måste det vara så kallt?

Hejsan, här sitter huttrande lilla Louise o fryser! /: måste det vara så kallt? Vinterjackan har ialf kommigt till andvändning nu (y) När det är såhär kallt på mornarna så går det inte helt enkelt, så nu får den börja komma ut o känna kylan den också, ett + på de! (: Nu längtar jag till julen o alla julklapparna, för dom lär behövas nu! :o Studiebidraget har precis kommigt o jag behöver massor!? hur ska det räcka? :o Jag får välja ut det viktigaste helt enkelt (y) Sudiebidraget måste verkligen höjas! (a)

Denna månad går studiebidraget åt till:

Vantar
mössa
halsduk
skor

 
plus lite annat som också behövs inför vintern!

Stan i morgon ohja! (;


Det gör min dag

Dagen började med skola som vanligt, hade svenska, engelska, idrott och bild i dag :) Lyckades precis hinna med 2 bussen, så det va najs o komma hem lite tidigare (;

Vi har både engelska läxa o matte prov i morgon o jag har inte pluggat, som vanligt antar jag? /: Jag måste! men pallar inte :( Får se hur det går helt enkelt..

I dag blir det Idol o Andra avenyn, det piggar upp!
Tack för det! det lär behövas..



Jag hoppas verkligen på det här nu! <3
over and out


Roa mig någon?

Inte hänt så mycket i dag, bara skola hela dan känns de som /: Skulle egentligen till skolsköterskan i dag, men det blev inställt för hon va sjuk /: så vi får se när jag får ny tid o får bege mig dit igen. Måste egentligen plugga en massa matte i dag, men jag pallar seriöst inte :( usch måste skärpa mig! I dag så får ni roa mig i stället (y)

Msn? fråga mig :)


Puss på er nu!

Dancing in the Moonlight



The memories come again

Bättre sent än aldrig

Dåligt uppdaterande i helgen, men nu kmr äntligen ett inlägg!

I fredags så begav jag mig först till Uppsala för lite schopping (a) Lyckades skrammla på mig ett armband, nagelack, parfym, sminkbortagningsmedel + nagelackbortagningsmedel, efter den lilla rundan på stan så begav jag mig hemmåt. Mot kvällen kom det lite folk hem till mig, blev sedan film och massa prat som vanligt (a)
I lördags när alla hade åkt hem så begav Vanya och jag oss mot Uppsala, mötte sedan Rebecca i stan och begav oss sedan vidare mot Norrtälje för att sedan träffa lite folk där :) Blev sedan en nattpromenad under en upplyst stjärnhimmel, tack för en mysig kväll :)

I morgon så blir det till att gå upp tidigt igen då, ojoj hur ska det här gå? äsch man får väll hoppas på det bästa helt enkelt (y)

Bilder från helgen kmr ska ni se :)

Minnen från sommaren 09 <3



Gräsö



Öregrund



Gräsö



Öregrund



<3



Midsommar



Midsommar



Uppsala



Skolavslutningen



Våra filmkvällar



The voice



The voice



Simon



Simon



Skolavslutningen



Kusin

Det har va några minnen från sommaren 09 <3

Finns sjukt många mer! Men allt finns inte på bild tyvär /:

Sommaren 09, bästa sommaren i mitt liv! <3


Uppdaterad

Ja ett nytt inlägg kom i dag (y) Inget igår, jag vet /: Men jag orkade inte helt enkelt.

I går så va det sista dan i skolan, eftersom vi har studiedagar nu torsdag, fredag! riktigt skönt faktiskt, så denna helg blir en riktig långhelg! :D I går så träffade jag mina små sötnosar, tack för en trevlig kväll och en bra start på ledigheten!

I dag så har jag kollat på film med Linn nästan hela dagen, hon fick för sig att komma hit, så filmtittande har det blivigt kan man säga! Orkade inte göra nått annat helt enkelt (a) lat? jag vet.. Usch på mig! Men lite senare i kväll så ska jag ta mig i kragen och komma ut o springa lite, jag bara måste! Sen så blir det Idol och film med pappa :)

I morgon så kmr kanske mina små sötnosar hit, hoppas på en lyckad kväll people! (;


Nej nu väntar joggingskorna, dom ska andvändas i dag, ett måste!

