@ Frankrike!

Kom hit som en blekfis & kommer förmodligen hem som en neger!

Det börjar ta sig nu, brännan sätter sig & jag mår finfint här bland alla palmer @ hav!

Älskar denna värme & detta paradis!

Hejdå Sverige! Hej Frankrike!






Nyfiken prick! Ses om drygt en vecka!

Dagen innan sådär!

Har varit i stan idag med mina pinglor, kom hem med en ny mascara & lite sexiga trosor ;) Kikade runt på en massa ställen för att hitta en mysig & skön byxdress till utlandsresan, men hittade ingen som passade bra, har ni några tips?

Nu är det fullt upp här hemma, ska lämna iväg ninis snart & sen är det packning för fulla muggar, kontrakt ska skrivas på & det är folk överallt! Det blir alltid såhär, massvis med saker som ska hinnas göras innan man åker, men snart så!

Åker tidigt i morgon bitti, planet går 09.30 från Arlanda så blir en tidig start i morgon! Frukost på Arlanda, yesyes! När vi kommer fram till Frankrike & möts av värmen så blir det lunch på hotellet där resten av familjen har fixat en god lunch åt oss, sedan blir det rakavägen till stranden!

Ska försöka bli en riktig brunis!

En väldigt massa

Söndagen spenderades i stan med min underbara vän Kristina, åt på Kina Garden, så jävla gott! Tog om tre gånger + efterrätt & så testade jag på sushi för första gången & jag höll på att spy.. aldrig mer!

Kollade även på South Park på bioduken & tog det chill, najs att få träffa henne innan jag åker!

Tidigt i måndags drog jag & älskling till Storstan för att träffa hans bror Fredrik & hans flickvän Andera, kikade stan hela dan & åkte båt. Kollade även på film på deras enorma bioduk med sourond ljud, såg "låt den rätte komma in" Riktigt äcklig film, men bra handling, sevärd tycker jag!

Idag har vi gått längs vattnet & åkt en massa tåg & buss känns det som, men nu är vi hemma här igen! Gäller ju att komma hem i tid eftersom man är kaninvakt, riktigt duktig sådan må jag säga!

När en kanin får vara ute & springa fritt på gården, gräva & äta maskrosblad & sedan få en helt ren och städad bur med rent vatten, ny mat, rena matskålar och en massa godsaker som äpple, gräs & maskrosblad och även massa sälskap så är den rätt nöjd eller? ;D




Molly <3

Till en snäll vän

Vi tar snart oss in till stan by car, träffar Kristina där & sedan blir det chill!


Film, äta ute & kanske kika i affärer står på schemat!


Det tar sig!

Kollade på en riktigt häftig rulle, skyline! Dåligt slut dock, men älskar efekterna, spec när man har surround ljud & en grym bas!

Har haft en riktigt mysig lördagskväll med god mat @ pappa, blev jasminris med curry, riktigt hett må jag säga!

Även ätigt massa godsaker & bara myst med min älskling & även pappsen fick vara med på ett hörn.


Ps, packningen börjar ta sig nu, lite mer i morgon som ska slängas i & sedan tar jag resten på onsdag!


Snart bär det av till utlandet!

Har packat ihop allting hos älskling nu som jag ska ta med mig hem. Blev en massa sommarkläder såklart eftersom jag åker om fem dagar! Ska åka hem strax & då blir det myskväll med pappsen & älskling eftersom jag är lite sliten sen igår.

Ska även börja packa smått idag eftersom jag åker till sthlm på måndag så måste detta börja fixas!

Jag är så nyfiken inför denna resa, ska bli så underbart med värme, speciellt nu när det är så tråkigt väder här i Sverige!

Så jävla najs kväll! Ni två <3

Fick mig en sjukt najs kväll!

Det hela började med taggande hos Kristina, fick pröva på en ny sminkning av profset kristina! Röda läppar & en snygg tutch på ögonlocken. Vi fixade oss ialf där & taggade smått tills Ivan kom då vi begav oss vidare Sunnersta!

Det var sjukt mycket folk & en massa bra musik som spelades! Last friday night med Katy Perry, spelades en hel del & jag kommer alltid tänka tillbaka på den här kvällen när jag hör den låten, minnen! Att bli bjuden på dricka är inte heller helt fel! Dock så får jag inte börja dricka än, men älskar ändå generösa människor, ni är guld värda!

