

Jag har en liten fråga om vad ni tycker om min blogg?

Tycker ni att jag ska ändra den på nå sätt?

– lägga in fler bilder?

– lägga in fler låtar?

– fler frågestunder?

– skriva mer om mig själv?

– skriva mer om vad jag gör på dagarna?

Ja, vad vill ni läsa om helt enkelt? :o

Så nu frågar jag er, vad tycker ni? och vad ska jag ändra på?




Sunday

Och det är söndag igen, sista dagen på helgen, vad ska man göra? jo, söndagar är till för att ta det lungt på efter helgens festligheter ;) Men var va dom? :o
Nästa helg ska det bli drag ialf! ojoj ;) Men jag tycker ändå att denna helg har varit rätt najs ändå :) I fredags så blev de ju Tierp med becca och grabbs och i lördags fixade jag lite här hemma, som verkligen behövdes!

I dag blire en springtur med pappa och sedan chill tror jag, vi får se helt enkelt ;)




Gammal partylåt ;)

Frågestund!

Nu får ni passa på & fråga mig nånting ni alltid har undrat över :)




Fråga på nu! (;

Lördag

Kom ut på en härlig springtur i dag också, men va lite lat så sprang bara halva vändan (a) Det är ju helg förfan! (; Sedan fick jag nå ryck? :o Började städa mitt rum som inte har gjorts på evigheter! Skönt att det är klart nu ialf :) Tog sedan en skön dusch, la en hårinpackning + en ansiktsmask :) Nu känns de bättre :D 



people change, things go wrong, shit happens, life goes on


Najs kväll

Drog in till Tierp en sväng med Rebecca, vandrade runt lite där tills det blev en massa prat i busskuren :p Efter ett tag så hörde man någon ropa : Becca!? Lollo!? Då vare Robin och hans vänner som kom vandrande :) Umgicks sedan en stund med dom, Roliga grabbar de där (; tog bussen hem vid tio och sen vare bara toan som väntade (a)

Nu äre dags för fredagsmys? nej sitter ju här i min ensamhet  /:

Tierps marknaden

I dag så vandrade jag runt lite på marknaden efter skolan, blev lite godis sådär, Fast jag egentligen inte fick /: Men det är fasktiskt inte marknad så ofta, så jag unnade mig lite grann (a) Blev sedan en springtur och det känns verkligen i benen nu! Jag har varit duktig med andra ord (;

I morgon äre fredag igen, skönt!

Vi hörs!


Hey




Nu jävlar!

Dagen har gått ganska så bra förutom att jag har varit trött typ hela dan och inte kunnat koncentera mig, men det ska bättras på! Kanske också beror lite på all den onyttiga maten jag har ätigt den senaste tiden, ångest!
Nej nu jävlar ska vi börja om från start igen!
 
När jag kom hem så började jag med att ta på mig springskorna och va ute o sprang en vända, riktigt skönt! Det va länge sen sist nu och jag hade faktiskt glömt bort den där härliga känslan som man får i benen efteråt, som verkligen visar att springturen har tagit lite på benen, älskar't!

Nu jävlar ska det bli hårdträning och nyttig mat igen! Usch på allt äckel som jag har ätigt den senaste tiden :( Sista snickersen blev idag! (hoppas bara jag kan hålla det här nu) Jag ska klara det här!

Önska mig lycka till :)



En tisdag

Skolan rullade på som vanligt. På idrotten så fick vi b.l.a klättra klättervägg, hur kul som hälst! Gick bättre än jag hade förväntat mig, klarade både bana ett och två (y) trean gick lite sämre (a) Vi hade också bild då vi mest gick igenom olika saker och fick börja jobba lite smått där på slutet :p Hade också datorkunskap, svenska och engelska. Skönt att en långdag är avklarad, tack för det (:

Nu har jag precis kommigt ut ur duschen, skönt


I morgon väntar en ny dag med nya tag :)

En måndag

Dagen började med dom individuella valen, det vill säga färg och form för min del :) Gjorde figurer i lera, riktigt skoj faktiskt! Hade sedan svenska, då vi skulle leta och slå upp ord, inget vidare /: På engelskan så fick vi träna till provet som ska göras i morgon, usch o fy på de! Sista lektionen matte, då vi hade matte test :p O de gick åt helvette (a)

Nej, nu ska låtarna spelas o tankarna få spolas om och om igen, jag saknar't /:

En helt vanlig söndag

Söndagar är som en slappdag för mig, skönt att bara ta det lungt efter en aktiv helg (;
En sliten Louise sitter nu här och bloggar och tycker att det inte skulle sitta fel med en dusch, en bastu + hårinpackning och ansiktsmask för att frächa upp sig lite och bara ta det lungt o slappa! Det är det söndagar är till för enligt mig (a)


Nu ska det bastas o grejas vi hörs!


Hörde jag fest eller?

Tjau

I går bar det av till Norrtälje med Rebecca, träffade lite folk där och det va riktigt trevligt tills regnet kom..Så planerna drog :p Men lite drag blev det ju ialf! :) Vi bestämde sedan oss för att dra hem till Rebecca där det va kräftskiva (; Men på tåget så messade Robbin och ville att vi skulle komma dit, så vi drog till Tierp i stället :p Träffade lite folk där o partjajade lite (a) Taxi hem sen då? Eller hur vare? (;
Fortfarande lite drag hemma hos becca så vi hängde väll på där en liten stund, sen sängen. Tror det aldrig har varit så skönt att krypa ner i en säng nångång, fyfan va man frös efter allt regn /:

Men najs kväll vare, måste göras om? ofc (;

tagganuförfan!

Hörde jag fest eller? (;

Ja som sakt i dag så drar jag och Rebecca in till norrtälje och träffar lite folk där och partajar lite med dom ;D
Det blir najs! Får se om det blir övernattning där, hemma eller hos min lilla becca :p

Mobilen är med om ni vill nått! messa på bah (;



Nu drar vi!

Mina låtar som ligger i topp just nu!










Dags för fredagsmys!

I dag så tog jag två tåget in till Uppsala med Ebba :) Hittade en svart kofta, bra o ha till allt lixom (y) Hittade också ett par skor :) Begav mig sedan hemmåt.
I kväll blir det nog bara mys här hemma tror jag (a)

I morgon bär det troligtvis av till Norrtälje på partaj ;) ojoj! taggas här hemma görs de förfullt! ;D




Perfekt till kvällsfika! Fil, bär,russin och myssli (: Jag gillart! ;D

Nu är det slut på veckan, dags för fredagsmys! (a)


Staden

I dag blev det Uppsala med Rebecca, Felicia, Vanya och Jennifer :) Kollade b.l.a skor, mössa, vantar, halsduk och lite annat inför vintern! Det börjar ju bli så kallt på mornarna, så det lär snart behövas, brr!  Får se om det kanske blir stan i morgon igen, behövs massor! (a)

När jag kom hem så blev det en varm dusch, skönt!
Ska snart bänka mig framför idol med en varm kopp te och en filt! (:


I dag fyndade jag ett par jeansleggings och ett par strumpor (snyggt o ha till bla stövlar) (y)



Mina inköp för dagen (y)

checkar ut: hejhopp

RSS 2.0