Tisdag = Andra Avenyn

I dag så bar det inte av till Uppsala ändå, eftersom dom inte kunde ge sprutan just den tiden jag skulle komma in till Uppsala /: Skönt, men ändå jobbigt eftersom jag ändå måste ta den sen /: Kom ialf hem tidigare och senare i kväll ska jag lana Idol o Andra Avenyn (a) Det blir najs (; Nu måste jag kolla igenom engelskan en gång o sedan blir det en varm dusch tror jag :o Fryser som fan! Usch att det måste vara så kallt jämt! /:

Värm mig? (a)

Godissug!?

I dag bar det av till stan med Rebecca och Frida (y) Träffade även Vanya och Jennifer :) Blev en rundvandring på stan och även massa godis såklart (a) Usch måste verkligen sluta med mina godis inköp, har egentligen inte råd med allt godis som jag köper! Det bara blir :( Måste verkligen börja spara lite på mina pengar nu! Godissuget måste släppa! Men det är ju så otroligt gott! :o Gaaah! men usch usch :)



Nu ska jag verkligen försöka vara nyttig resten av veckan!
Får se hur det går med det (a)


En rubrik?

I dag så har jag bara tagit det lungt och då menar jag verkligen lungt! Åkte en sväng till Tobo o träffade Vanya och Rebecca en stund och vi satt och pratade av oss lite med varandra, skönt! Har känt mig väldigt nere under helgen /: Alla minnen har kommigt upp igen och vad äre man säger? " memories never die" Det är så sant så! Usch jag måste verkligen komma över det här nu, men hur? När man blir påmind dagligen.. Nej usch nu ska vi vara positiva här! Vill inte sitta o deppa ner mig här på bloggen, kul för er o läsa om mina problem? nej usch på mig!
I morgon så är det måndag och skola. Men den här veckan händer något spec? Undra vad det kan vara? Jo, torsdag och fredag så är vi lediga! ja, studiedagar gillar vi (; Den kommande helgen ska det bli partaj har jag bestämt! ;D

Tipsa mig om fest bah! (;

19/9 - 09

I dag så har jag varit ut på en promenix och sedan bar det av till Björklinge för lite mat (: Nu är man proppmätt! :o Attans! :p

I kväll blir det film och mys framför Tvn. Har varit lite för mycket lugna helger nu asså, nästa helg då jävlar! Nån som vet ngn fest eller så? (a) Jag ska tagga hela veckan bah (h) Nästa helg ska det bli drag har jag bestämt! (; 






Börjar redan nu! (;

Lust o hänka? (;

Fredag och helg!

Dagen gick fort och efter skolan så träffade jag Linn en snabbis, för att göra klart vårat arbete och det gjorde vi ockå, skönt! Snodde sedan Linns moppe och åkte hem till Ebba och hälsade på henne en stund, sedan bar det av hem till mig (:

I kväll blir det mys framför Tvn, framför en film (y)




Helgens låt!

Ha en trevlig helg nu allisammans! :D

En torsdag

I dag äre torsdag vilket betyder att vi bara har barn o fritidsämnen (y) I dag hade vi hälsopedagogik + 2 timmar Uls :D Riktigt roligt!

I dag har jag även varit duktig och lagt en ansiktsmask och även gjort en hårinpackning :) I kväll ska jag fortsätta att kolla på Idol och överlevarna, ojoj va bra det är! (:


Nu fattas bara helgen!
One day 2 go (;

Skolfotografering

I dag så hade vi både skolfotografering, engelska läxa, matte diagnos + 2 timmar hål -.- Ja vad säger man? Bästa dan i mitt liv? Nej, uusch på det här!  Det blev det värsta kortet på mig någonsin och det skulle jag inte bry mig så värst mycket om, om vi fortfarande gick kvar i Örbyhus. Men nu när man går på gymnasiet så är det en annan 5a.. Men man får se det positiva i det hela, ett år till nästa foto! Är ändå ett tag kvar till dess (a) Då får man börja oroa sig igen (a) och hoppas på ett bättre foto! (:

I dag så har jag nördat mig framför 2 and 1/2 men, lyxfällan, Andra avenyn för andra gången + överlevarna (a) Kalla mig nörd och jag bryr mig faktiskt inte (a)
Mysigt med film när det börjar bli mörkare på kvällarna och när kylan kmr + att det är riktigt mysigt med höst!
Börjar längta lite på att löven ska ändra färg och falla nu! Man brukar ju så så vackra bilder då (a) Så släpp taget nu o börja falla!