Kvällen i Sunnersta avslutades dock med att polisen kom eftersom grannarna hade dringt och klagat på våran höga ljud nivå (a) Så alla fick dra, fanns ingen buss som gick tillbaka till Uppsala just då, men eftersom alla var tvugna att ta sig ut ur huset så var hon som höll i festens bror snäll och skjutsade oss tillbaka till stan, tackar för det!

Fortsatte sedan kvällen på Etage, kerioke sjungande & gratis dricka för mina små vänner av den chysta killen som hängde vid baren :P Riktigt najs var det!

Avslutade kvällen på donken med fyllekäk & tog sedan sista tåget hem till älskling!










Vi tre! <3


Frågestund avklarad!



- Vilken skola går du på?

- Svar: Jag går på Högbergsskolan i Tierp :)

- Vad fick dig att välja just den linjen?

- Svar: Går Barn & Fritid och valde den linjen mestadels eftersom jag älskar barn + att det är många bra kurser som kan vara till mycket nytta i framtiden.

- Vart tillbringar du mest tid på dagarna?

- Svar: Hemma hos min pojkvän skulle jag tro!

- Vad gjorde dig till den du är just nu?

- Svar: Svår fråga, men mycket handlar nog om vad jag har varit med om & vad jag har gjort i mitt liv, vill minnas dom bästa stunderna & försöka leva upp till att dom händer igen!

- Vad fick dig att ha en blogg och vad får du all "bloggkänsla" ifrån?

- Svar: Började blogga år 2008 & just då var det nog mest för att skriva av sig & för att minnas allt jag har gjort ända sedan dess, har hållt på ett bra tag nu & det är nog just för att minnas vad jag har varit med om under dessa år. Bloggkänslan kommer då & då, beror lite på när jag har lust att blogga eller inte.

- Varför heter du just Louise?

- Svar: Mitt namn valde mina föräldrar just för att det passar i både England & Sverige eftersom min pappa är Engelsk & min mamma Svensk så ville dom kombinera detta.

- Gillar du att ha sex?

- Svar: Klart jag gillar det!

- Är du ofta kåt?

- Svar: Beror på om jag är med Kalle eller inte ;)

- Är du rakad?

- Svar: Bra fråga, du får komma & kolla vetja!

- Vad heter du i mellan namn?

- Svar: Elizabeth efter min farmor :)

Fest, jao!

Fixar mig smått innan jag beger mig till Uppsala, där blir det taggande & fixande innan det är party som gäller!



Outfit för kvällen




Dessa är några saker jag andvänder mig utav innan jag beger mig iväg

Ikväll ska musiken skruvas upp på max, nu kör vi förfan!

Vild & Galen!



Ibland blir jag vild & galen som en vild tiger i bråk! RAWH!

Planerna är smidna!

Fredag - FEST!
Lördag - Myskväll hemma med pappsen & kalle
Söndag - Sköta om min skrutt & packa
Måndag - Sthlm
Tisdag - hem från Sthlm & Körlektion
Onsdag - Packa & mysa med älskling i mängder!
Torsdag - Frankrike, ohyes!


Hur ska jag hinna med allt?

Hade en riktigt mysig kväll hos Ebba, spelade wii, sjukt kul! Både att se hur dom andra ser ut när dom spelar och att spela själv! Träningsvärk efter att ha flaxat som en fågel (a) Kollade även på en sjukt bra film, romantik du vet? Tårarna rann..

Nu sitter jag hemma hos kalle & planerna smids, fullt upp nu! Resan närmar sig & packningen måste göras, där emellan ska det hinnas festas, umgås & annat!

Skriver senare när allting är bestämt!

Hur ska jag hinna med allt?!

Sleep over

Beger mig snart till station för att möta upp Ebba, sedan kilar vi vidare hem till henne.



En sleep over helt enkelt! Saknar min Ebbis!

Ebba?

Nu drar jag till Tierp, träffar kanske min Ebbaplutt senare ikväll, hoppas på detta! Isf sover jag i Vendel inatt hos henne!

Nu ska jag skynda mig innan bussen går, skriver mer sen! Pusspåer!


Snart är min pluttis här!