Puss på hösten <3

What can I do to make you love me



Grymt gammal låt, men det finns nånting jag gillar med låten och texten, sjukt bra! Låten får en o minnas och tänka efter, det behövs!

What can i do 2 make you love me? </3

Tisdag = Andra Avenyn

Hejsan i dag är det tisdag och Andra Avenyn! (; Ska snart sätta mig ner och kolla på dagens avsnitt och i kväll blir det till att kolla på Överleverna (: Nu sitter jag här och lyssnar på massa gammla låtar här i min ensamhet och tänker på allt som varit, rätt skönt, men ändå ensamt /:

I mogon så blire ialf skolfotografering, kmr bli lika ful som vanligt /: Men som tur är så händer det bara en gång om året!


 

 



Nu Andra Avenyn!
Puss påre
!

Jag vill också lyckas




Ge mig kunskaperna att lyckas?

Staden

Skolan rullade på som vanligt, fick gå lite tidigare från matten för att hinna med tåget till Uppsala (y) Jag fyndade faktiskt lite i dag (a) Ett par jeansleggings och en kofta, fyllde även på mobilen med lite money (y) Men nu är jag pank.. igen /: Men snart kmr en ny månad med nya pengar (a) ojoj (; behövs en massa grejer! så vi får se hur pengarna räcker helt enkelt x) Dom räcker aldrig /: Höjning av studiebidraget ffs! och den här månaden kmr de bli kris! :o men men sånt är livet..

I kväll blire film! (överlevarna) så jävla bra! (:
Nån som har sett den serien, eller ialf några avsnitt?


Pusspåernu! <3

Kulturnatten

Kan bara säga att Kulturnatten igår va suverän! (; Tog tåget in vid 6 och sen blev det att vandra runt på stan? el snarare trängas fram på stan :p Massa people överallt! Riktigt kul, massa man kände igen och hälsade på :) Vid 9 så begav vi oss mot botaniska trädgården där vi kollade på en eldshow, riktigt häftigt och varmt och skönt va det där (a) Som sakt det va ju inte direkt varmt igår, så det va ju såklart ett + att stå där (a) Tog sedan tåget hem till becca vid 2 :)

I dag så blir det chill framför en film, mys! (:

hejs


Kulturnatten!?

Tjaba alla glada people!

I dag äre kulturnatten så nu hoppas jag verkligen att ni ska dit!  Jag och några till åker in mot kvällen och höjer stämningen lite åt er (; Det kmr vara massa folk där och säkert många som man känner igen också :)




så nu äre bara o tagga inför kvällens festligheter! (;


I morgon då jävlar (;

I dag så har man chillat i Tierp med becca (; Fett med status x) Ja som sakt vi har ju ett roligt liv? Men vad ska man göra när man inte har nått o göra? Jo sitta o chilla med sin bästa vän o prata massa minnen! Det är faktiskt riktigt mysigt i bland :) Men i morgon då jävlar ska det bli ändring på chillandet! (; För er som har missat det så är det ju självaste kulturnatten i morgon! Det kommer vara massa folk i Uppsala och antagligen massa folk som man kommer känna igen? :p Jo men hörrni vi kanske ses där? :)

Nu ska jag tagga inför i morgon! Puss på er!

snart helg

Ja, i dag har det varit en lungn dag, mest bara suttigt o diskuterat med klassen om olika arbeten o så, riktigt skönt med en lungn dag!
Sen jag har kommmigt hem så har jag försökt att plugga lite eftersom vi har prov i morgon, har inte gått så bra med det ska jag bara säga /: Usch jag måste verkligen skärpa mig! Dom här tre åren ska jag klara! Det bara e så (;

I kväll blire film och så SKA jag läsa igenom det viktigaste till provet ialf (y)
I morgon blire Tierp? och på fredag kulturnatten!

Tagga inför helg nu förfan!

090909!