Älskar min söta skruttis! <3

Nr 1

Igår blev det badande hos beccis, sedan begav vi oss till Uppsala hela gänget trots det dåliga vädret! Vi myste runt i Stadsparken tills det började regna. Jag, kalle, patrik & sara begav oss till Tierp och hem till Patrik, det bästa under hela dan! Kollade på en serie, vissa drack, åt en massa gott & hade sjukt kul! Dock var jag väldigt trött, hade inte fått sovit ut på länge, men detta höll mig igång ändå! Kom hem sent & sedan var det bara hopp i säng & mysa med älskling tills man somnade, skönt!

Har köpt en massa nytt som jag inte hunnit visa er än, men det kommer! Fick med mig hem ett överstrykningslack, ett grönt nagellack & två linnen, rosa & grönt! Riktigt nöjd med mina köp får jag säga!

I morse fick jag äntligen sova ut, så nu är jag pigg igen! Vi myste hela morgonen tills jag åkte hem, ville hem eftersom syskonen & mamma åker iväg till Frenkrike på torsdag & ville träffa dom innan dess! Kalle kommer även hit senare ikväll & då ska vi bara ta det lungt & vara med varandra, mys!

Tills dess ska jag ha en "sköta om sig själv" dag!




Myskläder på!




Fixade naglar!



Det närmar sig, snart är dom slut!

So cool in the pool!

Poolbadande hos Rebecca nu!



Nu ska det plaskas!

Planer!

Vart en roligt & chill dag i Uppsala med becca, feffe, Kristina, sara & patrik! Vi chillade vid bryggorna i Stadsparken, åt en massa gott & planerade en massa!

I morgon blir det bad hos becca under morgonkvisten, sedan Uppsala & Ekonomikum! Massa folk som ska dit, blir grillning & drickande, dock inte för min del, men blir säkert kul ändå!

Nu är jag trött, soooova!

Hinner inte blogga!

Kvällen i Uppsala vart otroligt najs! Vi hängde runt i Stadsparken & på Ekonomikum, vart även Kalas för min del, kvällen avslutades galant med superbra folk!

Igår åkte jag hem & hämtade lite mer kläder och skit eftersom jag alltid är hos älskling numera! Mot kvällen grillade vi hos Linus med lite folk. Bestämde oss sedan för att cykla till PP och det gjorde vi! Jag, kalle, Linus & Fille!

Nu ska jag in till uppsala för att chilla med mina brudar, tjao!

Uppsala nästa!

Nu ska jag träffa mina chicks!



Inviga sommarlovet, underbart!

En underbar avslutning!

Fin sång & roliga uppträdanden, nästa gång jag kommer tillbaka till skolan går jag sista året & får äntligen ta min student nästa sommar!


Minnen från förra året!

Nu taggar vi sommaren 2011, vi ska göra denna kväll till den bästa!

Dagens & kvällens planer

Beger mig till skolan för skolavslutning, fika & kramas med lärarna innan sommarlov!

Kvällen spenderar jag med härligt folk i Stadsparken & kanske vid Ekonomikum, vem vet? Vi får se vad denna kväll erbjuder helt enkelt!

Nu ska jag fixa & trixa här innan jag beger mig iväg!

Dagens outfit för skolavslutning!



Lite sommrigt sådär! Tar även på mig en spettskofta till, för att piffa upp det hela!

Ikväll bär jag min svarta kiol & blommit upptill!

Hoppas denna fot blir bättre nu, annars jävlar!

Missar två helger pga detta, riktigt illa asså! Men nu ska den bli bra!




Så här såg det ut när det var som värst!

New stuff!



Svart väska - Bra till krogen!
Blått nagellack - Fint till sommaren!
Blommigt linne - Hett i sommar!
Klistermärken - Fint att dekorera naglarna med!

En dag med Josefina!

Vart en tripp till Gävle idag med Josefina, fyndade en liten väska som man kan ha på krogen & kom även hem med nya nagellack & klistermärken till naglarna! Jag handlar för mycket, så är det jämt!

Men kul hade vi tills Robin förstörde det mesta.. Surt som fan!

Nu håller jag på och fixar med kläderna jag ska ha inför i morgon! Puss på't!

Antibiotika

Nu har jag börjat min medicinering, det som suger med Antibiotika är att alkohol inte får förekomma under den hela precessen, vilket suger hårt! Men jag måste ta mig samman & kämpa nu, det här ska bli bra så det så!



Får bli en vit helg för min del, men ska försöka att ha så kul som möjligt ändå, med mina bästa brudar! Fjortisfylla med energidryck? juppjupp!



Nu ska jag trösta mig med godsaker, får bli nyttig kvällsfika! Räkor med aioli & baguette!

Plask




Hoppas på en dag i morgon med bästa Rebecca vid poolkanten!

Mums!

Kom hem med ett nytt blommigt linne, jag har verkligen fastnat för prickar och blommor, så snyggt inför sommaren!

Har även haft en underbar dag med mina tjejor nere på stan & nu har verkligen räk, baguett & aioli blivit min nya favorit! Sjukt gott att äta på sommaren, även grillat är underbart!



Jag är så glad att sommaren äntligen är här & att mitt sommarlov äntligen har börjat!

Tjabalabala

Beger mig till Uppsala, tjao!

Sommarlov!

Nu har jag äntligen sommarlov! Vad kan denna sommar bjuda på mån tro? En massa galenskaper!

Igår var jag som sakt i uppsala med mina brudar, stadsparken är ett måste, med jordgubbar & cider!



Detta väder är underbart & det ska denna sommar även bli!

Frågestund, let's get biiisey!



Många som har frågat & vill att en ny frågestund ska komma upp här på bloggen.

Här har ni den, fråga precis vad ni vill så lägger jag upp svaren om några dagar!

HÅLL UTKIK!

Uppsala med bästa

Beger mig snart till uppsala med bästa Rebecca & några till, har saknat min pillinutta en gnutta!



Stadsparken & bra flickor tummen upp!

Akuten

Idag har jag & kalle bakat en riktigt god kladdkaka & även hunnit åka till Tierp & vara på akuten.. Inte så kul när man knappt kan gå.. Men nu hoppas jag detta blir bättre snarast!

Nu ska vi bara äta en massa god mat här hos kalle & ta det lungt, värmen tar slut på en!



Jag känner mig fri & villig med mitt sommarlovskort!

Fyrishov!

Stan igår var awsome! Fick med mig en bikini hem som jag invigde idag! En svart med turkosa blommor precis som mina flippflopps! ;D

Idag åkte jag in till stan med Patrik, Sara & Älskling! Kikade runt lite där, sara köpte bikini, lika som min såklart, eftersom jag har så bra smak! ;) och patrik kom hem med shorts och kalle med bakbrallor! Jag snålade idag, men blev en massa mat och gottigheter ist!

Vi drog även till Fyrishov eftersom det var så otroligt varmt ute och det var sjukt kul! Hinderbana huh? ;)

Nu myser jag med älskling framför en film, fredagsmys med olw!

Pöss påt!

Stan i morrn!

Gör stan i morgon med familjen, ska inhandlas en hel del! Så ska upp med tuppen enligt mig (a) Övningskör in till stan så passa er! Träffar även plutten mot kvällen, puss på detta!

Inlägg kommer förmodligen sent i morgon kväll, hörs då!

Home sweet home

Hemma igen, inte orkat göra ett skit idag, bara varit hemma med familjen.

I morgon bär det iväg till stan med familjen, ska skaffa bikini och annat inför utlandsresan i juni! Mina pengar springer iväg, 620 spänn på sommarlovskort, pengar till körskolan och till gymmkortet, mobil osv. Hur ska jag klara mig i sommar?!

Denna sommarn kommer bli min död, haha!

Glass i stora lass!

Alla studenter var så fina, nästa år är det min tur! Då äre eran tur att hejja på mig!

Körlektionen i Gävle gick bra, mycket trafik, men tyckte att jag klarade stressen rätt bra ändå! Mycket filbyten och grejer att tänka på, men det här fixar jag!

Träffade även på Felix där, kikade runt lite på stan & träffade även hans otroligt söta hundar! Jag som älskar djur (a) Tog sedan tåget hem, fixade oss och drog vidare på studentskiva hos Tobias, drickbart & god mat, gillas!

Nu har jag lirat 360 med älski & nu blir det glass i stora lass!

Kan inte snacka mer, fullt med glass i truten!

Den 1

Nu bär det iväg till Högbergs för att se alla studenter springa ut! Ska sedan ta tåget till Gävle med bby! <3

RSS 2.0