Ojoj vad tiden går fort! Redan inne i september :o Snart äre ju jul och allt. Längtar lite faktiskt (a) Tänk va mysigt! Det är kallt ute och helt vitt på backen och så sitter man inne framför brasan med en varm kopp te och massa pepparkakor! Allt julpyssel, julklapparna, julgranen, när man bakar julgodis och fixar allt inför julen och inte minst den härliga känslan! Men nu ska vi inte längta för mycker heller. Vi måste ta vara på den lilla värmen som är kvar nu! För sen i vinter så vet jag att jag kommer klaga på kylan :p Brukar bli så (a)



Nog snackat om julen. Dagen har gått bra i dag och jag ska bara säga att jag verkligen gillar mitt individuella val! (bild och form) Riktigt bra lärare och så har man såklart riktigt kul på lektionerna :) Slutade vid fyra i dag /: Lite jobbigt faktiskt eftersom jag hade grymt ont i huvudet, men det blev ialf bättre efter några avedon (y)


Nej nu blir det film :) Pusshej <3

I miss you, it's true



Jag vill också kunna vara stark, orka och bara känna mig lycklig! Det va jag med dig
Vad har jag gjort? Hur tänkte jag? Jo jag va förvirrad det minns jag.. Jag visste inte vad skulle jag göra? Sen blev det som det blev.. Grymt ensamt /: Jag va så mycket starkare med dig i min närhet, så mycket lyckligare /:

I miss you bby <3

Come again

Mår lite bättre i dag ialf (y) Förkyldningen har blivigt bättre, nu är det bara det sista som ska bort! Var till stan i dag och kollade lite, men hittade tyvär inget /: Får åka in nånting i veckan eller så får jag ta det senare helt enkelt :p Behöver lite linnen och koftor, hoppas jag hittar det nästa gång jag åker in, behövs verkligen nu! I morgon är det skola igen, bara att kämpa på som vanligt och i morgon så börjar dom individuella valen också så ingen sovmorgon i morgon inte :p

Kan inte allt bli som förut? Allting va så bra och jag kände mig omtyckt för en gångs skull, men nu rasar allting ihop, allting är som det va innan jag träffade dig, jobbigt, tungt och ensamt /:


Jag saknar allt och inte minst dig <3
come again! and make me happy!



sjukling

Ja nu är man förkyld plus att man har feber /: Får bli en lungn helg helt enkelt, skulle annars ha dragit till Tierp i dag och gjort massa annat, men nu får jag bara ta det lungt och se till o bli frisk till nästa helg för då jävlar! (; Får ta igen allt som jag missar nästa helg helt enkelt (a)

Hoppas ni andra är friska om inte krya på er nu! :) <3


Ledig, skönt

I dag va våran klass (bf09) lediga :D Hur skönt som hällst! Fick äntligen sova ut, har ju haft lite problem med sömnen på senaste tiden med tanke på min förkyldning, men nu fick man äntligen sova ikapp! Precis när jag hade vaknat och gjort mig klar så kom Linn och hämtade mig med moppen och vi drog vidare hem till henne där jag körde en runda, fortsatte sedan vidare till kristina och hämtade upp henne. När vi kom fram efter en rolig färd med tre på samma moppe varav jag fick sitta på det där lilla flaket, ni vet där man kan ha en box med grejer? Satt ialf där o höll i mig för att inte åka av (a) Kollade sedan på film och sjöng singstar :p

I morgon så är det sista dan och sen helg! Denna helg måste det hända nå kul :D
 Vad ska ni hitta på? (:




Vi hörs pusshej <3

R.Kelly The Worlds Greatest With Lyrics



Den här låten väcker känslor och påminner om dig

Jag kommer aldrig glömma  </3

Allting förvirrar , killar är skit

Dan började bra, men slutade dåligt

I dag hade vi Arbetsätt och lärande, arbetsmiljö och säkerhet, engelska och matte. Dagen segade sig fram men nådde sitt slut tillslut (y)





I dag kom jag på hur mycket jag saknade dig, I dag kom jag på att jag inte gillade dig, I dag förstod jag, efter det blev jag helt förvirrad :s

You don't know what you got until you missing it a lot, ja vad säger man? Man vet inte vad man har förän man har förlorat det /: </3


Du är saknad <3

Det är över..

Dan har gått hur bra som hälst i dag (y) Inte så bra att jag skippade sisa lektionen, men det ska inte göras om igen får vi hoppas (a) Har gått dåligt med pluggandet i dag, det behövs verkligen nu eftersom vi har ganska så mycket att stå i, har haft världens huvudverk och så har jag blivigt förkyld på köpet, jippi -.-
I morgon blir det sovmorgon, skönt! :D

Tog slut med killen i dag också /:



16/7 - 09 - 1/9 - 09

Nu är jag ensam igen /:

Nej nu ska jag knarka halstabletter och alvedon!


RSS 2.0